بجای از دست دادن امیر خرید بازیکن حرفه ای و کارساز بهتر نبود؟؟؟؟؟/ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » بجای از دست دادن امیر خرید بازیکن حرفه ای و کارساز بهتر نبود؟؟؟؟؟/ محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 بجای از دست دادن امیر خرید بازیکن حرفه ای و کارساز بهتر نبود؟؟؟؟؟/ توسط محمد عسگری ۵۶۵۸ روز قبل آقای واعظ آشتیانی مدیر محترم استقلال بجای تعویض امیر که بعنوان بهترین مربی لیگ برتر شناخته شده و یه قهرمانی رو با این همه حاشیه و کمبود بازیکن نصیب استقلال کرده ، آوردن چند بازیکن حرفه ای و پوشاندن ضعف این تیم بهترین روش نبود. شما که توانایی خرید امیر رو ندارید با کدام مربی بهتر از امیر میخواهید قرارداد ببندید. و آیا فکر خرید بازیکن در فصل جدید هستید. یه مربی بزرگ همبدون بازیکن حرفه ای نتیجه نخواهد گرفت . نیلوفر رسولی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۱:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط نیلوفر رسولی ۵۶۵۷ روز قبل من نیز باشما موافقم ولی کاریه که شده حالا دیگه افسوس خوردن فایده نداره امیدوارم آقای آشتیانی وظیفه خودشو خوب انجام بده و بهترین بازیکنان و مربی را جذب کنه وگرنه کارش تمومه رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا کلاگر ۵۶۵۶ روز قبل خواهر من شما خیال میکنی به این راحتی میشه این تیم را دوباره درست کرد وای به حال مربی که اگر ایرانی باشد اگر نتیجه نگیره هوادارا توی استادیوم ..........واین داستان ادامه دارد.........رضا مانا کاشانی نژاد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۱:۴۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط مانا کاشانی نژاد ۵۶۵۵ روز قبل آقای 100 من خودم خیلی ژنرال رو دوست دارم و هنوزم امیدوارم که استعفاشو پس بگیره و برگرده چون احتمال موفقیت با اون بیشتر است تا بقیه چه ایرانی چه خارجی ولی وقتی شرایط حضورش نیست نمیشه کاری کرد بالاخره این تیم باید بدون ژنرال هم تیم استقلال باشه یا نه؟ استقلال تیم است نه امیر .همه ما حتی امیر خان به خاطر این تیم این همه سختی کشیده و حرف شنیده درسته یا نه؟همه میدونیم سخته ولی باید تیم بشه استقلال بدون ژنرال عزیز هم باید استقلال باشه. مانا کاشانی نژاد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۱:۴۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط مانا کاشانی نژاد ۵۶۵۵ روز قبل آقای 100من خودم یکی از کسانی هستم که ژنرال را دوست دارم و هنوزم امیدوارم که استعفاشو پس بگیره.چون امکان موفقیت با اون بیشتر از بقیه است. ولی وقتی شرایط حضورش نیست یا نمی خوان فراهم کنند کاری نمی تونیم بکنیم چون استقلال یک تیم نه امیر قلعه نوعی. ژنرال هم تا حالا به خاطر همین موضوع یعنی تیم استقلال سکوت کرده و چیزی نگفته. همه می دونیم بدون امیر سخته ولی استقلال بدون ژنرال عزیز و محبوب هم باید تیمی شایسته و در خور نام استقلال باشه. مانا کاشانی نژاد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۱:۴۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط مانا کاشانی نژاد ۵۶۵۵ روز قبل ببخشید اول نشون نداد که ارسال کرده از همه معذرت میخوام بابت دوبار ارسال جواب محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسگری ۵۶۵۴ روز قبل با سلام استقلال با امیر یا بدون امیر هم میتون باشه و هست ولی الان مهم موقعیت تیمه وقتی یه مربی داره نتیجه خوب میگیره با دست خالی و این همه حاشیه چرا باید بجای حل مشکل اصلی کاری کنیم که فایده ای نداره . آقای واعظ باید اول چند بازیکن خوب خرید کنه حالا مربی خارجی یا ایرانی خوش فکر هم بیاره ما هم دوست داریم . مهم امیر قلعه نویی نیست ولی دوست نداریم کار از اینکه هست بدتر بشه . رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا کلاگر ۵۶۵۴ روز قبل سلام دوست عزیز 1386 استقلال بدون ژنرال عزیز و محبوب هم باید تیمی شایسته و در خور نام استقلال باشه من هم موافق شما هستم . من هدفهم اگر قبلا گفتم : فقط سر بلندی اس اس ودیگر هیچ. برای من مهم نیست کی باشه کی نباشه فقط اس اس . برای همین میگم ژنرال چون هست اگر حجازی باشه میکم حجازی اگر جلالی باشه میکم جلالی مهم فقط اس اس برای همین روی امیر تکید میکنم. اگرکسی دیگری بود روی او اسرار داشتم .باتشکر از توجه شما وتمامی اس اسیهای ابی دل.رضا پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا