هادی عقیلی تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » هادی عقیلی محمدحسن ملکی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 هادی عقیلی توسط محمدحسن ملکی ۳۸۸۴ روز قبل توی یکی از سایتا خوندم مسئولان باشگاه استقلال با عقیلی وارد مذاکره شدن من که اصلا دوس ندارم بیاد عقیلی دیگه تموم شده باید بازیکنای جوان مثل جوکار یا جماعتی رو بگیریم تا بتونن تا چند سال دفاع تیم رو تامین کنن مث اینکه مسئولای باشگاه بازم دارن با عجله تصمیم می گیرن به نظر من امسالم بیشتر از دو یا سه تا بازیکن جوان بیشتر نمی گیریم امیر به جوونا اعتماد نداره من خودم طرفدار سرسخت امیرخان هستم ولی خدایش امیر شجاعتش نسبت به گذشته کمتر شده فکرکنم از وقتی صالح اومد اینجوری شد ولی بازم بهترین مربی ایرانه و دوسش داریم کاووس رشیدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاووس رشیدی ۳۸۸۴ روز قبل تو کدوم سایت خوندی؟ من که همچین خبری رو ندیدم محمدحسن ملکی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمدحسن ملکی ۳۸۸۴ روز قبل این سایت esteghlali.com کاووس رشیدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاووس رشیدی ۳۸۸۴ روز قبل نوشته شده توسط: محمدحسن ملکی این سایت esteghlali.com فکر نکنم این خبر واقعیت داشته باشه! آخه هیچکدوم از سایت های معتبر دیگه این خبر رو رو خروجی هاشون ندارن! محمدحسن ملکی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمدحسن ملکی ۳۸۸۴ روز قبل یکی از سایتهای معتبری که این خبر رو گذاشته قدس آنلاینه کاووس رشیدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاووس رشیدی ۳۸۸۳ روز قبل نوشته شده توسط: محمدحسن ملکی یکی از سایتهای معتبری که این خبر رو گذاشته قدس آنلاینه سایت معتبر منظورم ایسنا یا فارس یا ورزش3 هست! چون اگه خبر جدی بود اونا هم میزدن! امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۸۸۳ روز قبل به نظر من نه قلعه نویی و نه فتح الله زاده حاظر به انجام این اشتباه بزرگ میشن و نه عقیلی. استقلال خیلی از ضربه هایی که این فصل خورد و خیلی از انتقاداتی که به تیم استقلال این فصل بود از داشتن میانگین سنی بالا بود. قلعه نویی درفکر جوون کردن تیم و ساخت نسل جدید استقلال هست و به نظرم هیچ وقت نمیره سراغ عقیلی. از اونطرف هم عقیلی واسه سپاهان یه اسطوره به حساب میاد و نمیخواد وجهه خودشو بین اصفهانیا از دست بده و دوست داره سالهای آخر بازیشو با سپاهان به پایان برسونه. پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا