امیرازاستقلال رفت چرا؟

آواتار فضل الله نوری
امیرازاستقلال رفت چرا؟
توسط   فضل الله نوری   ۵۶۵۸ روز قبل
سلام به آبیا به نظرشماچرابعضیاخواستن امیرازاستقلال بره؟
آواتار مانا کاشانی نژاد
توسط   مانا کاشانی نژاد   ۵۶۵۸ روز قبل
اصولا وقتی یکی اینقدر محبوب می شه سعی در تخریب اون به هر نحوی را دارند. وقتی می بینند با این همه تهمت اون شخص از محبوبیتش کم نمی شه شرایطی رو برای حضورش در جایی  که باعث محبوبیتشه فراهم می کنند که خود شخص بذاره بره. در اصل با سیاست کامل از نوع چرچیل به امیر خان گفتند برو. 
آواتار آرش وظیفه دان مقدم
توسط   آرش وظیفه دان مقدم   ۵۶۵۸ روز قبل

حیف از امیر

آواتار نیلوفر رسولی
توسط   نیلوفر رسولی   ۵۶۵۸ روز قبل
فکر میکنم همه فوتبال دوستا میدونن که این قضیه از کجا شروع و به کجا ختم میشه..............
آواتار karton khali
توسط   karton khali   ۵۶۵۸ روز قبل
حدود دو هفته پیش در برنامه ورزش و مردم،یک بچه 6 ساله رو نشون دادند که بسیار زیبا به تحلیل فوتبال ایران میپرداخت.این بچه در لابلای صحبتاش راجع به پرسپولیس گفت که : تیم قهرمان رو که بهش دست نمیزنند،اگر پرسپولیس همون بازیکنا و همون کادر فنی فصل پیش رو داشت بازم میتونست قهرمان بشه.
من واقعا" متاسفم که مدیر باشگاه به اندازه اون بچه 6 ساله هم شعور نداره.
آواتار hesam babaie fard
توسط   hesam babaie fard   ۵۶۵۸ روز قبل
واقعا نمی دونم باید چی بگم ؟ مثل اینکه یادشون رفته که تو این چند ساله هرچی استقلال قهرمانی بدست اورده با کی بوده که اینجوری سعی دارن امیر خان رو خرابش کنن . واقعا باید بشینیم و نگاه کنیم که اونایی که خواستن امیرخان بره یا بیرونش کردن چه گلی به سر استقلال می زنن . من که هیچ وقت نمی بخشمشون .          بایـــــــــــــــــــــد امیر خان برگرده باید باید باید باید باید باید  
آواتار مهدی کبیری
توسط   مهدی کبیری   ۵۶۵۸ روز قبل
آشتیانی با دست خودش قبرش کند , من اولین نفری خواهم بود که در اولین بازی که استقلال نبره آماده فحاشی به آشتیانی هستم حالا می خوان اسمم را بزارن لمپن یا هر چیز دیگه ای.
آواتار محمد عسگری
توسط   محمد عسگری   ۵۶۵۸ روز قبل
فقط جلوگیری از محبوبیت بیشتر امیر
آواتار آرش وظیفه دان مقدم
توسط   آرش وظیفه دان مقدم   ۵۶۵۷ روز قبل

حیف از امیر