اگر استقلال قهرمان نشه تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » اگر استقلال قهرمان نشه افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 اگر استقلال قهرمان نشه توسط افسانه طرقیان ۳۸۸۳ روز قبل سلام دوستان یه خواهشی از همتون دارم فردا یه روز حساس واسه همه تیم های بالایه جدوله ممکنه هر اتفاقی بیفته مثلا اینکه خدایی نکرده استقلال قهرمان نشه یا اصلا تو آسیا سهمیه نگیره من از همه هوادارا میخوام مثل همیشه استقلال و حمایت کنن. خصوصا اونایی که فردا به استادیوم میرن . بیایم یه بارم که شده ما هوادارا افتخار آفرینی کنیم وبا حمایت از تیممون موندن در کنارشون تا آخرین لحظه جام تعصب و غیرت و بالای سرمون ببریم قبوله؟ امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۸۸۳ روز قبل حتما. ما مثل پرسپولیسیا نیستیم که تا دقیقه 90 بگیم پرسپولیس قهرمان میشه و دقیقه 90 بگیم بی غیرت بی غیرت امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۸۸۳ روز قبل یا حتی مثل اونا نیستیم که تو دربی تا تیممون 2-0 عقب افتاد ورزشگاهو خالی کنیم. fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۸۸۳ روز قبل موافقم.اینجوری خیلی خوبه.حتی اگه باختیم بازم آخربازی بازیکناروتشویق کنن وازشون تشکرکنن. لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۸۸۳ روز قبل نوشته شده توسط: fariba nikzad موافقم.اینجوری خیلی خوبه.حتی اگه باختیم بازم آخربازی بازیکناروتشویق کنن وازشون تشکرکنن. سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۳۸۸۳ روز قبل تیمی که بدون بازیکنای کلیدی . پرازمصدوم . به اینجا رسیده خیلی عجیبه . همشم به خاطر درایت بچه ها و امیر خان بوده . من انتظار آن چنانی ندارم . اگه هم قهرمان نشد و سهمیه هم نگرفت فدای ی تار موت . مهم اینه که ما مثل مردا از تیممون حمایت میکنیم حتی اگرم نتایج بدی بگیره. کاووس رشیدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاووس رشیدی ۳۸۸۳ روز قبل من که نمیتونم برم استادیوم ولی تمام آرزوم اینه که استقلال بازی رو ببره و قهرمان بشه میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۸۸۳ روز قبل نوشته شده توسط: سعید آقامحمدی تیمی که بدون بازیکنای کلیدی . پرازمصدوم . به اینجا رسیده خیلی عجیبه . همشم به خاطر درایت بچه ها و امیر خان بوده . من انتظار آن چنانی ندارم . اگه هم قهرمان نشد و سهمیه هم نگرفت فدای ی تار موت . مهم اینه که ما مثل مردا از تیممون حمایت میکنیم حتی اگرم نتایج بدی بگیره. میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۸۸۳ روز قبل درابتدا ازهمه عذرخواهی میکنم که پستام دوتا شد!؟ فرق هوادارای استقلال کبیر با تیم رقیب در همینه که استقلالیا در بدترین شرایط پشت تیمشون هستن و ازش حمایت میکنن... مثال شم گفته امیرحسین. پس هواداری به تعداد نیست،،، به نوع حمایت از تیم محبوبته...!!! هراتفاقی میخواد بیافته، ما تا زمانی که نفس میکشیم، هوادار استقلال کبیر هستیم و خواهیم ماند.... شبنم علی قنبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط شبنم علی قنبری ۳۸۸۳ روز قبل من از تشویق هوادارای فولاد بعد از شکست مقابل استقلال خیلی خوشم اومد. امیدوارم هر اتفاقی که افتاد هیچ وقت دست از حمایت از تیممون بر نداریم و تا آخرین لحظه بخاطر زحمات ژنرال تیمو تشویق کنیم لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۸۸۳ روز قبل نوشته شده توسط: شبنم علی قنبری من از تشویق هوادارای فولاد بعد از شکست مقابل استقلال خیلی خوشم اومد. امیدوارم هر اتفاقی که افتاد هیچ وقت دست از حمایت از تیممون بر نداریم و تا آخرین لحظه بخاطر زحمات ژنرال تیمو تشویق کنیم علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۸۸۲ روز قبل نوشته شده توسط: لیلا جوکار [quote=shabnam] من از تشویق هوادارای فولاد بعد از شکست مقابل استقلال خیلی خوشم اومد. امیدوارم هر اتفاقی که افتاد هیچ وقت دست از حمایت از تیممون بر نداریم و تا آخرین لحظه بخاطر زحمات ژنرال تیمو تشویق کنیم علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۸۸۲ روز قبل اول از همه به امید قهرمانی استقلال ولی اگر این مهم اتفاق نیفتاد باز هم استقلال برای هوادار واقعی آن محبوبترین تیم است من به تیم من سیتی و هوادارانش همیشه قبطه میخورم و آنها را هوادار واقعی میدونم چون تو سالها تیم رقیب همیشه قهرمان بوده یا مدعی هم در انگلیس هم در اروپا به عنوان یک قدرت درجه اول شناخته شده بود ولی تیم آنها در گمنامی وبدون هیچ افتخار فوتبالی ولی باز هم من سیتی باهوادارانش زنده ماند تا به امروز که از رقیب پیشی گرفته حالا گذشته از منابع مالی که در اختیار باشگاه قرار گرفت ولی ماندگاری آبیهای منچستر فقط به خاطر وفاداری هوادارانش بود مهدیس صمدی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ دی ۱۳۹۲ ۱۵:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدیس صمدی ۳۸۸۲ روز قبل امیدوارم امروز استادیوم آبی تر از هر روز دیگه بشه حسین امیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین امیری ۳۸۸۲ روز قبل ما قهرمانیم.شاید جام نگیریم ولی قهرمان مردونگی و غیرتیم.قهرمان حمایتیم.قهرمان روزای سختیم ما بهترین تیم ایرانیم.آبی تراز دریا سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۳۸۸۲ روز قبل نوشته شده توسط: شبنم علی قنبری من از تشویق هوادارای فولاد بعد از شکست مقابل استقلال خیلی خوشم اومد. امیدوارم هر اتفاقی که افتاد هیچ وقت دست از حمایت از تیممون بر نداریم و تا آخرین لحظه بخاطر زحمات ژنرال تیمو تشویق کنیم شبنم علی قنبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط شبنم علی قنبری ۳۸۸۲ روز قبل نوشته شده توسط: حسین امیری ما قهرمانیم.شاید جام نگیریم ولی قهرمان مردونگی و غیرتیم.قهرمان حمایتیم.قهرمان روزای سختیم ما بهترین تیم ایرانیم.آبی تراز دریاموافقم جام فقط نماد قهرمانیه ولی ای کاش میتونستیم خودمونو قهرمان حمایت از پر افتخار ترین تیم ایران بدونیم... پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا