بازی رسمی باشگاه استقلال رونمایی میشود تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » بازی رسمی باشگاه استقلال رونمایی میشود امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 بازی رسمی باشگاه استقلال رونمایی میشود توسط امیر حسین اسلامی ۳۸۸۲ روز قبل از «بلو اف سی» بازی آنلاین رسمی باشگاه استقلال به زودی رونمایی خواهد شد. بازی آنلاین «بلو اف سی» به زودی برای استفاده هواداران پرشمار آبی های ایران منتشر خواهد شد.«بلو اف سی» یک بازی آنلاین مربی گری فوتبال است. در این بازی که به صورت رایگان در اختیار هواداران استقلال قرار می گیرد، کاربران صاحب یک تیم فوتبال مجازی شده و بدون نیاز به دانلود هر روز با سر زدن به سایت بازی به مدیریت تیم خود پرداخته و به رقابت با سایر بازیکنان می پردازند. شرکت در بازی های لیگ و جام حذفی، بررسی تیم های رقیب با سیستم آنالیز بازی، تمرین دادن بازیکنان، امکان تعیین ترکیب تیم در بازی های آینده بدون نیاز به حضور دوباره در سایت، ساخت ورزشگاه شخصی، قرعه کشی های دوره ای و... از دیگر امکانات و ویژگی های بازی رسمی باشگاه استقلال خواهد بود. استقلالی ها می توانند با عضویت و بازی در «بلو اف سی» از تیم محبوب خود نیز حمایت نمایند. منتظر انتشار رسمی «بلو اف سی» باشید. کاووس رشیدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاووس رشیدی ۳۸۸۲ روز قبل من که حتما تو این بازی شرکت میکنم چون به اینجور بازی ها علاقه دارم محمدحسن ملکی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمدحسن ملکی ۳۸۸۲ روز قبل من عاشق اینجور بازیهام حتی وقتیpesبازی میکنم فقط توی قسمت مستر لیگ(مربیگری)میرم انصافا مربیگری از بازیش خیلی باحال تره پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا