دلیل قهرمان نشدن تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » دلیل قهرمان نشدن دانیال ذواقدر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ فروردین ۱۳۹۳ ۱۵:۲۳ تعداد پاسخ ها 0 دلیل قهرمان نشدن توسط دانیال ذواقدر ۳۸۷۴ روز قبل دوستان به نظر شما دلیل قهرمان نشدن استقلال در لیگ برتر امسال چه بود از نظر من پیر شدن بازیکنان جواد نوبخت هروی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط جواد نوبخت هروی ۳۸۷۴ روز قبل دوستان به نظر شما دلیل قهرمان نشدن استقلال در لیگ برتر امسال چه بود از نظر من پیر شدن بازیکنان جواد نوبخت هروی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط جواد نوبخت هروی ۳۸۷۴ روز قبل همه جورش اس اس دوست دارم فوتبال همینه محمدحسن ملکی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمدحسن ملکی ۳۸۷۳ روز قبل دوست عزیز(Abiteh)بهت خوش آمد میگم به جمه تاجیها خوش اومدی دلیل اصلی قهرمان نشدن تیم 1-بازیکنای پیر و غیرفنی 2-نداشتن بازیکن تکنیکی و سرعتی 3-به نظر من اگه جواد نمی رفت ما هم سهمیه می گرفتیم هم تو آسیا صعود می کردیم zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۸۷۲ روز قبل نوشته شده توسط: محمدحسن ملکی دوست عزیز(Abiteh)بهت خوش آمد میگم به جمه تاجیها خوش اومدی دلیل اصلی قهرمان نشدن تیم 1-بازیکنای پیر و غیرفنی 2-نداشتن بازیکن تکنیکی و سرعتی 3-به نظر من اگه جواد نمی رفت ما هم سهمیه می گرفتیم هم تو آسیا صعود می کردیم shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۸۷۰ روز قبل دوستان به نظر شما دلیل قهرمان نشدن استقلال در لیگ برتر امسال چه بود از نظر من پیر شدن بازیکنان این فصل فقط از استقلال اسمش مونده بود ؛ همه ی بازیکن های خوب از استقلال رفتن ؛ خدا حافظی کاپیتان فرهاد هم استقلال رو فلج کرد ... پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا