منطقی جواب بدین خواهش می کنم

آواتار ک بهرامی
منطقی جواب بدین خواهش می کنم
توسط   ک بهرامی   ۵۶۶۰ روز قبل

یه خواهش از همه ی هوادارای با تعصب و منطقی استقلال

خواهش می کنم بزارید آقای آشتیانی با تمرکز به کارشون ادامه بدن

مگه ایشون چکار کردن که اینجوری باهاشون رفتار می کنین

جز اینکه از وقتی اومدن دارن برای بهتر شدن اوضاع تیم ورفع مشکلات

باشگاه تلاش می کنن ما نباید این همه قدر نشناس باشیم 

اونایی که می خوان آقای فتح الله زاده برگرده  یا تازه گی به جمع

هوادارای استقلال اضافه

شدن یا اصلا هوادار استقلال نیستن  چون اگه هودار استقلال بودن تیم رو به حاشیه نمی بردن

تیم آقای فتح الله زاده هفدهم جدول بود اما کسی بر علیه اش شعر نمی داد

پس چرا بر علیه آقای اشتیانی که تیم و قهرمان کرد شعار می دن  چون می خواد مربی عوض کنه

اینکه نشد دلیل همه جای دنیا مربی عوض می کنن

چون نمی خواد چشم بسته بازیکن بگیره اینم نشد دلیل چون وقتی چشم بسته بازیکن بگیرن

باز میشه ماجرای آقای جباری  که دائم بهونه پولشو می گیره  ما اگه می خوایم تیم مون سال بعد

قهرمان آسیا بشه باید به تغییراتی که آقای واعظ میدن احترام بزاریم

اگه با من موافقین اعلام کنین

آواتار رضا کلاگر
توسط   رضا کلاگر   ۵۶۶۰ روز قبل

ببین فقط امیر ژنرال بقیه کشک مگه قراره مدیر باشگاه تیم راببنده وخودش مربی باشه بد قهرمان کنه پس مربی کشک .برو یکمی فکر کن ببین در این چند سالی که لیگ حرفه ای داریم ما باکدام مربی قهرمانی بدست اوردیم ؟بعد به جواب مرسی که فقط امیر خان ودیگر هیچ .

اگر هوادار با فکر وواقعی اس اس باشی درک میکنی که هیچ وقت مربی که خوب کار می کنه را که از حمایت هواداران برخورداره عوض نمیکنند .این یک امتیاز مثبت برای مدیر ان باشگاه می باشد.ولی این را به شما قول میدهم که اگر امیر خان از اس اس برود خیلی زود واعظ باید خود را برای یک درسر بزرگ که هواداران هستن اماده کند که فکر کنم سریع یا استعفاه میدهد یا برکنارش مکنند .هستیم و

می بینیم.رضا

آواتار آرش وظیفه دان مقدم
توسط   آرش وظیفه دان مقدم   ۵۶۶۰ روز قبل
احساس بنده اینست که کمی غیر منصفانه با طرفداران وهواداران برخورد میشود
بهرحال یادمان باشد که تماشاگران بزرگترین سرمایه باشگاه هستند
.
آواتار نیلوفر رسولی
توسط   نیلوفر رسولی   ۵۶۶۰ روز قبل

من با رضای آبی دل موافقم بابا ما امیر خان قلعه نوئی رو می خوایم چون فقط اون تونسته اینقدر حرفه ای تیم رو ببنده انصافمون کجا رفته درسته آقای

واعظ آشتیانی خیلی برای تیم زحمت کشیده وما دوستش داریم ولی ما واعظ آشتیانی رو با امیر خان ژنرال کل ایران می خواییم بدون ژنران هرگز......................

آواتار مانا کاشانی نژاد
توسط   مانا کاشانی نژاد   ۵۶۶۰ روز قبل
کسی منکر زحمات آقای آشتیانی نیست - ولی ایشون بخاطر بعضی از هواداران نباید خشک و تر را با هم بسوزانند بنابراین منطقی هم نیست که یک سرمربی که استقلال را قهرمان ایران کرده و کارنامه های به این موفقی در تیمم استقلال داره را نباید اجازه بدهد که سادگی بره و ازش بگذره .آره منطقی هست عوض کردن مربی ولی نه مربی که تیمش قهرمان شده .
آواتار محمد عسگری
توسط   محمد عسگری   ۵۶۶۰ روز قبل

آقای واعظ داره برای در اختیار گرفتن کامل باشگاه ، تیم رو خلع سلاح میکنه اون میترسه امیر بیشتر از این محبوب بشه و اختیاراتش کم بشه البته این خوبه ولی زمانیکه بجای امیر یه مربی بزرگ وارد استقلال بشه نه پایین تر از امیرخان.فعلا جنگ قدرت تو استقلال داره نمایش داده میشه . مثل اینکه اینا زیاد جومونگ میبینن . آقای واعظ اگه نمیتونی مربی رو کنترل کنی باید به فکر مربی برزگ تر باشی نه به فکر نابودی استقلال.

آواتار ک بهرامی
توسط   ک بهرامی   ۵۶۵۹ روز قبل

سلام به همگی  اولا خوشحالم که تواین بحث  شرکت کردین من به نظرات همه احترام می

زارم

من هم می دونم که امیر خان توایران بهترین مربی برای استقلاله و نتایج درخشانی هم تو لیگ گرفته

ولی خداییش آبروی استقلال و تو آسیا برد نبرد ؟ وقتی تو آسیا از 4 بازی 2 امتیاز می گیره چه جوری میشه ازش دفاع کرد

امیر خان توانایی غلبه بر استرس و حاشیه های کنار تیم و نداره اگه بازی اس اس با مس رفسنجان و دیده باشین می دونین که تواون بازی چه حالی داشتن انگار دنیا رو سرشون آوار بود وقتی مربی این حالش باشه چه انتظاری از بازیکن می تونیم داشته باشیم

شاید آقای واعظ می خوان اس اس سال اینده قهرمان آسیا بشه

اگه این هدف و داشته باشن پس باید یه مربی بزرگ خارجی بیارن ولی اگه بخوان مربی ایرانی

بیارن آقای قلعه نویی بهترین گزینه است

آواتار بردیا امینی
توسط   بردیا امینی   ۵۶۵۹ روز قبل

من همیشه گفتم بازم میگم آقای آشتیانی زحمات زیادی برای تیم کشیدن ولی این دلیل نمیشه که مربی که تو دوبار پیاپی تیمو قهرمان کرده کنار گزاشته بشه.

کدوم یک از تیمای ایرانی تونستن تو آسیا نتیجه بگیرن که استقلال تو این گروه سخت بتونه نتیجه بگیره .

امسال هوادارا تو بد ترین بازیا کادر فنی وبازیکنارو تشویق کردن چراکه میدونستن آقای قلعه نویی و بازیکنا تمام توانشونو گزاشتن برای استقلال.

امیدوارم آقای قلعه نویی با استقلال هرچه زود تر به توافق برسن تا تیم وارد حاشیه نشه.

آقای قلعه نویی نگین انگشتر استقلاله.

آواتار مهدی کبیری
توسط   مهدی کبیری   ۵۶۵۹ روز قبل
واعظ آشتیانی اصلا سابقه مدیریت فوتبالی نداره و فکر میکنه این قهرمانی متعلق به خودشه و در ضمن می خواد حرف اول را اون تو باشگاه بزنه اصلا واعظ برای تیم چیکار کرد؟مشکل مالی که حل نشد . تیم کلی دچار حاشیه شد . بازیکنا را هم که اون جذب نکرده . الان هم که بیکار نشسته لنگی ها هی دارن قرارداد داخلی میبندن. تازه تو تلویزیون میگفت هوادارها باید سه سال صبر کنن تا دوباره تیمشون قهرمان بشه منو یاد حجازی میندازه که میگفت سه سال به من وقت بدید تیم و قهرمان میکنم . هوادارها را هم که سرکوب مینکه . تنها کار درستش راه اندازی این سایت بود همین.غیر از این شما بگید؟
آواتار حسین رجبی
توسط   حسین رجبی   ۵۶۵۹ روز قبل

خواهش می کنم روی فرد تعصب نداشته باشید. لطفا یک قهرمانی شانسی را مبنای قضاوت قرار ندهید. همانطور که دوستان عزیز گفتند جام باشگاه های آسیا را هم در نظر داشته باشید حتی جام حذفی هم باید در نظر گرفته شود. من هم امیر خان را دوست دارم (جلالی را هم دوست دارم) اما آیا واقعا ایشان توانست از تمام ظرفیت تیم استفاده کند. آیا به نسبت بازیکنان و امکانات در اختیار گذاشته شده امیرخان موفق ترین مربی لیگ بود.  اگر منصفانه قضاوت کنیم جواب منفی است. من فکر می کنم هیکدام از مربی های داخلی در عرصه بین المللی چیزی برای گفتن ندارند. استقلال شدیدا نیاز به یک مربی طراز اول خارجی دارد. این چیزی است که خیلی ها به آن پی برده اند. بگذارید ما هم از پیش قدمان باشیم تا فردا نگوییم دیگران کجاهستند و ما کجائیم.

لطفا اجازه بدهید تا آقای آشتیانی کار خودشو بکند. این حرف ها که ایشان سابقه مدیریت فوتبالی ندارد فقط یک بهانه است. آیا وضعیت مالی باشگاه در فصل گذشته با سال های قبل قابل مقایسه بود؟ آیا وضعیت سال های گذشته باشگاه را فراموش کرده ایم؟ آقای آشتیانی نه می خواهد ژنرال باشد و نه امپراتور او فقط می خواهد مدیر خوبی باشد.

آواتار مهدی کبیری
توسط   مهدی کبیری   ۵۶۵۹ روز قبل
منظورت از مربی طراز اول خارجی مورینیو یا فرگوسن یا کاپلو ... ؟ اگر اینا هم باشن من میگم هیچ کاری نمی تونن بکنن فوتبال ایران با بقیه جاها زمین تا آسمون فرق می کنه.
آواتار رضا کلاگر
توسط   رضا کلاگر   ۵۶۵۹ روز قبل
دوست عزیزhrajabi فکر کنم زیاد هم اس اسی واقعی نباشی چون اگر یکمی فکر کنی میبینی که بودن امیر بهتر از نبودنشه چون به راحتی تیمهای داخلی را می شناسه وهمیشه در لیگ خوب نتیجه گرفته ودرباره اسیا نیز باید به امیر فرصت داد تا دراین رقابتها مهم به نتیجه برسه .ولی اوردن مربی دیگر دراین زمان که تمامی طرفداران از امیر حمایت میکنند ومربی جدید را اگر حتی مورینیو هم باشد قبول ندارند میدانی اگر در لیگ اینده یک بازی هم ببازد چه بلای سر ان مربی در استادیوم  میاد .اگر اس اسی واقعی باشی ودر کوچه وخیابان از صحبتهای استقلالیها میفهمی که انها فقط امیر میخواند میدانی معنی این حرف یعنی چه؟ یعنی وای به حال مربی بعدی .وقتی هواداران تیم بامربی بد باشند ان بازی را برای مربی وتیم جهنم می کنند ودرصورت نتیجه نکرفتن هم ان مربی بدبخت میشود وهم ان مدیر که با لجبازی باعث برکناری خود ودردسر برای تیم خود میشود.بیا وبافکر بیشتر به اینده بهتر برای اس اس همیشه قهرمان ارزوی ماندن امیر رادر استقلال داشته باشیم .رضا
آواتار ک بهرامی
توسط   ک بهرامی   ۵۶۵۸ روز قبل

من با  hrajabi کاملا موافقم به نظر من شما استقلالی نیستی بیشتر بهت میاد یکی از بستگان نزدیک امیر خان باشی چون اگه استقلالی  بودی برای پیروزی تیمت تلاش می کردی نه ماندن مربی یا رفتنش

طرفدار واقعی استقلال نمی زاره تیمش و به حاشیه ببرند اصلا این حق مدیره که مربی و بازیکن بگیره

نه من و شما

بهتره ما تو این کارا دخالت نکیم

آواتار رضا کلاگر
توسط   رضا کلاگر   ۵۶۵۸ روز قبل

من اگر از طرفداران امیر ام ولی شما باید ازفامیلهای اشتیانی باشی چون همه مردم داند داد میزنند امیر ژنرال ولی شما دادمیزنی واعظ اشتیانی .

من با مدیر یت اقا اشتیانی مشکل ندارم بلکه از استقامت وقدرت او خوشم میاد ولی وقتی راه جلوی پایماست چرا بریم توی چاه ؟. رضا

آواتار حسین رجبی
توسط   حسین رجبی   ۵۶۵۸ روز قبل

دوست عزیر شما به یک واقعیت اشاره می کنید.  دشمنی و زیرآب زنی در فوتبال ما یک واقعیت است واقعیتی که سبب می شود در یک فصل یک تیم اول و فصل بعد در پائین جدول قرار بگیرد. . آیا همین وضع سبب نشد تا حجازی (اسطوره استقلال) در فصل قبل نا موفق باشد. آیا همین شرایط سبب نخواهد شد تا امیرخان در فصل بعد (اگر بماند) ناموفق باشد. بدیهی است که مربیان خارجی با این وضعیت آشنا نیستند و زود جا می زنند. اما معمولا فشار های لازم برای همه اینکار ها از سکو ها اعمال می شود و عموما هم به عنوان طرفداری طرف داری از یک فرد......در شرایط فعلی هم اگر فشار ها ادامه یابد می تواند منجر به استعفای آقای آشتیانی و باز گشت امیر خان شود اما به قیمت ته جدولی شدن استقلال در فصل بعدی. البته چنانکه شما فرمودید اگر خلاف اینهم بشود باز استقلال است که ضرر خواهد دید.

عرض بنده آن است که شرایط باید عوض شود و این ما طرفداران هستیم که باید بیشتر هوشیار باشیم و تسلیم هر شعاری نشویم.    

آواتار حمید شریفی
توسط   حمید شریفی   ۵۶۵۸ روز قبل

سلام

من هم با نظر بیشتر بچه ها موافقم درسته واعظ به عنوان مربی حق داره مربی عوض کنه اما نه مربی رو که موفق بوده هوادار دوسش داره بازیکنا دوسش داران این بر خوردای سلیقهای تیم رو به حاشیه میبره بارها تجربه کردیم و دیدیم که مربی خارجی تو ایران جواب نمیده چ.ن بهش فرست داده نمیشه وقتی یه مربی که موفق بوده تو یکسال 2 تا جامو گرفته فقط چون به خواست مدیر ارنج نمیکنه کمک انتخاب نمیکنه و اجازه دخالت تو کارشو نمیده کنار میزارن چطور به مربی خارججی میخوان 2یا 3 سال فرصت بدن تا تیم نتیجه بگیره اونم اگه بگیره

مربیهای داخلی هم که نمیتونن به این راحتی تو جو استقلال یا پرسپولیس خودشونو نشون بدن

امیر قلعه نوعی حتی به گفته خود P.Pخونش آبیه اون موفق ترین مربی تاریخ استقلاله پس آقای واعظ آشتیانی آگه شما نمیتونید شاهد محبوبیت و موفقیت امیر خان تو استقلال باشید بهتر این تیم رو به حاله خودش بزارید و به دوچرخه سواریتون برسید همه میدونیم که اگه شما خوسته های امیر قلعه نوععی رو برای بازیهای آسیایی فراهم میکردید تیم این نتیجه هارو تو جام باشگاهها نمیگرفت پس به جای انداختن توپ تو زمین امیر خان یه کم درست فکر کنید

واسه تیمی مثل استقلال هوادار از ارکان و ستونهای اصلی به حساب میاد پس با این کاراتون هوادارهارو از تیم دور نکنید

آواتار نیلوفر رسولی
توسط   نیلوفر رسولی   ۵۶۵۸ روز قبل

ما باید سعی کنیم بین طرفدارای استقلال دو دستگی ایجاد نشه اینجوری پیش بره چه قلعه نوئی باشه  آشتیانی نباشه و برعکس این تیم موفق نخواهد بود .........

از شما هواداران آبی دل خواهش می کنم اول به تیم استقلال فکر کنید بعد به شخصی خاص.........................

آواتار ک بهرامی
توسط   ک بهرامی   ۵۶۵۸ روز قبل

یعنی اگه عنایتی  و می آوردن ما قهرمان آسیا می شدیم

پس خیلی حیف شد

با نظر دوست عزیز مونniloufarabi63 کاملا موافقم

نباید بین مون دودستگی بشه

ما فقط هودار استقلالیم و بس

آواتار علیرضا روشن
توسط   علیرضا روشن   ۵۶۵۸ روز قبل

سلام

دوستان عزیز لطفا به نظرات هم احترام بگذارید( مخصوصا شما مدیران عزیز)

آواتار مهدی کبیری
توسط   مهدی کبیری   ۵۶۵۸ روز قبل
اول از همه اینکه به نظر من هیچ دو دستگی وجود نداره وقتی همه فریاد میزنن میخوام واعظ نباشه اگر امیر نباشه , چحوری خیل عظیم طرفدارهای استقلال که خواهان موندن قلعه نوعی هستند را با یک عده معدودی که معلوم نیست چی تو فکرشونه و بقول بچه ها فامیلای آشتیانی هستند(یا شایدم انصاری بهشون قول دوچرخه پژو داده) مقایسه می کنید.

در ضمن آقا یا خانوم hrajabi & aby20 هی به طرفدارهای متعصب تیم استقلال انگ استقلالی نبودن نزنید این شمائید که استقلالی واقعی نیستید و هی با شانسی شمردن قهرمانی استقلال ارزش این قهرمانی را میارید پایین .

ما مثل بعضیها نیستیم که مغزمون خالی باشه و الکی بیاییم از یک نفر تعریف کنیم ولی وقتی میبینیم تیم داره با یک مربی نتیجه میگیره , منطقی که مربی از کار برکنار نشه . از طرف دیگه وقتی میبینیم مدیریت باشگاه کاری برای تیم نکرده و در فصل نقل و انتقالات بیکار نشسته و تو برنامه تلویزیونی میگه تیم باید خودکفا بشه و دیگه بازیکن نخره و هوادارها باید سه سال دیگه منتظر قهرمانی تیمشون باشن و هوادارها را پشت درهای بسته میزاره و به خونشون راه نمیده و هرکسی که مخالفش بهش انگ لمپن و تماشاگر نما میزنه و لیدرها را از کار برکنار میکنه و...(خداییش دیگه خسته شدم از بس از گند زدنهای این بابا نوشتم) معلوم که میگن می خوام واعظ نباشه اگر امیر نباشه.

منتظرم ببینم این مربی طراز اول خارجی کیه؟!!!!

با تمام اینها اسم ها میان و میرن ولی این استقلال که میمونه امیدوارم فصل بعد با آشتیانی بدون آشتیانی با امیر یا بدون امیر دوباره قهرمان بشیم.در ضمن بد نیست یکم سطح توقعتون را بیارید پایین , جام حذفی که به نظر من ارزش چندانی نداشت , جام باشگاه ها هم بعد از مدتها یک تجربه جدید بود و فصل بعد قطعا بهتر نتیجه خواهیم گرفت.

شما اگر خیلی جام دوست داری برو طرفدار رئال یا بارسا و منچستر بشو.
آواتار رضا کلاگر
توسط   رضا کلاگر   ۵۶۵۸ روز قبل

من نظر خودم را گفتم ولی به کسی توهینی نکردم چون من از توهین بدم میاد حتی در یکی از تایپها به اقا واعظ یکی از اعضا کلمه بدی نوشت که من ان کلمه را پاک کردم .من فقط برای استقلال اهمیت قاعلم حتی در زندگی شخصی ام اول منافع اس اس وبد خودم ودیگران

وقتی در این زمان از امیر حمایت میکنم برای سربلندی اس اس .ولی حالا که رفته .دیگر فقط فکرم برای اس اس است نه یک شخص خاص

اگر دوست عزیز  hrajabi شما را ناراحت کردم شرمنده .به امید سربلندی اس اس عزیز.عاشق همیشه ابی .رضا

آواتار حسین رجبی
توسط   حسین رجبی   ۵۶۵۸ روز قبل

دوست عزیز djsnowman  قبل از پاسخ نظر محترم شما را  مجددا به چند نکته جلب می نمایم 

سال گذشته استقلال به آسیا نرفت چون اسامی به موقع ارسال نشد. حالا که رفت اینطوری رفت

اگر طالب لو سال گذشته یکی از  پنالتی ها را نمی گرفت ما جام حذفی را به دست نمی آوردیم. .

اگر مجید جلالی هوس نکرده بود خودی نشان بده  ما امسال جام نمی گرفتیم.

من نمی خواهم زحمات و تلاش یک مربی خوب را نادیده بگیرم. یا یک  پیروزی را بی ارزش کنم و یا به کسی  توهین کنم  اما این نوع تعصب و طرف داری را غیر منصفانه می دانم. اگر به نظر شما دوست گرامی گرفتن جام از دست مجید جلالی آنقدر افتخار آمیز است که باید حذف در یک شانزدهم جام حذفی و حذف از جام باشگاه های آسیا در مرحله مقدماتی را بی اهمیت بدانیم. من به نظر شما احترام می گذارم اما با نظر شما موافق نیستم. به نظر من باید نکات مثبت و منفی را با هم در نظر گرفت و نه فقط نکات منفی و نه فقط نکات مثبت.

شما فرمودید که جام حذفی اهمیت نداشت. اما مسئله این است که سال گذشته تنها افتخار ما همان جام حذفی بود و اگر شما در باره پر افتخار ترین مربی می گوئید حتما نمره جام حذفی سال گذشته را در کارنامه وارد کرده اید اما نمره جام حذفی دو سال قبل و امسال را وارد نکرده اید. این نوع معدل گیری درست نیست. 

در مورد جام باشگاه های آسیا کسی انتظار نداشت که بعد از چند سالی دوری از آسیا استقلال قهرمان بشود. اما کسی هم انتظار نداشت که استقلال حتی در خانه هم یک پیروزی نداشته باشد. من اطلاع کافی ندارم آیا در تاریخ جام باشگاه های آسیا یک تیم ایرانی چنین نتایج ضعیفی گرفته است. آیا وقتی ناصر خان استقلال را نایب قهرمان آسیا کرد چه چیزی و چه بازیکنانی در اختیار داشت که امیر خان نداشت. آیا اگر سال گذشته سپاهان نایب قهرمان آسیا شد بازیکنانی بهتر از استقلال امروز داشت.

با احترام به همه اس اس های مودب و منطقی 

آواتار ک بهرامی
توسط   ک بهرامی   ۵۶۵۷ روز قبل

سلام

باشه ما به شما انگ اس اسی نبودن نمی زنیم این قهرمانی از اول شانسی نبود ما داشتیم با اقتدار قهرمان می شدیم اما یه اتفاقایی افتاد که شد شانسی بزار برات بگم  چه اتفاقی

ما اوایل نیم فصل دوم خیلی خوب نتیجه می گرفتیم  یادمه تو یکی از بازیا گزارشگر بازی گفت طرفدارای

استقلا هیچ وقت این فصل و این نتایج رویای رو فراموش نمی کنن اما این موفقیت خیلی طول نکشید بعد از

بازی با پرسپولیس  ورق کاملا برگشت بازی با مقاومت 4 تایی شدیم  بعدش  همه جا پیچید که افشین پیروانی

به شاغلام برادرش یاد داده چه جوری میشه استقلال و برد همه بهشون خندیدیم حتی خود امیر خان اما این واقعیتی بود نه به خاطرحرفهای پیروانی نه، ولی از اون موقع به بعد بود که وقتی جناح راست اس اس و می بستن تیم فلج می شد و گل زدن سخت ،خیلی سخت. کم دانش بودن امیر خان از اون وقت معلوم شد چون نتونست برای این مشکل راهی پیدا کنه یا تاکتیک و سیستم شو عوض کنه

ما اواخر فصل 5 امتیاز از ذوب آهن جلو بودیم اما امیر خان نتونست این برتری رو حفظ کنه تا قهرمانی به اما و اگرها بکشه.

درسته که وقتی قهرمان لیگ شدیم دیگه جام حذفی اهمیت زیادی نداره ولی باختن به یه تیم دسته اولی یعنی ضعف یک مربی در استفاده از نیرو های تیم.

درسته که تیمهای دیگه هم تو آسیا خوب نتیجه نگرفتن ولی هیچ کدوم از این تیما مثل اس اس نیستن چون ادعایی تو آسیا ندارن ولی همه

خوب می دونیم استقلال پر افتخار ترین تیم آسیاست

پس باید ابهتش حفظ می شد

آواتار فضل الله نوری
توسط   فضل الله نوری   ۵۶۵۷ روز قبل

اولاحمایت کردن ازشخص خواستی درست نیست چون این استقلاله که مهمه دوم اینکه اینایی که حرف ازمربی درجه یک خارجی میزنن مثل اینکه توخوابن آخه کدوم مربی خوب خارجی میادایران اگه منظورشون مربی درجه 2 که همشون امتحانشونوپس دادن کدوم یکیشون تونستن تیمی ازایرانوقهرمان لیگ کنن بغیرازبگویچ که 4سال توفولادموندتاقهرمان کردخودشما4سال صبرمیکنی؟سومابازیکنی مثل جباری سطح فوتبالش ازایران بالاتره پس نمیخوادمثل بقیه بازیکناباشه وقتی میبینه آندرانیک که توابومسلم ازاون کمتربودالان خارج بازی میکنه خوب زورش میادحالاکه تواستقلال مونده بایدقدرشوبدونیم خودتونم خوب میدونیدهروقت جباری آماده بوده استقلال راحت بازیاشوبرده درسته دیگه؟ودرآخراین آقای واعظ که میگه هرکی میخوادمیتونه بره فکراینوکرده سال بعدمیخوادچیکارکنه؟میدونه که 6بازیکن بیشترازلیگ نمیتونه بگیره شایدمیخوادبازیکن درپیتی بیاره تواستقلال پرکنه نمیدونم

آواتار سید حامد حقیقت
توسط   سید حامد حقیقت   ۵۶۵۷ روز قبل
 سلام به همه ی گل های آبی . امیدوارم همیشه مثل آسمون پاک و آبی باشین. با تمام احترامی که برای نظرات شما عزیزان قائلم ولی فکر میکنم در بعضی موارد دارید احساساتی عمل می کنید. 1) اون هوادار عزیزی که گفتن : مگه آقای فتح الله زاده چیکار کرده و ما 17 لیگ بودیم ، شما عزیز بزرگوار مثله اینکه بازیهای اول لیگ رو نگاه نکردین  که ما تو هر بازی چندین موقعیت گل داشتیم و توپ ها با بدشانسی وارد دروازه نمی شد ؛ دقیقاَ همون بلایی که در آسیا سرمون اومد . اگه توپ ها وارد دروازه می شد حتماَ از گروهمون صعود میکردیم. اون عزیزانی که در تهران زندگی میکنن باید بهتر بدونن که آقای فتح الله زاده 70 هکتار زمین برای استقلال گرفتن که در اونجا camp اختصاصی استقلال رو احداث کنن ولی الان میتونن برن ببینن که هنوز اون زمین دست نخورده مونده. 2) اون هواداران عزیزی هم که از آقا واعظ حمایت کردن ، با اونا هم موافقم ما هوادارها به عنوان یک هوادار وظیفه داریم از مسئولینمون حمایت کنیم اما از شما می پرسم ، آیا باید حمایت یک طرفه باشه نباید ایشون هم به هوادارها احترام بگذارن . امیدوارم تصمیمات آقا واعظ باعث افتخار بیشتر استقلال بشه هم تو ایران هم تو آسیا.
آواتار hesam babaie fard
توسط   hesam babaie fard   ۵۶۵۷ روز قبل

من به نظر همه احترام می گذارم ولی به نظر خودم که استقلال با امیر خان تو لیگ خیلی خوب نتیجه می گیره و جام باشگاه ها هم که همش بد شانسی بود ولی باز من قول می دم اگه امیر خان برگرده واسه ساله بعد دیگه این بدشانسی ها رو نداریم . اگر چه می دونم نظرم بی فایدست اما بازم داد می زنم :

امیر خان کجایی ؟؟؟؟  کجا؟   

آواتار مهدی کبیری
توسط   مهدی کبیری   ۵۶۵۶ روز قبل
اول از همه من اگر به کسی توهینی کردم معذرت می خواهم .در ضمن فکر می کنم همه اینجا استقلالی متعصب باشند که میان وقت میزارن و مطلب می نویسند.

جام حذفی زمانی ارزشمند میشه که قهرمانی لیگ را از دست داده باشیم و سهمیه آسیا را از دست داده باشیم.بنابراین فصل پیش برای ما با ارزش بود و این فصل برای لنگیا.در مورد حذف شدن از آسیا هم اگر شما قهرمانی جام حذفی فصل پیش و لیگ امسال را شانسی می دونید پس گل خوردن از الاتحاد در دقایق آخر و با یک شوت از راه دور در حالیکه قبلش هم خطا شده بود صد در صد شانسی بود و یا نزدن پنالتی به الجزیره و یا دروازه خالی تو اوت زدن علیزاده قربانی برهانی اکبرپور تقی پور و ... و یا توپ هایی که در بازی با الجزیره به تیرک خورد همه در واقع بد شانسی بود و گرنه ما با بیشترین امتیاز صعود می کردیم.بنابراین این فرضیه شانس و نا داوری جزئی از فوتبال و دیگه نمیشه گفت فلان تیم با شانس قهرمان شد .

اما در مورد استقلال این فصل یک تیم رویایی بودیم که دقیقا بعد از بازی با لنگیا تیم افت کرد اما قبلش واقعا شایسته قهرمانی بودیم.

درمورد امیر قلعه نوعی هم من به شخصه از شخصیتیش کثافت کاریاش تو فوتبال باند بازیاش علی بازیاش خوشم نمیاد , چرا چون فقط براش موفقیت استقلال زمانی ارزش داره که با خودش باشه , نمونش نفرستادن لیست بازیکنا برای لیگ آسیا بود چون خودش دیگه مربی تیم نبود نمونه دیگش قهرمان نشدن تو فصلی بود که رفت تیم ملی و تیم با مرفاوی چهارم شد یادمه همون موقع هم خیلیا انگ کم کاری به حسین کاظمی می زدن که یک جورایی درست هم بود که در نهایت فصل بعدش هم رفت سپاهان یا مشکلات فصل پیش قربانی و طالبلو (که جزء باند قلعه نوعی هستند) با حجازی و کریمی.

ولی با تمام اینها مهم موفقیت استقلال و با تمام این تفاصیل استقلال با امیر قلعه نوعی نتیجه میگیره.

واعظ آشتیانی هم نمیدونه تو فوتبال ما چه خبره , می خواهد واسه خودش انقلاب کنه ,اصلا تا دیروز فتح الله زاده و حجازی منصوریان با قلعه نوعی کارد و پنیر بودن ولی حالا چون منافعشون مشترک شده و یک دشمن مشترک به اسم آشتیانی پیدا کردن شدند شمع و گل پروانه و هی از هم دیگه طرفداری می کنند.یا مثلا همه دیگه می دونند که قلعه نوعی هم از اون مربیاست که میره با بازیکن صحبت میکنه و درصدی از پول بازیکن را به جیب میزنه مثل فیروز کریمی و خیلیا ی دیگه که واعظ نمی خواهد این دزدی ها بشه.

ولی برای ما موفقیت استقلال مهم و به نظر من با تمام کارهایی که قلعه نوعی می کند در نهایت می تونه با تیم موفق بشه.و فکر کنم فقط با خصوصی شدن میشه جلوی این جور دزدی ها را گرفت.
آواتار حسین رجبی
توسط   حسین رجبی   ۵۶۵۵ روز قبل

من مخلص همه اس اس ها هستم. همه ما دلمون می خواهد اس اس موفق باشد. من کوچک شما و همه اس اس ها و از جمله امیرخان هستم البته تا زمانی که برای استقلال مفید باشد. بدیهی است که شانس در برد و باخت نقش دارد (با این نظر شما موافقم) اما: 

اگر یک تیم زیاد توپ ها خراب می کند می تواند به دلیل استرس و عدم تمرکز بازیکنان و یا عدم مهارت آنها نیز باشد. یک مربی باید نقاط ضعف بازیکنان را تشخیص و مشکل را کاهش بدهد. همچنین مربی باید استرس و هیجان بازیکنان کنترل کند نه اینکه در کنار زمین دائما استرس به بازیکنان منتقل کند. این یک مسئله کاملا شناخته شده است که در حال استرس مهارت و عکس العمل کاهش و ضریب اشتباهات افزایش پیدا می کند.

برخورد های تند و غیر منطقی مربی با اشتباهات بازیکنان نیز مشکل دیگری است که هم موجب افزایش استرس و هم موجب دلسردی بازیکنان می شود. متاسفانه برخی از مربیان برخورد های قلدرانه را نشان اقتدار می دانند و با بی سیاستی کاری هائی می کنند که در واقع به ضرر تیم تمام می شود. بازیکنی که احساس مظلومیت و آزردگی می کند  نمی تواند با تمام وجود در خدمت تیم باشد. 

این چیزی است که برخی از مربیان طرف مقابل هم از آن آگاه هستند و با بستن بازی (مثلا از جناح راست) تیم و مربی را تحت فشار قرار می دهند. مربی که ابتکار چندانی ندارد تا چاره ای بیندیشد و از تیم را از مشکل نجات دهد (حتی بعد از چند بازی) هر لحظه عصبانی تر شود و بیشتر به تیم فشار آورد. بازیکنان هم از ترس مربی و به خاطر هواداران با تمام قوا حمله می کنند اما به دلیل استرس و عدم تمرکز چندین توپ را در اواخر بازی خراب می کنند. استرس و عدم تمرکز مدافعین هم سبب می شود تا در لحظات آخر بازی تیم گل دریافت کند.

اینها مسائلی است که هرکس به تیم نزدیک باشد آنرا می فهمد (مثلا مدیرعامل).  یک مربی که مدعی است تیم را براساس اصول فیزیک و شیمی هدایت می کند !!! باید به این مسائل ساده نیز توجه داشته باشد.توصیه می کنم  طرفداران امیر خان به مصاحبه های اخیر مجتبی جباری نیز توجه داشته باشند.