مدیریت آقای آشتیانی رو نسبت به سایر مدیران باشگاه استقلال چگونه توصیف میکنید؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » مدیریت آقای آشتیانی رو نسبت به سایر مدیران باشگاه استقلال چگونه توصیف میکنید؟ کاربر ناشناس جنسیت مذکر کشور نقش ها تاریخ ثبت نام ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ ۱۴:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 مدیریت آقای آشتیانی رو نسبت به سایر مدیران باشگاه استقلال چگونه توصیف میکنید؟ توسط کاربر ناشناس ۵۷۱۰ روز قبل نظرشخصی من اینه که بهتر آقای آشتیانی کمی درموازات وعده های قهرمانی هر سه جام استقلال حرکتی تا برکتی!!مگه نه؟؟ محمد جواد مقومی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ اسفند ۱۳۸۷ ۱۴:۵۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد جواد مقومی ۵۷۱۰ روز قبل سلامبه نظر من آقای آشتیانی یکی از منظبط ترین و با صلابت ترین و منطقی ترین مدیرانی است که حداقل در این دهه از فوتبال ما ظاهر شده اند. حامد حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ اسفند ۱۳۸۷ ۱۷:۰۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حامد حسینی ۵۷۰۷ روز قبل به عقیده من ایشان یک مدیر استثنائی در ورزش ما هستند. ارامشی که به تیم تزریق میکنن جالبه همچنین قدرت کلام و مدیر وار سخن گفتن ایشان در مجامع عمومی. کلا مدیریت ایشان به شکلی است که باعث افتخار ماست saman karimifar جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۸۷ ۱۲:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط saman karimifar ۵۷۰۷ روز قبل به نظرم خوب و بی حاشیه کار کرده مانا کاشانی نژاد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۱:۴۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط مانا کاشانی نژاد ۵۷۰۶ روز قبل یک مدیر خوب و نمونه و کم حاشیه که این کم حاشیه بودن به تیم کمک زیادی میکنه nima karimi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ بهمن ۱۳۸۷ ۱۱:۱۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط nima karimi ۵۷۰۶ روز قبل با سلام به نظر من هم هم مدیر خوبیه مدیر هم باید جاذبه داشته باشه و هم دافعه نه خیلی ذلیل و کوچک و نه خیلی سخت گیر و دیکتاتور، فاکتور های مثبت خوب زیادی داره . به نظر من از میران خوبی هست که در تاریخ باشگاه اومده. محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسگری ۵۷۰۵ روز قبل یه مدیر وقتی در شرایط سخت قرار میگیره باید خودشو نشون بده ، آشتیانی تا اینجا بد نبوده امیدوارم در آینده هم دچار مشکل نشه hesam babaie fard جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۲۰:۲۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط hesam babaie fard ۵۶۵۸ روز قبل ضعیف ترین مدیری که تا حالا دیدم می دو نی چرا ؟ چون اگه خوب بود نمی زاشت مربی به اون خوبی از استقلال بره امیر خان کجایی که با رفتنت ........ سید حامد حقیقت جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۱ فروردین ۱۳۸۸ ۲۰:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید حامد حقیقت ۵۶۵۸ روز قبل به نظر من الان خیلی زوده که بخوایم در مورد خوب یا بد بودنش حرف بزنیم . چونکه آقا واعظ که هنوز کاری نکرده باید ببینیم در فصل نقل و انتقالات چیکار میکنه .از اونجا میشه مشخص کرد که یه مدیر با کفایت هست یا نه. مهدی کبیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ اسفند ۱۳۸۷ ۱۹:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدی کبیری ۵۶۵۸ روز قبل فعلا که جز گند زدن به تیم کاری بلد نبوده , ببینیم میتونه مورینیو یا یک مربی طراز اول خارجی بیاره و چند بازیکن سوپر استار جذب کنه تا دل هوادار ها را بدست بیاره. رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا کلاگر ۵۶۵۸ روز قبل فعلا زوده باید در اینده نشان بده چندمرده حلال مشکلاته .رضا پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا