یه خبر خوب تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » یه خبر خوب کاووس رشیدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 یه خبر خوب توسط کاووس رشیدی ۳۸۸۶ روز قبل به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، دکتر امین نوروزی معاونت پزشکی ورزشی استقلال در خصوص آخرین وضعیت مصدومان اظهار داشت: اکبرپور قرار است از امروز در تمرینات حاضر شود. در مورد نظری هم باید بگویم فردا از وی تست خواهیم گرفت تا وضعیت این بازیکن هم برای دیدار مقابل تراکتورسازی مشخص گردد. نوروزی در مورد غلامنژاد ادامه داد: این بازیکن نیاز به دو روز فیزیوتراپی دارد این بازیکن را هم فردا تست میکنیم البته در مورد هر سه بازیکن باید بگویم به احتمال فراوان مشکل خاصی برای همراهی استقلال در دیدار مقابل تراکتورسازی نخواهند داشت. ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۳۸۸۵ روز قبل خوب خدارو شکر انشالله که همینطور باشه مرسی خبر خوبی بود. میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۸۸۵ روز قبل دکتر نوروزی یه نعمت بزرگیه که نصیب ما استقلالیا شده و به جرات میتونم بگم که تمام تیمهای ایران حسرت یه همچین شخصی رو میبرن... خصوصا امسال که بسیار سرش شلوغ بود و واقعا برای تیم زحمت کشید... من از همینجا از دکتر نوروزی عزیز بخاطر تمام زحماتی که برای تیم محبوبم کشید، صمیمانه تشکر میکنم.وبرای ایشان و خانواده محترمشان آرزوی سلامتی و موفقیت دارم... علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۸۸۵ روز قبل نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی دکتر نوروزی یه نعمت بزرگیه که نصیب ما استقلالیا شده و به جرات میتونم بگم که تمام تیمهای ایران حسرت یه همچین شخصی رو میبرن... خصوصا امسال که بسیار سرش شلوغ بود و واقعا برای تیم زحمت کشید... من از همینجا از دکتر نوروزی عزیز بخاطر تمام زحماتی که برای تیم محبوبم کشید، صمیمانه تشکر میکنم.وبرای ایشان و خانواده محترمشان آرزوی سلامتی و موفقیت دارم... دکتر آبببببببببببببببببببببببییییییییییییییییییییییییییییییی امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۸۸۵ روز قبل واقعا یک مرد خاصه shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۸۸۴ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی واقعا یک مرد خاصه پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا