فولاد--گسترش

آواتار کاووس رشیدی
فولاد--گسترش
توسط   کاووس رشیدی   ۳۸۸۵ روز قبل

در بازی روز جمعه فولاد برابر گسترش تبریز فولاد 3 بازیکن اصلی خودش رو یعنی عبدالله کرمی - بختیار رحمانی و آرش افشین رو در اختیار نداره که این موضوع به احتمال زیاد رو کار تیمی فولاد تاثیر به سزایی داره ولی از طرفی هم به احتمال زیاد گسترش دروازه بان خودش یعنی فروزان و مهاجم خطرناک و گلزنش یعنی بایرامی رو در بازی روز جمعه در اختیار نخواهد داشت چون این دو بازیکن از طرف آقای تار تار در اختیار کمیته انظباتی باشگاه قرار گرفتن و با بازی عجیب و بو داری که گسترش در برابر نفت انجام داد پیشبینی نتیجه ی این بازی بسیار سخت شده و اگه گسترش بخواد مثل بازی با نفت بازی کنه فولاد 100% میبره

با همه ی این تفاصیر امیدوارم که گسترش یه بازی خوب و جانانه رو برابر فولاد انجام بده تا فولاد امتیاز از دست بده

به امید امتیاز از دست دادن فولاد و قهرمانی استقلال

آواتار امیر حسین اسلامی
توسط   امیر حسین اسلامی   ۳۸۸۵ روز قبل

به نظر من نفت در بازی آخرش به احتمال 99 درصد امتیاز از دست میده و ما باید منتظر امتیاز از دست دادن فولاد در این بازی باشیم.

آواتار مهدی خلیلی شهنا
توسط   مهدی خلیلی شهنا   ۳۸۸۵ روز قبل

به نظر من در درجه اول  استقلال محکوم به بردن تراکتور است .یعنی از ابتدای بازی هوشمندانه بازی کند و اجازه خودنمایی به حریف ندهد .بعد به امید خدا با لغزش سایر تیمها مراد حاصل خواهد شد.

آواتار کاووس رشیدی
توسط   کاووس رشیدی   ۳۸۸۵ روز قبل
نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی

به نظر من نفت در بازی آخرش به احتمال 99 درصد امتیاز از دست میده و ما باید منتظر امتیاز از دست دادن فولاد در این بازی باشیم.

با حرفت موافقم . امتیاز گرفتن از سپاهان اونم تو اصفهان خیلی سخت به نظر میرسه

و فقط باید منتظر لغزش فولاد باشیم

آواتار جواد نوبخت هروی
توسط   جواد نوبخت هروی   ۳۸۸۵ روز قبل

سلام یه حسی به من میگه استقلال قهرمانه انشاالله

آواتار شبنم علی قنبری
توسط   شبنم علی قنبری   ۳۸۸۵ روز قبل
نوشته شده توسط: جواد نوبخت هروی

سلام یه حسی به من میگه استقلال قهرمانه انشاالله

ایشالا