امین منوچهری

آواتار محمدحسن ملکی
امین منوچهری
توسط   محمدحسن ملکی   ۳۸۸۷ روز قبل

تو بازی چرکپولیس با راه آهن وقتی منوچهری وارد زمین شد لنگیا همه بهش فحش میدادن آشغالای عوضی بهشون زور داره امین تا حالا چندین بار گفته طرفدار سرسخت استقلالم

دم امین گرم و خاک تو سر لنگیای سوراخ سوراخ

آواتار محمدحسن ملکی
توسط   محمدحسن ملکی   ۳۸۸۷ روز قبل

من اول که این تایپک رو گذاشتم نمیدونستم امین گل دوم رو به لنگ زده ولی حالا که فهمیدم برگشتم تا بازم بگم دمت گرم امین باغیرت من نمیدونم تو چی از کبه و اولادی و موسوی کم داشتی که بیرونت کردن

ایشالا با بازیهای درخشان برگردی به تاج باغیرت به این میگن ها فقط یه نیم فصل تو استقلال بوده ولی همیشه بدون ترس میگه استقلالی ام

آواتار لیلا جوکار
توسط   لیلا جوکار   ۳۸۸۷ روز قبل

از بس این لنگیها بیشعور و بی ادبن

آواتار امیر حسین اسلامی
توسط   امیر حسین اسلامی   ۳۸۸۶ روز قبل
نوشته شده توسط: محمدحسن ملکی

من اول که این تایپک رو گذاشتم نمیدونستم امین گل دوم رو به لنگ زده ولی حالا که فهمیدم برگشتم تا بازم بگم دمت گرم امین باغیرت من نمیدونم تو چی از کبه و اولادی و موسوی کم داشتی که بیرونت کردن

ایشالا با بازیهای درخشان برگردی به تاج باغیرت به این میگن ها فقط یه نیم فصل تو استقلال بوده ولی همیشه بدون ترس میگه استقلالی ام

گل دوم رو علیرضا عظیمی زد

آواتار کاووس رشیدی
توسط   کاووس رشیدی   ۳۸۸۶ روز قبل

امین منوچهری بارها اعلام کرده که استقلالی و دمش هم گرم

آواتار افسانه طرقیان
توسط   افسانه طرقیان   ۳۸۸۶ روز قبل
سرور هر چه لنگیه امین منوچهریه
آواتار fariba nikzad
توسط   fariba nikzad   ۳۸۸۶ روز قبل
نوشته شده توسط: افسانه طرقیان
سرور هر چه لنگیه امین منوچهریه
آواتار علیرضا جوادیان
توسط   علیرضا جوادیان   ۳۸۸۵ روز قبل
خیلی دوست داشتم تو استقلال جواب بده ولی نشد امیدوارم تو سالهای بعد دوباره به استقلال بیاد و کولاک کنه
آواتار shide HR
توسط   shide HR   ۳۸۸۴ روز قبل
نوشته شده توسط: علیرضا جوادیان

خیلی دوست داشتم تو استقلال جواب بده ولی نشد امیدوارم تو سالهای بعد دوباره به استقلال بیاد و کولاک کنه

آواتار shima HR
توسط   shima HR   ۳۸۸۴ روز قبل
نوشته شده توسط: علیرضا جوادیان