استقلال-تراکتور

آواتار حسین امیری
استقلال-تراکتور
توسط   حسین امیری   ۳۸۸۵ روز قبل
دوستان میخوام ازتون خواهش کنم که اونایی که میتونن برن ورزشگاه حتما برن.ما بهترین تیم ایرانو داریم و باید اینو ثابت کنیم.ما فولادو تو زمین خودش بردیم پس میتونیم تراکتور رو هم ببریم چون ما پرافتخارترین تیم ایرانیم
آواتار کاووس رشیدی
توسط   کاووس رشیدی   ۳۸۸۵ روز قبل

به امید برد در بازی جمعه و قهرمانی در لیگ

آواتار ساحره عصار
توسط   ساحره عصار   ۳۸۸۵ روز قبل
نوشته شده توسط: کاووس رشیدی

آواتار لیلا جوکار
توسط   لیلا جوکار   ۳۸۸۵ روز قبل

داداشای استقلالی من تیم رو تنها نزارید باید ترا...ور توی تهران چپ کنیم..خواهشا تیم رو حمایت کنید ماهم دعا میکنیم...

آواتار zahra*ss*7777 4444*777
توسط   zahra*ss*7777 4444*777   ۳۸۸۵ روز قبل
نوشته شده توسط: لیلا جوکار

آقایون آبی که میتونین برین ورزشگاه خواهـــــــــــشـــــــــــــا برین و تیمو در مقابل تراکتور تنها نزارید...اگه خدا بخواد حتما تراکتورو میبریم و شایدم به قهرمانی برسیم ...پس لطفا اس اسو تنها نزارید....

آواتار fariba nikzad
توسط   fariba nikzad   ۳۸۸۵ روز قبل
نوشته شده توسط: zahra*ss*7777 4444*777

آقایون آبی که میتونین برین ورزشگاه خواهـــــــــــشـــــــــــــا برین و تیمو در مقابل تراکتور تنها نزارید...اگه خدا بخواد حتما تراکتورو میبریم و شایدم به قهرمانی برسیم ...پس لطفا اس اسو تنها نزارید....

موافقم
آواتار جواد نوبخت هروی
توسط   جواد نوبخت هروی   ۳۸۸۵ روز قبل
نوشته شده توسط: ساحره عصار

[quote=kavo3]

باحضور هواداران استقلال قهرمانه

آواتار میثم محمدی قراسویی
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۳۸۸۵ روز قبل

ایشالا میبریمش و جشن قهرمانی و تو تهران با حضور هزاران هوادار برگزار میکنیم.... البته باید یه چیزی رو هم بگم که تراختور هوادارای زیادی داره و این میتونه یه کم برای هوادرای ما مسئله ساز بشه...!!!؟؟؟

آواتار امیر حسین اسلامی
توسط   امیر حسین اسلامی   ۳۸۸۵ روز قبل
نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی

ایشالا میبریمش و جشن قهرمانی و تو تهران با حضور هزاران هوادار برگزار میکنیم.... البته باید یه چیزی رو هم بگم که تراختور هوادارای زیادی داره و این میتونه یه کم برای هوادرای ما مسئله ساز بشه...!!!؟؟؟

هواداران تراکتور خیلی نمیتونن کاری از پیش ببرن.چرا که از جایگاه های طبقه اول 13 جایگاه به صورت الکترونیکی در اختیار هواداران استقلال قرار گرفته و حدس من این هست که به اندازه 3 یا نهایتا 4 جایگاه در اختیار هواداران تراکتور در طبقه اول و به همین میزان در طبقه دوم بهشون اختصاص داده بشه.به نظر من در بهترین حالت 10 هزار تماشاچی قرمز پوش روز جمعه به استادیوم میان.

آواتار شبنم علی قنبری
توسط   شبنم علی قنبری   ۳۸۸۵ روز قبل

لطفا همه جای آزادی رو آبی کنید و جای نفس کشیدن برای تیم حریف نذارید

آواتار میثم محمدی قراسویی
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۳۸۸۵ روز قبل
نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی

[quote=meisam taj025]

هواداران تراکتور خیلی نمیتونن کاری از پیش ببرن.چرا که از جایگاه های طبقه اول 13 جایگاه به صورت الکترونیکی در اختیار هواداران استقلال قرار گرفته و حدس من این هست که به اندازه 3 یا نهایتا 4 جایگاه در اختیار هواداران تراکتور در طبقه اول و به همین میزان در طبقه دوم بهشون اختصاص داده بشه.به نظر من در بهترین حالت 10 هزار تماشاچی قرمز پوش روز جمعه به استادیوم میان.

ولی من فکر کنم که هوادارای بیشتری از تراختور بیان! مگر اینکه هوادارایاستقلال خیلی زیاد باشن تا جا به اونا نرسه!!!

آواتار امیر حسین اسلامی
توسط   امیر حسین اسلامی   ۳۸۸۴ روز قبل
نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی

[quote=Different]

ولی من فکر کنم که هوادارای بیشتری از تراختور بیان! مگر اینکه هوادارایاستقلال خیلی زیاد باشن تا جا به اونا نرسه!!!

مهم اومدن اونا نیست مسئله بر سر اختصاص دادن جایگاه به اوناست.

آواتار محمدحسن ملکی
توسط   محمدحسن ملکی   ۳۸۸۴ روز قبل

به امید قهرمانی تاج و پنچرشدن تراکتور

آواتار جواد نوبخت هروی
توسط   جواد نوبخت هروی   ۳۸۸۴ روز قبل
نوشته شده توسط: ساحره عصار

[quote=kavo3]

انشاالله