مجید صالح دستیار کیروش شد. تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » مجید صالح دستیار کیروش شد. سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 مجید صالح دستیار کیروش شد. توسط سعید آقامحمدی ۳۸۷۹ روز قبل جید صالح به عنوان دستیار ایرانی کارلوس کی روش از سوی فدراسیون فوتبال معرفی شد. گفتنی است پس از معرفی مجید صالح و موافقت وی برای حضور در تیم ملی، صالح به عنوان دستیار ایرانی کی روش، به همراه تیم ملی در اردوی افریقای جنوبی حاضر خواهد شد. میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۸۷۹ روز قبل صالح مربی با دانش و خوبیه و میتونه بعنوان سرمربی هم در بعضی تیمها فعالیت کنه. امیدوارم که حضورش در تیم ملی باعث دعوت سید مهدی بشه... هرچند..!!!؟؟؟ محمدحسن ملکی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمدحسن ملکی ۳۸۷۹ روز قبل من صالح رو قبول دارم ولی از وقتی اومد استقلال به تیم تفکرات دفاعی تزریق کرد اگه بره و ما بتونیم منصوریان یا پاشازاده رو جذب کنیم شاید استقلال جون بگیره محمدحسن ملکی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمدحسن ملکی ۳۸۷۹ روز قبل من صالح رو قبول دارم ولی از وقتی اومد استقلال به تیم تفکرات دفاعی تزریق کرد اگه بره و ما بتونیم منصوریان یا پاشازاده رو جذب کنیم شاید استقلال جون بگیره کاووس رشیدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاووس رشیدی ۳۸۷۹ روز قبل از این خبر هم خوشحال شدم هم ناراحت . خوشحالم که رفته تیم ملی چون مربی با دانشی هست و میتونه خیلی به تیم ملی کمک کنه! ناراحتم چون حیفه که همچین مربی از دست استقلال رفت! در هر صورت آرزوی موفقیت دارم واسش افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۸۷۸ روز قبل امیدوارم هم آقای صالح وهم تیم ملی موفق باشند ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۳۸۷۸ روز قبل خیلی خوشحالم و امیدوارم موفق باشه ولی برای استقلال نگرانم مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۳۸۷۸ روز قبل خوشحال شدم از بابت اینکه نشون میده مربیه فهیم و آینده داریه ناراحتم از اینکه استقلال رو تنها گذاشت در کل امیدوارم هرجا که فعالیت میکنند موفق باشند . علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۸۷۷ روز قبل خیلی خوبه میتونه کلی تجربه کسب کنه و به استقلال کمک کنه مهدی خلیلی شهنا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مهر ۱۳۹۲ ۲۳:۵۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدی خلیلی شهنا ۳۸۷۷ روز قبل فقط همینو کم داشتیم .در حقیقت دست راست قلعه نویی رو از تیم گرفتن .ولی به هر حال امیدوارم صالح تو تیم ملی موفق باشه .و استقلال هم در ادامه راه . شبنم علی قنبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط شبنم علی قنبری ۳۸۷۷ روز قبل امیدوارم همونطور که برای اس اس خوب بود چند برابرش برای تیم ملی خوب باشه امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۸۷۶ روز قبل دیگه از قلعه نویی یه صالحو نگرفته بودن که اونم گرفتن shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۸۷۶ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی دیگه از قلعه نویی یه صالحو نگرفته بودن که اونم گرفتن shima HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۶:۵۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط shima HR ۳۸۷۶ روز قبل نوشته شده توسط: شبنم علی قنبری امیدوارم همونطور که برای اس اس خوب بود چند برابرش برای تیم ملی خوب باشه حتما همین طوره. پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا