خداحافظی نظری با استقلال تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » خداحافظی نظری با استقلال محمدحسن ملکی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 خداحافظی نظری با استقلال توسط محمدحسن ملکی ۳۸۷۲ روز قبل محمدحسن ملکی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمدحسن ملکی ۳۸۷۲ روز قبل توی بازی با الشباب دور رفت یادم نمیره تیم خیلی کند بازی میکرد تا نظری اومد تو زمین انصافا بازی سرعتی شد و تیم جون گرفت حتی نزدیک بود گل بزنه یا توی بازی با الجزیره گلی رو که زدیم نظری ساخت بازیکن جوونیه و نباید بذارن بره اگه بره سال بعد باید فقط حسرت بخوریم فصل بعد هم باید از نظری و هم از باصفا بیشتر استفاده کنن من مطمئنم اگه امیرخان به جای این همه بازی که به سیا داد باصفا رو بازی میداد الان شرایط فرق میکرد امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۸۷۲ روز قبل قلعه نویی به این صحبتاش واکنش نشون داد.گفتنی است که نظری میخواد به یک تیم پرطرفدار شهرستانی بره که احتمال 3 گزینه سپاهان ، تراکتور و پدیده از بقیه گزینه ها بیشتره. میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۸۷۱ روز قبل با رفتنش موافق نیستم و دوست دارم بمونه. میتونه در آینده به بازیکن خوب و با تعصبی برای استقلال تبدیل بشه!!! لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۸۷۱ روز قبل درسته بعضی مواقع روی اعصاب بود بازیش اما در کل اگه بیشتر بازی کنه جا می افته توی تیم...با صحبت دوستمون برای جایگزینی با اکبرپور تا حدودی موافقم ...هر چند هر دوتاشون همشهریم هستن اما گاهی لجم رو در می آوردند...انشاله امسال از خوبهای تیم باشه اگه بمونه.... zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۸۷۱ روز قبل نوشته شده توسط: محمدحسن ملکی توی بازی با الشباب دور رفت یادم نمیره تیم خیلی کند بازی میکرد تا نظری اومد تو زمین انصافا بازی سرعتی شد و تیم جون گرفت حتی نزدیک بود گل بزنه یا توی بازی با الجزیره گلی رو که زدیم نظری ساخت بازیکن جوونیه و نباید بذارن بره اگه بره سال بعد باید فقط حسرت بخوریم فصل بعد هم باید از نظری و هم از باصفا بیشتر استفاده کنن من مطمئنم اگه امیرخان به جای این همه بازی که به سیا داد باصفا رو بازی میداد الان شرایط فرق میکرد کاملا موافقم.... shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۸۷۰ روز قبل به نظر من بازیکن بدی نبود اگه یه کم روش کار میشد حتما بهتر هم میشد .... ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۳۸۷۰ روز قبل با احترام به نظر همه دوستان بدم نیومده که داره میره چون به قول دوستمون رو اعصاب بود وقتی پا به توپ میشد ......ولی خوشحالتر میشم اگر بازیکن مناسبتری جایگزینش بشه واگرنه رفتنش هیچ فرقی به حال ماها نمیکنه شبنم علی قنبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط شبنم علی قنبری ۳۸۷۰ روز قبل نوشته شده توسط: ساحره عصار با احترام به نظر همه دوستان بدم نیومده که داره میره چون به قول دوستمون رو اعصاب بود وقتی پا به توپ میشد ......ولی خوشحالتر میشم اگر بازیکن مناسبتری جایگزینش بشه واگرنه رفتنش هیچ فرقی به حال ماها نمیکنه مهدی جوکار جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۴۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدی جوکار ۳۸۷۰ روز قبل استقلال یه بازیکن سرعتی و تکنیکی مثل نظری داره اون ول کنه بره واقعا" که بابا مشکل بازیکن خلاق و بازی سازه که اس اس نداره ربطی به مهاجما نداره دیگه مهاجم که نمیتونه بیا تو دفاع توپ بگیره برو جلو گل بزنه البته یه بازیکن بود که این کارو میکرد اونم شماره7. نظری اگه بازیکن آزاد باشه میتونه خیلی بهتر از این باشه . حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۳۸۷۰ روز قبل رفتنش بیشتر از موندنش خوشحالم میکنه فقط اینو بدونه تو خوابشم 700 میلیونو نمیتونست ببینه ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۳۸۶۹ روز قبل نوشته شده توسط: حسن یارمحمدی رفتنش بیشتر از موندنش خوشحالم میکنه فقط اینو بدونه تو خوابشم 700 میلیونو نمیتونست ببینه امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۸۶۹ روز قبل شاید حرفم رو خیلیاتون قبول نکنید و در مقابلم موضع بگیرید ولی من کلا بازیکنای ناز نازی مثل جباری و نظری و... و بازیکنایی که مثل بچه ها قهر میکنن مثل نکونام و مجیدی و ... رو دوست ندارم.استقلال باشگاه بزرگیه.بازیکن باید از خداش باشه واسه استقلال بازی کنه.بازیکنی که دلش با اس اس نیست همون بهتره که بره حتی اگر از لحاظ فنی خیلی خوب باشه.من ترجیح میدم چنتا بازیکن جوون و با تعصب به استقلال داشته باشیم تا بعضی از بازیکنای خیلی خوب ولی کم تعصب.شاید هوادارای تعصبی و 2 آتیشه فرهاد از حرفم ناراحت شن ولی فرهاد 2 بار کمر استقلالو شکو ند.بار اول خیلی ازش ناراحت نشدم چون واسه دخترش رفت ( هر چند که دخترش تو امارات بود اون رفت قطر) ولی بار اول به خاطر مدرک مربیگریش رفت و میگفت که خسته هست.قلعه نویی هم گفت باشه حداقل فقط تو بازی های خانگی در آزادی بازی کن(که اونم به نظرم قلعه نویی بازم هواداری میکرد و به عنوان ذخیره طلایی به بازی میاورد تا هم به کار استقلال بیاد هم خیلی خسته نشه) ولی بازم قبول نکرد.اینکه تو ایران تیم دیگه ای جز استقلال نرفته خیلی خوب و مهم و قابل تقدیر هست ، اینکه 4 گل به پرسپولیس زده و در 4 برد پیاپی نقش زیادی داشته قابل چشم پوشی نیست و شایسته تقدیر هست ولی بهتر اینه که یکم تعصب از جنس منصوریان ، شریفات ، میداوودی ، برهانی ، عنایتی و ... داشته باشن بازیکنا.اینجور بازیکنا همیشه دوست دارن برای استقلال بازی کنن و همیش بزگترین آرزوشون موفقیت استقلاله.فقط در صورتی از استقلال جدا میشن که استقلال اونا رو نخواد و واسه بازگشت به استقلال هیچ شرط یا کلاسی نمیگزارن. نظری بازی کردن برای استقلال باید برات یک افتخار باشه.نه این که کلاس بزاری.یک فصل تیم بازیکن نداشته و تو فیکس شدی و کلا یک گل زدی فکر کردی خبریه؟؟؟اگه میخوای بمونی بمون و خودتو سرباز استقلال بدون و گرنه هررررری(دوستان ببخشید). البته اینم بگم که بعضی از دوستان فکر میکنن من حزب قلعه نویی هستم باید بگم اینطور نیست.من طرف حق هستم.قلعه نویی هم اشتباهاتی داشته.شریفات و میداوودی رو رد کرد.عابدینی رو فروخت و غلام نژاد رو خرید.وقتی رفت سپاهان خسرو و جانواریو رو با خودش برد و استقلالو تضعیف کرد و رفت با سپاهان قهرمانی آورد.(که البته این کارش غیرحرفه ای نبود). ببخشید طولانی شد. جواد نوبخت هروی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط جواد نوبخت هروی ۳۸۶۹ روز قبل تعصب یعنی نوازی منوچهری حنیف برهانی دین محمدی چنگیز ناصر حجازی برومند بختیاری زاده شریفات منصوریان مرفاوی میداودی فرد ملکیان پیروز قربانی محمود فکری صادقی اکبرپور عنایتی سامره موسوی ......... shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۸۶۹ روز قبل نوشته شده توسط: مهدی جوکار استقلال یه بازیکن سرعتی و تکنیکی مثل نظری داره اون ول کنه بره واقعا" که بابا مشکل بازیکن خلاق و بازی سازه که اس اس نداره ربطی به مهاجما نداره دیگه مهاجم که نمیتونه بیا تو دفاع توپ بگیره برو جلو گل بزنه البته یه بازیکن بود که این کارو میکرد اونم شماره7. نظری اگه بازیکن آزاد باشه میتونه خیلی بهتر از این باشه . کاملا موافقم... میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۸۶۹ روز قبل من نظری رو بعنوان یک جوان فعال و جنگنده دوست دارم. واینو مطمئن هستم که چندسال دیگه باید با پرداخت هزینه زیاد، دوباره به تیم برش گردونیم!!! که نگه داشتنش میتونه جوون گرایی باشه!!! والبته دراین عکس ناز نکرده، یه جورایی بخاطر بازی بدش که موجب رنجش هوادار شده، عذرخواهی کرده و گفته که خودم به احترام هوادار میرم. وگرنه در استقلالی بودنش شکی نیست.... امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۸۶۹ روز قبل منم نگفتم که استقلالی نیست ، من میگم استقلالی بودن درجه های مختلفی داره.یکی کم یکی متوسط یکی زیاد. ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۳۸۶۹ روز قبل من نمیخواستم دوباره پست بذارم تو تاپیک از دوستان عذرخواهی میکنم ولی خیلی جالبه این تاپیک در مورد خداحافظی نظریه دوستان اسم چند نفر دیگرو میارن و بعدشم فرهاد خان عزیز و به چالش میکشند که این نشون دهنده مهم بودن کاپیتان عزیزمونه و من خیلی هم خوشحالم.........در ضمن از دوستانی که از من خواسته بودن در مورد فرهاد با کسی کل کل نکنم شدیدا عذر خواهی میکنم و مطمئن باشید که دیگه اصلا تکرار نمیشه ....آخریش بود!!!!!!!! امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۸۶۹ روز قبل نوشته شده توسط: ساحره عصار من نمیخواستم دوباره پست بذارم تو تاپیک از دوستان عذرخواهی میکنم ولی خیلی جالبه این تاپیک در مورد خداحافظی نظریه دوستان اسم چند نفر دیگرو میارن و بعدشم فرهاد خان عزیز و به چالش میکشند که این نشون دهنده مهم بودن کاپیتان عزیزمونه و من خیلی هم خوشحالم.........در ضمن از دوستانی که از من خواسته بودن در مورد فرهاد با کسی کل کل نکنم شدیدا عذر خواهی میکنم و مطمئن باشید که دیگه اصلا تکرار نمیشه ....آخریش بود!!!!!!!! میدونم که منظورت من بودم ولی من هدفم از آوردن اسم مجیدی این بود من اگه حرفیو میزنم کاری به بزرگ یا کوچیک بودن آدما ندارم.اینو گفتم که به نظری بگم تو که سهلی از تو گنده تراش هم اگه بخوان واسه اس اس کلاس بزارن تو تیم جایی ندارن.ضمنا من طرف قلعه نویی نیستم چون اون رو هم به چالش میکشم. من حرفم یکیست.استقلال بزرگتر از بازیکنه.حالا بازیکن هر کی میخواد باشه. من طرفدار استقلالم نه شخص خاصی.من اگه در استقلال هر کسی به ضرر استقلال کاریو انجام بده انتقاد میکنم.حالا اون فرد میخواد هر کسی باشه.قلعه نویی باشه ، فتح الله زاده باشه یا هر کس دیگه. من چون عاشق استقلال هستم همه جوانبو میگم.شما یه جور جبهه گرفتین انگار من دشمن فرهادم.منم دوسش دارم و صراحتا میگم فرهاد واسه استقلال خیلی زحمت کشید.جام آورد.تو دربی گل زنی کرد.جلوی 96 هزار طرفدار پرسپولیس پیراهن آبی خودشو نشون داد و بوسید و 4 نشون داد که شده سمبل تیم.منم خودم همیشه از این 4 انگشتم برای نشو دادن استقلالی بودنم نشون میدم. ولی من چون عاشق فردی خاصی نیستم و فقط عاشق استقلالم همه ی مسائلو میگم هم خوب هم بد. سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۳۸۶۹ روز قبل گفته میشه نظری با تراختور قرارداد داخلی بسته . نظری هم رفت امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۸۶۹ روز قبل نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی من نظری رو بعنوان یک جوان فعال و جنگنده دوست دارم. واینو مطمئن هستم که چندسال دیگه باید با پرداخت هزینه زیاد، دوباره به تیم برش گردونیم!!! که نگه داشتنش میتونه جوون گرایی باشه!!! والبته دراین عکس ناز نکرده، یه جورایی بخاطر بازی بدش که موجب رنجش هوادار شده، عذرخواهی کرده و گفته که خودم به احترام هوادار میرم. وگرنه در استقلالی بودنش شکی نیست.... احترام هوادار کدومه؟اینقدر ساده نباشید.دیده استقلال وضعیتش مشخص نیست و معلوم نیست فصل بعد کی مدیر عامل باشه و چقدر پول دستش میاد و اینکه وزارت ورزش هم گفته به استقلال و پرسپولیس پولی نمیده واسه همین رفت تراکتور.اونجا هم پولشو میدن و آسیا هم سهمیه گرفته و با توجه به جدایی احتمالی انصاری فرد تو ترکیب هم جایگاه مشخصی خواهد داشت. حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۳۸۶۹ روز قبل تو این دوره زمونه احترام داره معنیشو از دست میده به احترام هوادار اونا دارن یاد میگیرن که فقط پولو بشناسن ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۳۸۶۹ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی [quote=5858]من نمیخواستم دوباره پست بذارم تو تاپیک از دوستان عذرخواهی میکنم ولی خیلی جالبه این تاپیک در مورد خداحافظی نظریه دوستان اسم چند نفر دیگرو میارن و بعدشم فرهاد خان عزیز و به چالش میکشند که این نشون دهنده مهم بودن کاپیتان عزیزمونه و من خیلی هم خوشحالم.........در ضمن از دوستانی که از من خواسته بودن در مورد فرهاد با کسی کل کل نکنم شدیدا عذر خواهی میکنم و مطمئن باشید که دیگه اصلا تکرار نمیشه ....آخریش بود!!!!!!!! میدونم که منظورت من بودم ولی من هدفم از آوردن اسم مجیدی این بود من اگه حرفیو میزنم کاری به بزرگ یا کوچیک بودن آدما ندارم.اینو گفتم که به نظری بگم تو که سهلی از تو گنده تراش هم اگه بخوان واسه اس اس کلاس بزارن تو تیم جایی ندارن.ضمنا من طرف قلعه نویی نیستم چون اون رو هم به چالش میکشم. من حرفم یکیست.استقلال بزرگتر از بازیکنه.حالا بازیکن هر کی میخواد باشه. من طرفدار استقلالم نه شخص خاصی.من اگه در استقلال هر کسی به ضرر استقلال کاریو انجام بده انتقاد میکنم.حالا اون فرد میخواد هر کسی باشه.قلعه نویی باشه ، فتح الله زاده باشه یا هر کس دیگه. من چون عاشق استقلال هستم همه جوانبو میگم.شما یه جور جبهه گرفتین انگار من دشمن فرهادم.منم دوسش دارم و صراحتا میگم فرهاد واسه استقلال خیلی زحمت کشید.جام آورد.تو دربی گل زنی کرد.جلوی 96 هزار طرفدار پرسپولیس پیراهن آبی خودشو نشون داد و بوسید و 4 نشون داد که شده سمبل تیم.منم خودم همیشه از این 4 انگشتم برای نشو دادن استقلالی بودنم نشون میدم. ولی من چون عاشق فردی خاصی نیستم و فقط عاشق استقلالم همه ی مسائلو میگم هم خوب هم بد. باشه امیر حسین خان من از فوتبال چیزی نمیدونم شما استادی !!!!!از همه عذر میخوام که دوباره یه کم تاپیکهامون به این شکل در اومد ................... امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۸۶۸ روز قبل من قصد توهین به هیچ کسیو نداشتم و این کار رو هم نکردم.من فقط نظرمو در مورد استقلال و بازیکناشو مربیانشو این مسائل مطرح کردم. وگرنه من خودمو کوچیک همه شما و همه طرفداران استقلال میدونم. آدم بده هم منم. ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۳۸۶۸ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی من قصد توهین به هیچ کسیو نداشتم و این کار رو هم نکردم.من فقط نظرمو در مورد استقلال و بازیکناشو مربیانشو این مسائل مطرح کردم. وگرنه من خودمو کوچیک همه شما و همه طرفداران استقلال میدونم. آدم بده هم منم. منم حرف شمارو توهین تلقی نکردم خوب هر کسی به اندازه خودش میتونه جواب بده فقط میخوام بحث تموم بشه دیگران اذیت میشن!!!!!!بحث در مورد اس اس مون زیاده امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۸۶۸ روز قبل نوشته شده توسط: ساحره عصار منم حرف شمارو توهین تلقی نکردم خوب هر کسی به اندازه خودش میتونه جواب بده فقط میخوام بحث تموم بشه دیگران اذیت میشن!!!!!!بحث در مورد اس اس مون زیاده باشه من بی شعور. چشم دیگه حرفی نمیزنم. میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۸۶۸ روز قبل ولی من فکر میکنم هرکسی برداشتشو از این عکس میگه! والبته نظرشخصی شو درمورد موندن یا رفتن فرد مزکور!!! دیگها این بحثا اضافه ست و بعد از مدتی آرامش تو تالار، اصلا خوشایند نیست..... دوستان خواهشا دیگه ادامه ندید.... fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۸۶۸ روز قبل نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی ولی من فکر میکنم هرکسی برداشتشو از این عکس میگه! والبته نظرشخصی شو درمورد موندن یا رفتن فرد مزکور!!! دیگها این بحثا اضافه ست و بعد از مدتی آرامش تو تالار، اصلا خوشایند نیست..... دوستان خواهشا دیگه ادامه ندید.... کاووس رشیدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاووس رشیدی ۳۸۶۷ روز قبل اگه میموند بهتر بود چون بازیکن جوون و آینده داریه shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۸۶۷ روز قبل نوشته شده توسط: کاووس رشیدی اگه میموند بهتر بود چون بازیکن جوون و آینده داریه مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۳۸۶۵ روز قبل نظری در تیم فجر سپاسی خوب بازی می کرد ولی مشکل استقلال در طول فصل و حتی لیگ قهرمانا خطه حمله نبود به جرأت می تونم بگم که ما ی بازیساز قهار کم داشتیم که بتونه با پاسهای به موقع و دقیقش ، نظری و حتی آرش رو راه بندازه . ولی در کل دوست داشتم بمونه چون جوون آینده داریه . shima HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۶:۵۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط shima HR ۳۸۶۳ روز قبل نوشته شده توسط: مرضیه غلامی نظری در تیم فجر سپاسی خوب بازی می کرد ولی مشکل استقلال در طول فصل و حتی لیگ قهرمانا خطه حمله نبود به جرأت می تونم بگم که ما ی بازیساز قهار کم داشتیم که بتونه با پاسهای به موقع و دقیقش ، نظری و حتی آرش رو راه بندازه . ولی در کل دوست داشتم بمونه چون جوون آینده داریه . کاملا موافقم.... پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا