مدیر عامل فصل بعد استقلال

آواتار امیر حسین اسلامی
مدیر عامل فصل بعد استقلال
توسط   امیر حسین اسلامی   ۳۸۸۸ روز قبل

دوست دارید مدیر عامل فصل بعد استقلال چه کسی باشه؟

لطفا دلیل انتخابتونو در تاپیک قید بفرمایید.

اگر به گزینه یکی مانده به آخر رای دادید نام فرد مد نظر را نیز همینجا قید کنید.

رای خودم فتح الله زاده هست به دلیل حفظ قلعه نویی.به دلیل ایجاد کمپ مرحوم ناصر حجازی ( طی یک پروسه طولانی و در 3 نوبت مدیریتی که داشت).توانایی بالا در خرید بازیکن در صورت وجود بودجه مناسب.

سابقه درخشان :

3 قهرمانی در لیگ

4 قهرمانی در جام حذفی

1 نایب قهرمانی جام باشگاه های آسیا

آواتار میثم محمدی قراسویی
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۳۸۸۸ روز قبل

بی شک حاج علی فتح الله زاده...

به دلایلی که مقداریشو امیرحسین گفته ولی یه چیز و بنظر من باید اینطوری میگفت؟!: حاجی با دستان خالی بازیکن میگیره! و همیشه از دسته چک شخصیش مایه میذاره! از ماشین زیر پاش مایه میذاره! از خونه ای که توش ساکنه مایه میذاره! شاید من اشتباه بکنم ولی زمانی که زمین کمپ رو خرید، با کمبود بودجه مواجه شد، خونه شو فروخت تا مقداری از بدهی خرید زمین کمپ رو جبران کنه! وبا وضعیت بیماری که داره، از جونش برای تیم مایه میذاره...! ایشالا هم خودش و هم خانواده ش همیشه در سلامتی کامل باشن....

آواتار علیرضا جوادیان
توسط   علیرضا جوادیان   ۳۸۸۸ روز قبل
نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی

به دلایلی که مقداریشو امیرحسین گفته ولی یه چیز و بنظر من باید اینطوری میگفت؟!: حاجی با دستان خالی بازیکن میگیره! و همیشه از دسته چک شخصیش مایه میذاره! از ماشین زیر پاش مایه میذاره! از خونه ای که توش ساکنه مایه میذاره! شاید من اشتباه بکنم ولی زمانی که زمین کمپ رو خرید، با کمبود بودجه مواجه شد، خونه شو فروخت تا مقداری از بدهی خرید زمین کمپ رو جبران کنه! وبا وضعیت بیماری که داره، از جونش برای تیم مایه میذاره...! ایشالا هم خودش و هم خانواده ش همیشه در سلامتی کامل باشن....

منم موافقم
آواتار حسن یارمحمدی
توسط   حسن یارمحمدی   ۳۸۸۸ روز قبل

مناسب ترین گزینه برای استقلال فتح الله زاده هست

آواتار کاووس رشیدی
توسط   کاووس رشیدی   ۳۸۸۸ روز قبل

رآی من آقای فتح الله زاده هست چون اگه ایشون بمونه آقای قلعه نویی هم میمونه

1 دلیل دیگه هم اینه که توان مدیریتی بالایی داره و میتونه با سابقه و تجربش بازیکنای خوبی رو جذب کنه

آواتار مرضیه غلامی
توسط   مرضیه غلامی   ۳۸۸۸ روز قبل
نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی

حق مطلب و  ادا کردید.

آواتار fariba nikzad
توسط   fariba nikzad   ۳۸۸۸ روز قبل
نوشته شده توسط: علیرضا جوادیان
[quote=meisam taj025]

منم موافقم
آواتار شبنم علی قنبری
توسط   شبنم علی قنبری   ۳۸۸۸ روز قبل

منم به همون دلایلی که دوستان اشاره کردن میگم حاجی بمونه

آواتار لیلا جوکار
توسط   لیلا جوکار   ۳۸۸۶ روز قبل

فقط آقای فتح اله زاده چون خیلی به تیم کمک کرده و تشویق و تنبه هاش بجا بوده...استقلال با بودنش موفق میشه     امیر + حاجی= موفقیت استقلال

آواتار محمدحسن ملکی
توسط   محمدحسن ملکی   ۳۸۸۶ روز قبل

اول حاجی اگه نشد قریب هم خوبه

آواتار علی فرحمند
توسط   علی فرحمند   ۳۸۸۵ روز قبل
باتمام مشکلات مالی و... به تیم خوب روحیه می داد.
آواتار shima HR
توسط   shima HR   ۳۸۸۴ روز قبل
نوشته شده توسط: حسن یارمحمدی

مناسب ترین گزینه برای استقلال فتح الله زاده هست

موافقم