امیرازاستقلال رفت چرا؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » امیرازاستقلال رفت چرا؟ فضل الله نوری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ دی ۱۳۸۷ ۱۶:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 امیرازاستقلال رفت چرا؟ توسط فضل الله نوری ۵۶۵۸ روز قبل سلام به آبیا به نظرشماچرابعضیاخواستن امیرازاستقلال بره؟ مانا کاشانی نژاد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۱:۴۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط مانا کاشانی نژاد ۵۶۵۸ روز قبل اصولا وقتی یکی اینقدر محبوب می شه سعی در تخریب اون به هر نحوی را دارند. وقتی می بینند با این همه تهمت اون شخص از محبوبیتش کم نمی شه شرایطی رو برای حضورش در جایی که باعث محبوبیتشه فراهم می کنند که خود شخص بذاره بره. در اصل با سیاست کامل از نوع چرچیل به امیر خان گفتند برو. آرش وظیفه دان مقدم جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ اسفند ۱۳۸۷ ۲۱:۰۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط آرش وظیفه دان مقدم ۵۶۵۸ روز قبل حیف از امیر نیلوفر رسولی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۱:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط نیلوفر رسولی ۵۶۵۸ روز قبل فکر میکنم همه فوتبال دوستا میدونن که این قضیه از کجا شروع و به کجا ختم میشه.............. karton khali جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط karton khali ۵۶۵۸ روز قبل حدود دو هفته پیش در برنامه ورزش و مردم،یک بچه 6 ساله رو نشون دادند که بسیار زیبا به تحلیل فوتبال ایران میپرداخت.این بچه در لابلای صحبتاش راجع به پرسپولیس گفت که : تیم قهرمان رو که بهش دست نمیزنند،اگر پرسپولیس همون بازیکنا و همون کادر فنی فصل پیش رو داشت بازم میتونست قهرمان بشه.من واقعا" متاسفم که مدیر باشگاه به اندازه اون بچه 6 ساله هم شعور نداره. hesam babaie fard جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۲۰:۲۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط hesam babaie fard ۵۶۵۸ روز قبل واقعا نمی دونم باید چی بگم ؟ مثل اینکه یادشون رفته که تو این چند ساله هرچی استقلال قهرمانی بدست اورده با کی بوده که اینجوری سعی دارن امیر خان رو خرابش کنن . واقعا باید بشینیم و نگاه کنیم که اونایی که خواستن امیرخان بره یا بیرونش کردن چه گلی به سر استقلال می زنن . من که هیچ وقت نمی بخشمشون . بایـــــــــــــــــــــد امیر خان برگرده باید باید باید باید باید باید مهدی کبیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ اسفند ۱۳۸۷ ۱۹:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدی کبیری ۵۶۵۸ روز قبل آشتیانی با دست خودش قبرش کند , من اولین نفری خواهم بود که در اولین بازی که استقلال نبره آماده فحاشی به آشتیانی هستم حالا می خوان اسمم را بزارن لمپن یا هر چیز دیگه ای. محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسگری ۵۶۵۸ روز قبل فقط جلوگیری از محبوبیت بیشتر امیر آرش وظیفه دان مقدم جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ اسفند ۱۳۸۷ ۲۱:۰۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط آرش وظیفه دان مقدم ۵۶۵۷ روز قبل حیف از امیر پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا