حمایت از ژنرال تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » حمایت از ژنرال علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 حمایت از ژنرال توسط علیرضا جوادیان ۳۸۷۸ روز قبل دوستان آبی سلام یک پبشنهاد داشتم اگر همگی موافق بودین انجام بدیم برای حمایت از ژنرال همه آواتار خودرا به عکسی از امیر قلعه نویی اختصاص بدیم تا کسانی که وارد سایت میشوند متوجه موقعیت امیر پیش کاربران سایت بشوند ممنون از همه البته بعضی از دوستان درست در شرایطی که استقلال نتیجه نمیگرفت ااین حرکت زیبا را انجام دادن که از تیز بینی آنها تشکر میکنم امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۸۷۸ روز قبل واقعا ممنونم علی آقا بابت پیشنهاد قشنگتون.این هوش و شعور بالایی فوتبالی شما رو نشون میده. میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۸۷۷ روز قبل موافقم و حتما این کارو میکنیم... البته یه مقدارم سلیقه ایه ولی خب میتونه تاثیر زیادی داشته باشه.... ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۳۸۷۷ روز قبل علی آقا کار قشنگیه البته من بعد از 8 ماه عضویت تو سایت تصویر آواتارم و عوض کردم و این به خاطر احترام زیادی هست که برای شما قائلمو کوچکترین کاری که واسه تیمم انجام میدم!از پیشنهاد قشنگتون ممنون لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۸۷۷ روز قبل ممنون علی آقا از تایپیک خوبتون...البته من چند روز پیش این کارو کردم باهاتون موافقم هر چند یه کم دو دستگی هست توی سایت fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۸۷۷ روز قبل راستش من خیییییلی دوس دارم اینکاروبکنم ولی نمیدونم چرا نمیتونم ازین عکس کاپیتان دل بکنم!!!!همه جا این عکسومیذارم!!!من همه جوره واسه موندن امیرخان دعامیکنم وخیلی هم دوسش دارم!!! شبنم علی قنبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط شبنم علی قنبری ۳۸۷۷ روز قبل پیشنهاد خیلی خوبی بود... shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۸۷۶ روز قبل پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا