کری پوریا پورسرخ برای پرسپولیسیها

آواتار علیرضا جوادیان
کری پوریا پورسرخ برای پرسپولیسیها
توسط   علیرضا جوادیان   ۳۸۸۰ روز قبل
کری‌خوانی ستاره سینما برای هواداران پرسپولیس/ پورسرخ: پرسپولیسی‌ها اشتباهی به فرودگاه مهرآباد نروند! ورزش > لیگ برتر - پوریا پورسرخ از هواداران دو آتشه استقلال است و می گوید در کری‌خوانی برای تیم رقیب کم نمی‌آورد. به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ پوریا پورسرخ ستاره سینما و تلویزیون که به قول خودش از آن استقلالی‌های دو آتشه است، روز جمعه به استادیوم رفته بود بازی تیم محبوبش برابر تراکتورسازی را از نزدیک تماشا کند. دیداری که در نهایت با شکست آبی پوشان به پایان رسید و آنها را تا رده پنجم جدول پایین آورد. در مقابل تیم پرسپولیس در ایستگاه پایانی لیگ برتر استقلال اهواز را شکست داد تا نایب قهرمان لیگ برتر شود. همه اینها باعث شد که شبکه های اجتماعی پُر شود از کری‌خوانی های هواداران دو تیم بزرگ پایتخت. پرسپولیسی ها که بعد از سه سال جواز حضور در لیگ قهرمانان آسیا را به دست آوردند، حسابی برای رقیب سنتی خود کری خواندند و در مقابل استقلالی ها هم جواب آنها را دادند. پوریا پورسرخ یکی از این استقلالی هاست که در جواب کری خوانی های پرسپولیس به خبرآنلاین می گوید: «من یک کلام بیشتر ندارم و حرف اضافه ای هم نمی زنم. چند سالی است که پروازهای خارجی از فرودگاه مهرآباد به فرودگاه امام منتقل شده، حالا که پرسپولیس بعد از صد سال به آسیا رفته لطفا به آنها بگویید که اشتباهی به فرودگاه مهرآباد نرود!» -
آواتار fariba nikzad
توسط   fariba nikzad   ۳۸۸۰ روز قبل
داداش پوریاروعشق است!فدایی داری!
آواتار میثم محمدی قراسویی
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۳۸۸۰ روز قبل

من واقعا معذرت میخوام...!!! قبل از اینکه این صفحه رو بخونم، اون پست و گذاشتم..!!! بازم از همه عزیزان خصوصا علیرضای عزیز که این تاپیک رو گذاشته بود، عذرخواهی میکنم....

آواتار علیرضا جوادیان
توسط   علیرضا جوادیان   ۳۸۸۰ روز قبل
هدف گذاشتن موضوعات خوب و قابلبحث است فرق نمیکنه من یا شما ازت ممنونم
آواتار کاووس رشیدی
توسط   کاووس رشیدی   ۳۸۷۹ روز قبل

دمش گرم

آواتار لیلا جوکار
توسط   لیلا جوکار   ۳۸۷۹ روز قبل

هنرمند استقلالیه دیگه بایدم این حاضرجوابی رو داشته باشه.....

آواتار افسانه طرقیان
توسط   افسانه طرقیان   ۳۸۷۹ روز قبل
یکی از خصیصه های بارز استقلالیا کم نیاوردنه آقای پورسرخ هم به عنوان یک استقلالی این خصیصه رو داره
آواتار zahra*ss*7777 4444*777
توسط   zahra*ss*7777 4444*777   ۳۸۷۹ روز قبل
نوشته شده توسط: افسانه طرقیان

یکی از خصیصه های بارز استقلالیا کم نیاوردنه آقای پورسرخ هم به عنوان یک استقلالی این خصیصه رو داره