آزادی مرزبانان

آواتار zahra*ss*7777 4444*777
آزادی مرزبانان
توسط   zahra*ss*7777 4444*777   ۳۸۸۳ روز قبل

میدونم چند روزی گذشته اما خداروشکر مرزبانان عزیزمون آزاد شدن فقط جای آقای دانایی فرد خالی بود ....

تبریک به همه ی ایرانی های عزیز خصوصا استقلالی هایی که واسه آزاد شدنشون دعا کردن...

بازم ممنون و البته تبریک....

آواتار fariba nikzad
توسط   fariba nikzad   ۳۸۸۳ روز قبل
منم به همه تبریک میگم.....اینم پیامی که جوادنکونام توکدهواداریش واسه این مرزباناگذاشت:شادی برای بازگشت4مرزبان ایرانی,حس مشترک همه ی ایرانی ها در روز پایانی تعطیلات بود وچه حیف که آن گل جنوبی,تک سربازشهید به جمع ما بازنگشت,درحالیکه که آرزوی ما همیشه و هنوز صلح ودنیای بدون خونریزی است.***با امیدسالی پرازخوبی برای همه:جوادنکونام***
آواتار کاووس رشیدی
توسط   کاووس رشیدی   ۳۸۸۳ روز قبل

منم به نوبه ی خودم تبریک میگم به همه ی استقلالی ها

آواتار امیر حسین اسلامی
توسط   امیر حسین اسلامی   ۳۸۸۳ روز قبل

منم از طرف خودم تبریک عرض میکنم.البته وضعیت دانایی فر هنوز به طور 100% معلوم نیست و امکان داره هنوز زنده باشه.

آواتار شبنم علی قنبری
توسط   شبنم علی قنبری   ۳۸۸۳ روز قبل

خدا رو شکر بالا خره به کشورشون برگشتن...امیدوارم با خبر زنده بودن آقای دانایی فر و آزادیش خوشحالیمون چند برابر بشه.......تبریک

آواتار لیلا جوکار
توسط   لیلا جوکار   ۳۸۸۳ روز قبل
نوشته شده توسط: fariba nikzad

منم به همه تبریک میگم.....اینم پیامی که جوادنکونام توکدهواداریش واسه این مرزباناگذاشت:شادی برای بازگشت4مرزبان ایرانی,حس مشترک همه ی ایرانی ها در روز پایانی تعطیلات بود وچه حیف که آن گل جنوبی,تک سربازشهید به جمع ما بازنگشت,درحالیکه که آرزوی ما همیشه و هنوز صلح ودنیای بدون خونریزی است.***با امیدسالی پرازخوبی برای همه:جوادنکونام***[/quote]از طرف منم تبریک به همه...نکونام واسه منم این اس رو فرستاد.