روز مادر تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » روز مادر میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 روز مادر توسط میثم محمدی قراسویی ۳۸۷۴ روز قبل میلاد با سعادت خانم فاطمه زهرا(س) و روز مادر و زن، بر تمام مادران و بانوان ایرانی، مخصوصا بانوان استقلالی و خصوصی تر، بر مادر استقلالی های عزیز مبارک باد...... میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۸۷۳ روز قبل دوستت دارم ...مادر.... مدیون محبت های تو ... امیدوار به دعای خیر تو گاه گاهی بچگی میکنم با رفتارهای بدم...مادری کن و مرا ببخش... ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۳۸۷۳ روز قبل زن در کودکی درهای بهشت را به روی پدرش میگشاید...در جوانی دین شوهرش را کامل میکند ....و هنگامی که مادر میشود بهشت زیر پای اوست.....تقدیم به تمام مادران ایران زمین علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۸۷۳ روز قبل مادر آن عشق لطیف کودکی ......مادر احساس نیازی بس لطیف........مادر آن گرمای در سرما وبرف .......مادر آن آب زلال در تشنگی.......مادر آخر معنی دلدادگی....... مادر از سوی خدا شاید نبی .......مادر یک جرعه احساسی قوی .........مادر از سوی خدا بر من ولی .......مادر هر جه خوبیست روی زمین .....مادرم روحم تنم جان منی..........علیرضا جوادیان تقدیم به همه مادران که اگر کفر نبود خداوندگار زمینیان نامشان بود کاووس رشیدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاووس رشیدی ۳۸۷۳ روز قبل نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی دوستت دارم ...مادر.... مدیون محبت های تو ... امیدوار به دعای خیر تو گاه گاهی بچگی میکنم با رفتارهای بدم...مادری کن و مرا ببخش... حسین امیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین امیری ۳۸۷۳ روز قبل با دادن یک هدیه خود را یک سال بیمه بدنه و اعصاب کنید به بهشت نمیروم اگر تو آنجا نباشی مادر روزت مبارک fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۸۷۳ روز قبل روزی دانش آموزی در درسی نمره ی کمی آورد, معلمش با تمسخر به او گفت اگربروی ومقداری خاک بهشت رابیاوری نمره ی کامل رابه تومیدهم.دانش آموز فردای آن روزبامشتی خاک برمیگردد,معلم باتعب از او میپرسید این چه چیزیست که آوردی؟؟ دانش آموزمیگوید: این خاکی ست که مادرم بر روی آن قدم گذاشت!!معلم اشک درچشمانش جمع میشود ونمره ی کامل رابه اومیدهد!!! به سلامتی همه ی مادرای گل!!روز زن وروز مادر رو به همه ی خانومای آبی تبریک میگم!! جواد نوبخت هروی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط جواد نوبخت هروی ۳۸۷۳ روز قبل میلاد با سعادت خانم فاطمه زهرا(س) و روز مادر و زن، بر تمام مادران و بانوان ایرانی، مخصوصا بانوان استقلالی و خصوصی تر، بر مادر استقلالی های عزیز مبارک باد...... حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۳۸۷۳ روز قبل مادریعنی به تعدادهمه روزهای گذشته تو صبوری؛ مادریعنی به تعدادهمه روزهای آینده تودلواپسی؛ مادریعنی به تعدادآرامش های شبانه تو بیداری؛ مادریعنی عشق... امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۸۷۳ روز قبل منم این روز رو به همه ی دختران آبی دل که واقعا تو دنیا لنگه ندارن تبریک میگم.فقط ببخشید تبریک ناقابلمو.خیلی مایل بودم به همراه دیگر اعضای سایت همدیگرو میدیدیم و هدیه ناقابلی هم به عزیزان آبی دل تقدیم میکردیم. محمدحسن ملکی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمدحسن ملکی ۳۸۷۳ روز قبل رفیق بی کلک مادر محمدحسن ملکی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمدحسن ملکی ۳۸۷۳ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی منم این روز رو به همه ی دختران آبی دل که واقعا تو دنیا لنگه ندارن تبریک میگم.فقط ببخشید تبریک ناقابلمو.خیلی مایل بودم به همراه دیگر اعضای سایت همدیگرو میدیدیم و هدیه ناقابلی هم به عزیزان آبی دل تقدیم میکردیم. شبنم علی قنبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط شبنم علی قنبری ۳۸۷۳ روز قبل مادر مهربانم،آهنگ صدایت،زیباترین ترانه ی زندگیم،نفس هایت،تنها بهانه ی نفس کشیدنم و وجودت تنها دلیل زنده بودنم روزت مبارک مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۳۸۷۲ روز قبل مادر! درستایش دنیای پرمهرت ، ترانه ای از اخلاص خواهم سرود وگلدسته ای از مهر بر گردنت خواهم آویخت. شکوه عشق را در زمزمه های مادرانه ات می یابم وانگیزه خلقت را از قلب پرمهرت می خوانم. مادر، بوسه بر دستان خسته تو جانم را زنده می کند و دیدار تو عشق را در دلم به ارمغان می آورد. ایمانم از دعای توست وخدایم را از زبان تو شناخته ام ، عبادت را تو به من آموخته ای ، مادر! ای الهه مهر. تو گلی خوشبو از بهشت خدایی که گلخانه دلم از عطرتو سرشار است ، از تبار فاطمه ای وگویی وجود تو را با مهر فاطمه سرشته اند پس همیشه دعایم کن چراکه دعایت سرمایه فردای من است. ... مادرم ! به پاس آنچه به من داده ای ، به ستایش محبتهای بی اندازه ات ، و به وسعت همه خوبیهایت دوستت دارم لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۸۷۲ روز قبل گلهای بهشت سایه بانت .. یکدسته ستاره ارمغانت.. یک باغ پر از گلهای نرگس.. تقدیم به قلب مهربانت... روز زن و مادر به همه خانمها به خصوص آبی ترین گلهای ایران مبارک... لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۸۷۲ روز قبل ببخشید من با تاخیر تبریک گفتم اما در عوض این گل آبی تقدیم به همه.... zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۸۷۲ روز قبل نوشته شده توسط: fariba nikzad روزی دانش آموزی در درسی نمره ی کمی آورد, معلمش با تمسخر به او گفت اگربروی ومقداری خاک بهشت رابیاوری نمره ی کامل رابه تومیدهم.دانش آموز فردای آن روزبامشتی خاک برمیگردد,معلم باتعب از او میپرسید این چه چیزیست که آوردی؟؟ دانش آموزمیگوید: این خاکی ست که مادرم بر روی آن قدم گذاشت!!معلم اشک درچشمانش جمع میشود ونمره ی کامل رابه اومیدهد!!! به سلامتی همه ی مادرای گل!!روز زن وروز مادر رو به همه ی خانومای آبی تبریک میگم!! جالب بود عزیزم ممنون... منم به نوبه ی خودم به همه ی مادرای دنـــــــیــــــــــــا علل الخصوصا مادر عزیز و گل خودم تبریک میگم....بچه ها قدر مادراتونو بدونین واقعا فرشتن.... جواد نوبخت هروی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط جواد نوبخت هروی ۳۸۷۲ روز قبل نوشته شده توسط: لیلا جوکار گلهای بهشت سایه بانت .. یکدسته ستاره ارمغانت.. یک باغ پر از گلهای نرگس.. تقدیم به قلب مهربانت... روز زن و مادر به همه خانمها به خصوص آبی ترین گلهای ایران مبارک... واقعا خیلی قشنگه fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۸۷۲ روز قبل نوشته شده توسط: zahra*ss*7777 4444*777 [quote=3248465] روزی دانش آموزی در درسی نمره ی کمی آورد, معلمش با تمسخر به او گفت اگربروی ومقداری خاک بهشت رابیاوری نمره ی کامل رابه تومیدهم.دانش آموز فردای آن روزبامشتی خاک برمیگردد,معلم باتعب از او میپرسید این چه چیزیست که آوردی؟؟ دانش آموزمیگوید: این خاکی ست که مادرم بر روی آن قدم گذاشت!!معلم اشک درچشمانش جمع میشود ونمره ی کامل رابه اومیدهد!!! به سلامتی همه ی مادرای گل!!روز زن وروز مادر رو به همه ی خانومای آبی تبریک میگم!! جالب بود عزیزم ممنون... منم به نوبه ی خودم به همه ی مادرای دنـــــــیــــــــــــا علل الخصوصا مادر عزیز و گل خودم تبریک میگم....بچه ها قدر مادراتونو بدونین واقعا فرشتن.... خواهش میکنم گلم! shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۸۷۰ روز قبل منم با اینکه دیر شده روز مادرو به مامان استقلالیم تبریک میگم . پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا