استقلال-فولاد

آواتار حسین امیری
استقلال-فولاد
توسط   حسین امیری   ۳۸۸۷ روز قبل
یه بازی مهم و تاریخی رو بردیم.استقلال نشون داد که مرد روزای سخته.ایول به غیرتشون
آواتار سعید آقامحمدی
توسط   سعید آقامحمدی   ۳۸۸۷ روز قبل

بازیه نفسگیری بود. خداراشکر که بردیم. فقط مونده بازی با تراختور. بازی روز جمعه است اگه وقت بکنم حتما 500 کیولومترو طی میکنم وبه ورزشگاه میرم . فقط وفقط برای برد اس اس و قهرمانی

آواتار شبنم علی قنبری
توسط   شبنم علی قنبری   ۳۸۸۷ روز قبل

این برد خیلی چسبید امیدوارم بازی تراکتورم ببریم و قهرمان شیم ........به نظرم بچه ها امروز عالی بودن

آواتار امیر حسین اسلامی
توسط   امیر حسین اسلامی   ۳۸۸۶ روز قبل

منم این برد رو به همه تبریک عرض میکنم ولی از شدت استرسی که داشتم نتونستم این بازیو نگاه کنم و بازی پرسپولیس رو نگاه کردم.

آواتار ساحره عصار
توسط   ساحره عصار   ۳۸۸۶ روز قبل
بازی امروز عالی بود البته عیب و ایراد فراوون داشتیم فقط میتونم بگم سید عالی بود و واقعا قابل ستایش بود حرکاتش و خسرو هم که جای خود داشت آفرین به همه....بعد از چند وقت یه نفس راحت کشیدیم
آواتار کاووس رشیدی
توسط   کاووس رشیدی   ۳۸۸۶ روز قبل

بازی جذابی رو از استقلال ندیدیم و بیشتر استقلال تو دفاع بود ولی مهم 3 امتیاز بو که گرفتیمش اونم با درخشش رحمتی

آواتار افسانه طرقیان
توسط   افسانه طرقیان   ۳۸۸۶ روز قبل
منم خیلی استرس داشتم بیست دقیقه ی آخرو اصلا نتونستم بشینم و ایستاده بازی رو نگاه میکردم ولی بازی اس اس خودمونو نگاه کردم و امیدوارم که بازی تراکتورو هم ببریم البته بازیه سختیه وهفته پایانی نفس گیر خواهد بود
آواتار میثم محمدی قراسویی
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۳۸۸۶ روز قبل
نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی

منم این برد رو به همه تبریک عرض میکنم ولی از شدت استرسی که داشتم نتونستم این بازیو نگاه کنم و بازی پرسپولیس رو نگاه کردم.

خسته نباشی!!! من اگر تلویزیون هیچ برنامه ای نداشته باشه و همه شبکه ها فقط بازی رقیب و پخش کنن، تلویزیونوخاموش میکنم و خودمو جور دیگه ای مشغول میکنم....!!!!

آواتار مرضیه غلامی
توسط   مرضیه غلامی   ۳۸۸۶ روز قبل
نوشته شده توسط: افسانه طرقیان

منم خیلی استرس داشتم بیست دقیقه ی آخرو اصلا نتونستم بشینم و ایستاده بازی رو نگاه میکردم ولی بازی اس اس خودمونو نگاه کردم و امیدوارم که بازی تراکتورو هم ببریم البته بازیه سختیه وهفته پایانی نفس گیر خواهد بود

دقیقاً همین شرایط و داشتم

آواتار لیلا جوکار
توسط   لیلا جوکار   ۳۸۸۶ روز قبل

بابا بیخیال چشمتونو و وقتتونو برای دیدن سیرک مسخره لنگیها هدر ندین. دایی کم مونده بود صندلیهای ورزشگاه آزادی رو گاز بزنه و از جاش بکنه!!!!!یکی باید زنگ میزد آتش نشانی!!  زنده باد اس اس

آواتار fariba nikzad
توسط   fariba nikzad   ۳۸۸۶ روز قبل
نوشته شده توسط: افسانه طرقیان
دقیقا!!شیش دقیقه ی وقت اضافه که منوداداشم به حالت نیمه بیهوش داشتیم بازیونگاه میکردیم ویه پارچ آب گذاشتیم کنارمون که یه وقت ازحال نریم!!خیییلی لحظه های آخراسترسی بود!!!!
آواتار محمدحسن ملکی
توسط   محمدحسن ملکی   ۳۸۸۶ روز قبل

واسه بازی لنگ بیشتر استرس داشتم تا بازی خودمون گل دوم رو که خوردن انگار دنیا رو بهم دادن اگه خدا بخواد بازم این لنگیا سهمیه نمی گیرن

آواتار امیر حسین اسلامی
توسط   امیر حسین اسلامی   ۳۸۸۶ روز قبل
نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی

خسته نباشی!!! من اگر تلویزیون هیچ برنامه ای نداشته باشه و همه شبکه ها فقط بازی رقیب و پخش کنن، تلویزیونوخاموش میکنم و خودمو جور دیگه ای مشغول میکنم....!!!!

آخه بیشتر از انکه اس اس نتیجه بگیره واسه می مهم تر این بود که پرسپولیس نتیجه نگیره.