استقلال-فولاد تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » استقلال-فولاد حسین امیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ تعداد پاسخ ها 0 استقلال-فولاد توسط حسین امیری ۳۸۸۷ روز قبل یه بازی مهم و تاریخی رو بردیم.استقلال نشون داد که مرد روزای سخته.ایول به غیرتشون سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۳۸۸۷ روز قبل بازیه نفسگیری بود. خداراشکر که بردیم. فقط مونده بازی با تراختور. بازی روز جمعه است اگه وقت بکنم حتما 500 کیولومترو طی میکنم وبه ورزشگاه میرم . فقط وفقط برای برد اس اس و قهرمانی شبنم علی قنبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط شبنم علی قنبری ۳۸۸۷ روز قبل این برد خیلی چسبید امیدوارم بازی تراکتورم ببریم و قهرمان شیم ........به نظرم بچه ها امروز عالی بودن امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۸۸۶ روز قبل منم این برد رو به همه تبریک عرض میکنم ولی از شدت استرسی که داشتم نتونستم این بازیو نگاه کنم و بازی پرسپولیس رو نگاه کردم. ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۳۸۸۶ روز قبل بازی امروز عالی بود البته عیب و ایراد فراوون داشتیم فقط میتونم بگم سید عالی بود و واقعا قابل ستایش بود حرکاتش و خسرو هم که جای خود داشت آفرین به همه....بعد از چند وقت یه نفس راحت کشیدیم کاووس رشیدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاووس رشیدی ۳۸۸۶ روز قبل بازی جذابی رو از استقلال ندیدیم و بیشتر استقلال تو دفاع بود ولی مهم 3 امتیاز بو که گرفتیمش اونم با درخشش رحمتی افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۸۸۶ روز قبل منم خیلی استرس داشتم بیست دقیقه ی آخرو اصلا نتونستم بشینم و ایستاده بازی رو نگاه میکردم ولی بازی اس اس خودمونو نگاه کردم و امیدوارم که بازی تراکتورو هم ببریم البته بازیه سختیه وهفته پایانی نفس گیر خواهد بود میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۸۸۶ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی منم این برد رو به همه تبریک عرض میکنم ولی از شدت استرسی که داشتم نتونستم این بازیو نگاه کنم و بازی پرسپولیس رو نگاه کردم. خسته نباشی!!! من اگر تلویزیون هیچ برنامه ای نداشته باشه و همه شبکه ها فقط بازی رقیب و پخش کنن، تلویزیونوخاموش میکنم و خودمو جور دیگه ای مشغول میکنم....!!!! مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۳۸۸۶ روز قبل نوشته شده توسط: افسانه طرقیان منم خیلی استرس داشتم بیست دقیقه ی آخرو اصلا نتونستم بشینم و ایستاده بازی رو نگاه میکردم ولی بازی اس اس خودمونو نگاه کردم و امیدوارم که بازی تراکتورو هم ببریم البته بازیه سختیه وهفته پایانی نفس گیر خواهد بود دقیقاً همین شرایط و داشتم لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۸۸۶ روز قبل بابا بیخیال چشمتونو و وقتتونو برای دیدن سیرک مسخره لنگیها هدر ندین. دایی کم مونده بود صندلیهای ورزشگاه آزادی رو گاز بزنه و از جاش بکنه!!!!!یکی باید زنگ میزد آتش نشانی!! زنده باد اس اس fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۸۸۶ روز قبل نوشته شده توسط: افسانه طرقیان منم خیلی استرس داشتم بیست دقیقه ی آخرو اصلا نتونستم بشینم و ایستاده بازی رو نگاه میکردم ولی بازی اس اس خودمونو نگاه کردم و امیدوارم که بازی تراکتورو هم ببریم البته بازیه سختیه وهفته پایانی نفس گیر خواهد بوددقیقا!!شیش دقیقه ی وقت اضافه که منوداداشم به حالت نیمه بیهوش داشتیم بازیونگاه میکردیم ویه پارچ آب گذاشتیم کنارمون که یه وقت ازحال نریم!!خیییلی لحظه های آخراسترسی بود!!!! محمدحسن ملکی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمدحسن ملکی ۳۸۸۶ روز قبل واسه بازی لنگ بیشتر استرس داشتم تا بازی خودمون گل دوم رو که خوردن انگار دنیا رو بهم دادن اگه خدا بخواد بازم این لنگیا سهمیه نمی گیرن امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۸۸۶ روز قبل نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی خسته نباشی!!! من اگر تلویزیون هیچ برنامه ای نداشته باشه و همه شبکه ها فقط بازی رقیب و پخش کنن، تلویزیونوخاموش میکنم و خودمو جور دیگه ای مشغول میکنم....!!!! آخه بیشتر از انکه اس اس نتیجه بگیره واسه می مهم تر این بود که پرسپولیس نتیجه نگیره. پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا