افشاگری جنجالی رحمتی درباره خداحافظی اش از تیم ملی تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » افشاگری جنجالی رحمتی درباره خداحافظی اش از تیم ملی افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 افشاگری جنجالی رحمتی درباره خداحافظی اش از تیم ملی توسط افسانه طرقیان ۳۸۶۹ روز قبل به گزارش پایگاه 598 به نقل از جام نیوز، سید مهدی رحمتی پس از پایان دیدار تیمش مقابل الریان قطر اظهار داشت: «خوشبختانه بازی بسیار خوبی را مقابل الریان انجام دادیم و با استفاده از بازیکنان جوان خود توانستیم این تیم خوب را شکست دهی. من در 77 بازی رسمی که برای تیم ملی به میدان رفتم، با جان و دل بازی کردم. اما در یک برهه زمانی گفتم شاید نتوانم در اردوی تیم ملی حضور پیدا کنم ولی برخی از خ«صحبتهایی که از طرف برخی دوستان کیروش انجام شد باعث شد من آن تصمیم را بگیرم. شاید آنجا اشتباه کردم و باید قبل از این کار با کارلوس کیروش صحبت میکردم و سپس تصمیم میگرفتم. در کل امیدوارم تیم ملی در جام جهانی موفق شود و با نتایجی که میگیرد باعث سربلندی تیم ملی شود.»برنگاران اعلام کردند که رحمتی از تیم ملی خداحافظی کرده است!موی درباره اینکه آیا علت خاصی باعث دور ماندن او از تیم ملی بوده، گفت: «دور ماندن من از تیم ملی فوتبال ایران در 3 بازی آخر بازمیگردد به برخی از افراد حاضر در فدراسیون فوتبال. متاسفانه فدراسیون فوتبال نامهای را به جای من امضا کرد که با نامهای که در اختیار کیروش قرار گرفت، کاملا متفاوت بود. در تماس تلفنی با آقای کفاشیان به ایشان گفتم این چه نامهای است که شما به کیروش دادهاید و چرا از طرف من به این شکل موارد به سرمربی تیم ملی گفته شده است؟ که او اعلام کرد ما دیگر نامه شما را امضا نمیکنیم! یک سری از افراد نمیخواستند من در تیم ملی باشم و گویا به اهداف خود رسیدهاند.» وی در ادامه تأکید کرد: «آنهایی که باعث دوری من از تیم ملی شدند باید پاسخگو باشند. این افراد همان هایی هستند که وقتی قرار شد نامه را امضا کنم تا ساعت 1 و 30 دقیقه شب من را معطل نگه داشتند. آنها میگفتند کیروش را پیدا نمیکنیم. در حالی متوجه شدم همان آدم ها ساعت 14 عصر همان روز پیش کیروش بودند و گفتند رحمتی برای امضا نامه نمیآید. آنوقت هرچه پیگیری می کردم می گفتند نمیتوانیم کیروش را پیدا کنیم. آن دو سه نفر باید آن دنیا برای این کارشان جواب بدهند.» رحمتی ادامه داد: «برخی دستهای پشت پرده نمیخواست در تیم ملی باشم و این کارها را انجام دادند. من حاضر به عذرخواهی بودم و حتی در صدا و سیما از مردم عذرخواهی کردم. متاسفانه نامهای از طرف من به کیروش دادند که در نهایت باعث شد آنها به هدفشان برای جدایی من برسند.» وی خاطرنشان کرد: «اشتباه کردم و باید همان موقع با کیروش صحبت میکردم که این کار را نکردم.» رحمتی در پایان در پاسخ به این سوال که فصل آینده در استقلال میماند یا نه، عنوان کرد: «باید ببینیم تا فصل بعد زنده هستیم یا نه.».» لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۸۶۹ روز قبل رحمتی واسه ما استقلالیها همیشه دروازه بان اول استقلال و تیم ملی هست حالا یه آدم عقده ای مثل کی....ش دعوتش نمیکنه این دیگه از بی سلیقه گی و لجبازیشه.... zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۸۶۹ روز قبل سیـــــــــــــــد عزیز عاااااااااااااااااااشقــــــــــتیم....واسه ما ایرانیهای واقع بین همون دروازه بان شماره1 تیم ملیمون هستی و هیچکسی هم نمتونه جاتو پر کنه... واقـعــــــــــــــــــا واسه همه ی اون کسایی که باعث دور موندن سید از تیم ملیمون شد متاسفم خصوصا آقای کفاشیان... fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۸۶۹ روز قبل نوشته شده توسط: zahra*ss*7777 4444*777 سیـــــــــــــــد عزیز عاااااااااااااااااااشقــــــــــتیم....واسه ما ایرانیهای واقع بین همون دروازه بان شماره1 تیم ملیمون هستی و هیچکسی هم نمتونه جاتو پر کنه... واقـعــــــــــــــــــا واسه همه ی اون کسایی که باعث دور موندن سید از تیم ملیمون شد متاسفم خصوصا آقای کفاشیان... حسین امیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین امیری ۳۸۶۹ روز قبل کفاشیان که خودش آخر مافیایی هاست.چون فدراسیون صحاب نداره هرکاری دلش بخواد میکنه.سید ناراحت نباش ما اس اسی ها که فراموشت نمیکنیم.وقتی تیم ملی بد نتیجه گرفت تو جام جهانی همه چی سر کفاش فدراسیون خورد میشه امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۸۶۹ روز قبل از دوستان خواهش میکنم عکس های بزرگ ( پوستر ) ها رو تو تاپیک های سایت نگذارید چون باعث زشت شدن چهره سایت میشه. میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۸۶۹ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی از دوستان خواهش میکنم عکس های بزرگ ( پوستر ) ها رو تو تاپیک های سایت نگذارید چون باعث زشت شدن چهره سایت میشه. من هم میخواستم همین خواهش و از دوستان بکنم که امیرحسین زحمت شو کشیده... ولی دوستان لطف کنن عکسهایی که صفحه رو بزرگ میکنه، نذارن... متشکریم از شما.... ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۳۸۶۹ روز قبل خود کی روش و بقیه فوتبالیها میدونند که در حال حاضر بهترین دروازه بان ایران سیده.....متاسفانه سید یه اشتباه کوچیک کرده و بقیه هم سواستفاده کردند ولی این هیچی از ارزشهای عقاب آبی ما کم نمیکنه....امیدوارم که تیم ایران تو جام جهانی موفق بشه ولی بفهمند که دروازه بان یک ایران و نبردند ضرر میکنند سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۳۸۶۹ روز قبل سید بهترین دروازه بان ایران وآسیاست ولی بعضی ها ... zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۸۶۸ روز قبل نوشته شده توسط: ساحره عصار خود کی روش و بقیه فوتبالیها میدونند که در حال حاضر بهترین دروازه بان ایران سیده.....متاسفانه سید یه اشتباه کوچیک کرده و بقیه هم سواستفاده کردند ولی این هیچی از ارزشهای عقاب آبی ما کم نمیکنه....امیدوارم که تیم ایران تو جام جهانی موفق بشه ولی بفهمند که دروازه بان یک ایران و نبردند ضرر میکنند پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا