امیر تتلو تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » امیر تتلو fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 امیر تتلو توسط fariba nikzad ۳۸۷۸ روز قبل این عکسوامیرتتلو تو فیس بوک واینستاش گذاشت وزیرش نوشت:دیشب پیمان وخسرو دوتا استقلالی ریختن سرم وسروصورتموآبی کردن!دراینکه خسرو یه شهریوری خفنه وبازیش واقعادرسطح فوتبال جهانه وبه نظرم جزو بهترینهاست شکی نیست!خیلی هم استقلالیا همشون بامعرفت وباحالن ولی خوب همانطورکه در عکس میبینین ونمیذارن من هیچ جا شیش نشون بدم تیمشون شیش تاییه!شوخی میکنم!آبی وقرمز رو بیخیال وجام جهانی رو بچسب!!من دیشب ازخسروقول گرفتم که اگه یه لایی به مسی بزنه یه آهنگ واسه تیمش استقلال میخونم اما بازم بعدش پرسپولیسیم! fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۸۷۸ روز قبل بزن به افتخار داداش خسرو که همه رو حتی پرسپولیسیارو عاشق خودش کرده!!! fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۸۷۸ روز قبل توی این عکسم که نذاشتن شیش نشون بده واسه همین میخندن!!!! zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۸۷۸ روز قبل نوشته شده توسط: fariba nikzad ماشالله داداش خسرو و همه ی استقلالی های عزیز.... در ضمن تتلو از خداشم باشه که استقلالی باشه و 4444رو نشون بده.... میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۸۷۸ روز قبل من از رپ اصلا خوشم نمیاد!؟ ولی ترانه های یاس و میپسندم و اونم یه استقلالیه تمام عیاره...444444 ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۳۸۷۸ روز قبل وای من اصلا از این تتلو خوشم نمیومد خود جوش نگو پرسپولیسیه ولی آفرین به خسرو !!!!!!! کاووس رشیدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاووس رشیدی ۳۸۷۷ روز قبل نوشته شده توسط: fariba nikzad بزن به افتخار داداش خسرو که همه رو حتی پرسپولیسیارو عاشق خودش کرده!!! افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۸۷۷ روز قبل خسروی پا طلایی امید تیم مایی shima HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۶:۵۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط shima HR ۳۸۷۷ روز قبل نوشته شده توسط: افسانه طرقیان خسروی پا طلایی امید تیم مایی لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۸۷۷ روز قبل نوشته شده توسط: ساحره عصار وای من اصلا از این تتلو خوشم نمیومد خود جوش نگو پرسپولیسیه ولی آفرین به خسرو !!!!!!! پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا