نامه ی نجف نژاد به کفاشیان

آواتار fariba nikzad
نامه ی نجف نژاد به کفاشیان
توسط   fariba nikzad   ۳۸۸۵ روز قبل
نامه رئیس فراکسیون ورزش مجلس به کفاشیان: بدینوسیله ضمن تشکراز مساعی فدراسیون پیرو پیگیری های مکررهواداران ومسئولین وباشگاه های فرهنگی و ورزشی درخصوص برگرداندن امتیازکسرشده ازبرخی تیم ها,از آنجاکه امتیازکسرشده ازبرخی تیم ها دراین مقطع بسیارتعیین کننده است وسرنوشت قهرمانی وماندگاری برخی تیم ها در لیگ برتررارقم میزندلازم است فدراسیون فوتبال کشور در نقش یک سیاستگذار بی طرف و عدالت پیشه باتجدید نظر در رای صادره,سرنوشت بقا و قهرمان فصل رابه همت وتلاش وتدبیر صف وستادباشگاه هادرمستطیل سبز بسپارد,اطمینان میدهم که اگر انگیزه اصلاح وتنبیه بود,این روش به اصلاح وتنبیه نزدیک تر است وتنبیه نیز حاصل خواهدشد. مقدادنجف نژاد رئیس فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی
آواتار fariba nikzad
توسط   fariba nikzad   ۳۸۸۵ روز قبل
خداکنه امتیازمونو برگردونن...اگه برگرده خییلی کارمون راحت ترمیشه....
آواتار امیر حسین اسلامی
توسط   امیر حسین اسلامی   ۳۸۸۵ روز قبل

من بعید میدونم امتیازمون برگرده.فقط امیدم به کم شدن امتیاز از فولاده.

ولی اگه امتیازمون برگرده و از فولاد هم امتیاز کم بشه با پیروزی برابر تراکتور در بازی آخر قهرمانی مون قطعی میشه.چرا که به نظر من نفت در بازی آخر امتیاز از دست میده.

آواتار لیلا جوکار
توسط   لیلا جوکار   ۳۸۸۵ روز قبل
نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی

من بعید میدونم امتیازمون برگرده.فقط امیدم به کم شدن امتیاز از فولاده.

ولی اگه امتیازمون برگرده و از فولاد هم امتیاز کم بشه با پیروزی برابر تراکتور در بازی آخر قهرمانی مون قطعی میشه.چرا که به نظر من نفت در بازی آخر امتیاز از دست میده.

آواتار zahra*ss*7777 4444*777
توسط   zahra*ss*7777 4444*777   ۳۸۸۵ روز قبل
نوشته شده توسط: لیلا جوکار

اگه امتیازمون رو بهمون برگردونن عاااااااااااالی میشه و اگرم از فولاد یه امتیاز کم کنن دیگه بهتر از این نمیشه....ولی خب متاسفانه خیـــــــلی بعیده

آواتار کاووس رشیدی
توسط   کاووس رشیدی   ۳۸۸۵ روز قبل

برگردوندن امتیاز به استقلال و کسر امتیاز از فولاد هردو بعید به نظر میرسن

آواتار جواد نوبخت هروی
توسط   جواد نوبخت هروی   ۳۸۸۵ روز قبل

سلام ما استقلالی ها باید برای اس اس بجنگیم وکاری باکسی نداریم وانشالله اس اس قهرمانه

آواتار میثم محمدی قراسویی
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۳۸۸۵ روز قبل

طبق قانون کمیته انضباطی، باید از فولاد امتیاز کم بشه!؟ چون هم پرچم استقلال کبیر و آتیش زدن! وهم به امیرخان فحاشی کردن! و هم شیشه اتوبوس حامل بازیکنای تیم رو شکستن! دیگه فکر نمیکنم بیشتر از این مدرک برای کسر امتیاز بخواد!!! اگر اینطور نشه، شاهد یه قضاوت ناپاک بودیم که البته خیلی هم بعید نیست!!!

آواتار شبنم علی قنبری
توسط   شبنم علی قنبری   ۳۸۸۵ روز قبل

امیدوارم اینبارو عادلانه رفتار کنن یا امتیاز اس اسو برگردونن یااز فولادم کم کنن

آواتار shide HR
توسط   shide HR   ۳۸۸۴ روز قبل
نوشته شده توسط: fariba nikzad

خداکنه امتیازمونو برگردونن...اگه برگرده خییلی کارمون راحت ترمیشه....

آواتار جواد نوبخت هروی
توسط   جواد نوبخت هروی   ۳۸۸۴ روز قبل
نوشته شده توسط: شبنم علی قنبری

امیدوارم اینبارو عادلانه رفتار کنن یا امتیاز اس اسو برگردونن یااز فولادم کم کنن

انشاالله به لطف خداوحمایت هواداران اس اس قهرمان است

آواتار shima HR
توسط   shima HR   ۳۸۸۴ روز قبل
نوشته شده توسط: جواد نوبخت هروی

سلام ما استقلالی ها باید برای اس اس بجنگیم وکاری باکسی نداریم وانشالله اس اس قهرمانه