آیا شما هم مثل آقای آشتیانی آقایان زرینچه و نوازی رو میبخشید؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » آیا شما هم مثل آقای آشتیانی آقایان زرینچه و نوازی رو میبخشید؟ مانا کاشانی نژاد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۱:۴۶ تعداد پاسخ ها 0 آیا شما هم مثل آقای آشتیانی آقایان زرینچه و نوازی رو میبخشید؟ توسط مانا کاشانی نژاد ۵۶۶۱ روز قبل من که نمی بخشم واین را در سایت رسمی باشگاه هم اعلام کردم.چون اونا خودی بودند و از اونا توقع این کار اونم تو اون زمان نبود . از مایلی کهن توقع بود ولی از اونا نه با اونهمه ادعای استقلالی بودنشون. نیلوفر رسولی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۱:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط نیلوفر رسولی ۵۶۶۱ روز قبل من نیز با شما کاملاً موافقم اصلاً توقع نداشتم کسی که خودش رو استقلالی می نامه به خاطر منافع خودش یا لج و لج بازی این بلا رو سر استقلال وهوادارانش بیاره بردیا امینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۰:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط بردیا امینی ۵۶۶۱ روز قبل نه حالا که قهرمان شدیم یادشون افتاده استقلالین . مهدی کبیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ اسفند ۱۳۸۷ ۱۹:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدی کبیری ۵۶۵۹ روز قبل کارشون کثیف ترین کار ممکن بود. واقعا که خجالت داره. پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا