یه خبر خوب

آواتار کاووس رشیدی
یه خبر خوب
توسط   کاووس رشیدی   ۳۸۸۶ روز قبل

به‌ گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، دکتر امین نوروزی معاونت پزشکی ورزشی استقلال در خصوص آخرین وضعیت مصدومان اظهار داشت: اکبرپور قرار است از امروز در تمرینات حاضر شود. در مورد نظری هم باید بگویم فردا از وی تست خواهیم گرفت تا وضعیت این بازیکن هم برای دیدار مقابل تراکتورسازی مشخص گردد.
 نوروزی در مورد غلام‌نژاد ادامه داد: این بازیکن نیاز به دو روز فیزیوتراپی دارد این بازیکن را هم فردا تست می‌کنیم البته در مورد هر سه بازیکن باید بگویم به احتمال فراوان مشکل خاصی برای همراهی استقلال در دیدار مقابل تراکتورسازی نخواهند داشت.

آواتار ساحره عصار
توسط   ساحره عصار   ۳۸۸۶ روز قبل
خوب خدارو شکر انشالله که همینطور باشه مرسی خبر خوبی بود.
آواتار میثم محمدی قراسویی
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۳۸۸۶ روز قبل

دکتر نوروزی یه نعمت بزرگیه که نصیب ما استقلالیا شده و به جرات میتونم بگم که تمام تیمهای ایران حسرت یه همچین شخصی رو میبرن... خصوصا امسال که بسیار سرش شلوغ بود و واقعا برای تیم زحمت کشید...

من از همینجا از دکتر نوروزی عزیز بخاطر تمام زحماتی که برای تیم محبوبم کشید، صمیمانه تشکر میکنم.وبرای ایشان و خانواده محترمشان آرزوی سلامتی و موفقیت دارم...

آواتار علیرضا جوادیان
توسط   علیرضا جوادیان   ۳۸۸۵ روز قبل
نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی

دکتر نوروزی یه نعمت بزرگیه که نصیب ما استقلالیا شده و به جرات میتونم بگم که تمام تیمهای ایران حسرت یه همچین شخصی رو میبرن... خصوصا امسال که بسیار سرش شلوغ بود و واقعا برای تیم زحمت کشید...

من از همینجا از دکتر نوروزی عزیز بخاطر تمام زحماتی که برای تیم محبوبم کشید، صمیمانه تشکر میکنم.وبرای ایشان و خانواده محترمشان آرزوی سلامتی و موفقیت دارم...

دکتر آبببببببببببببببببببببببییییییییییییییییییییییییییییییی
آواتار امیر حسین اسلامی
توسط   امیر حسین اسلامی   ۳۸۸۵ روز قبل

واقعا یک مرد خاصه

آواتار shide HR
توسط   shide HR   ۳۸۸۴ روز قبل
نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی

واقعا یک مرد خاصه