تعصب به استقلال

آواتار محمدحسن ملکی
تعصب به استقلال
توسط   محمدحسن ملکی   ۳۹۰۹ روز قبل

من امروز مصاحبه ی امیرحسین صادقی رو خوندم و واقعا به داشتن چنین بازیکنایی افتخار میکنم با اینکه حتی نمی تونه درست حرف بزنه و بینی و گونه اش شکسته ولی همش میگفت هر جوری شده بازی با الجزیره بازی میکنم و استقلال برام مهمتر از جام جهانیه

و واقعا برای بازیکنایی مثل خسرو حیدری متاسفم که توی این چند بازی فقط تو زمین قدم میزدن و همش مراقب ساق هاشون بودن من شخصا آرزو میکنم توی بازی با الجزیره حیدری رباط پاره کنه و جام جهانی رو از دست بده بابا از فالکائو که دیگه بزرگتر نیست حالا شما هر چقدر میخوایین از نظر من ایراد بگیرید اینا میان پول میلیلاردی میگیرن که قدم بزنن؟

قربون تعصب حنیف و آرش برم که همیشه پای تیم وایسادن نه مثل اینا ریدن توی تیم

البته واقعا معذرت میخوام اینجوری حرف میزنم چون واقعا عصبانی شدم

آواتار محمدحسن ملکی

نونی که این جور بازیکنا میبرن سر سفره از گوشت سگ حرام تره

آواتار fariba nikzad
توسط   fariba nikzad   ۳۹۰۹ روز قبل
واقعاواسه طرزتفکرتون درموردخسرومتاسفم...اون موقع که خسروباجون ودل واسه تیم بازی میکردکجابودین؟؟؟خسرواگه الان بااحتیاط بازی میکنه کاملاحق داره چون میترسه دوباره مصدوم شه واین سری مدت بیشتری باتیم نباشه...اگه باشه ونصف خسروی همیشگی باشه خیلی بهترازاینه که اصلا نباشه...درضمن تنهابازیکنی که بازی با الریان شایدتقریباخودش بودوبهترازبازیکنای دیگه خسروبود...خداییش خسرو یکی ازباغیرت تریناست تو استقلال.....
آواتار محمدحسن ملکی

داداش منم نگفتم خسرو بی غیرته و منکر زحماتی که واسه استقلال کشیده نیستم ولی انصافا این روزا داره کم کاری میکنه نباید استقلال رو فدای تیم ملی کنن آندو رو ببینید چه جوری بدون ترس بازی میکنه واسه اینه که توی بهترین لیگ دنیا بازی کرده و کاملا تفکراتش با بازیکنای لیگ فرق داره

اصلا ما نوکر خسرو هم هستیم خوبه؟

آواتار fariba nikzad
توسط   fariba nikzad   ۳۹۰۹ روز قبل
نوشته شده توسط: محمدحسن ملکی

داداش منم نگفتم خسرو بی غیرته و منکر زحماتی که واسه استقلال کشیده نیستم ولی انصافا این روزا داره کم کاری میکنه نباید استقلال رو فدای تیم ملی کنن آندو رو ببینید چه جوری بدون ترس بازی میکنه واسه اینه که توی بهترین لیگ دنیا بازی کرده و کاملا تفکراتش با بازیکنای لیگ فرق داره

اصلا ما نوکر خسرو هم هستیم خوبه؟

داداش نیستم آبجیم!!!
آواتار محمدحسن ملکی

خب حالا آبجی

آواتار لیلا جوکار
توسط   لیلا جوکار   ۳۹۰۹ روز قبل

دوستان بهتر به بازیکنای تیممون انگ بی غیرتی نزنیم.شاید بی غیرت اونایی بودن که بی موقع تیم رو تنها گذاشتن البته به جز فرهاد...الانم بهتره اینقدر لنگیها رو شاد نکنیم و از تیم حمایت کنیم همشون دوست دارن برنده باشن فقط گاهی وقتا شانس نیست و اونام بی دقتی میکنن. از تیم حمایت کنین لطفا!!!!

آواتار علیرضا جوادیان
توسط   علیرضا جوادیان   ۳۹۰۹ روز قبل
نوشته شده توسط: لیلا جوکار

دوستان بهتر به بازیکنای تیممون انگ بی غیرتی نزنیم.شاید بی غیرت اونایی بودن که بی موقع تیم رو تنها گذاشتن البته به جز فرهاد...الانم بهتره اینقدر لنگیها رو شاد نکنیم و از تیم حمایت کنیم همشون دوست دارن برنده باشن فقط گاهی وقتا شانس نیست و اونام بی دقتی میکنن. از تیم حمایت کنین لطفا!!!!

[/q عالی گفتی ممنون
آواتار حسن یارمحمدی
توسط   حسن یارمحمدی   ۳۹۰۹ روز قبل
رباط پاره کنه؟ آدم دلش نمیاد واسه بازیکن تیم حریف یه همچین خواسته ای داشته باشه. اختلاف نظر همیشه هست ولی انگ زدن به بازیکن خودمون دیگه.....
آواتار افسانه طرقیان
توسط   افسانه طرقیان   ۳۹۰۸ روز قبل
بازی کردن خسرو حیدری در تیم ملی یه افتخار محسوب میشه البته موافق این هم نیستم که باید واسه تیم باشگاهیش کم کاری کنه حقیقتا خسرو خان هم همچین آدمی نیست.
آواتار shide HR
توسط   shide HR   ۳۹۰۸ روز قبل
نوشته شده توسط: حسن یارمحمدی

رباط پاره کنه؟ آدم دلش نمیاد واسه بازیکن تیم حریف یه همچین خواسته ای داشته باشه. اختلاف نظر همیشه هست ولی انگ زدن به بازیکن خودمون دیگه.....

,واقعا....

آواتار shima HR
توسط   shima HR   ۳۹۰۸ روز قبل
نوشته شده توسط: افسانه طرقیان

بازی کردن خسرو حیدری در تیم ملی یه افتخار محسوب میشه البته موافق این هم نیستم که باید واسه تیم باشگاهیش کم کاری کنه حقیقتا خسرو خان هم همچین آدمی نیست.

واقعا خسرو واسه تیم کم نمی ذاره .اما نمی دونم چرا بعضی ها تصورات عچیبی ازش دارن!!!؟؟؟

آواتار fariba nikzad
توسط   fariba nikzad   ۳۹۰۸ روز قبل
باهاتون موافقم. حیفه که بخوایم درموردبازیکنامون اینجوری حرف بزنیمو نظربدیم...
آواتار fariba nikzad
توسط   fariba nikzad   ۳۹۰۶ روز قبل
قابل توجه منتقدای خسرو,دیدین که چقدقشگ بازی کردو ازهمه بهتر بود...
آواتار محمدحسن ملکی
توسط   محمدحسن ملکی   ۳۹۰۶ روز قبل

انصافا خسرو امشب عالی بود و کم کاری نکرد آقا من حرفم رو پس میگیرم ایشالا تو جام جهانی10 تا پاس گل بده اون موقع عصبانی بودم یه چیزی پروندم شما به دل نگیر

آواتار محمدحسن ملکی
توسط   محمدحسن ملکی   ۳۹۰۶ روز قبل

ولی خدایش من عاشق حنیف شدم ناجور_واقعا اگه کی روش حنیف رو نبره برزیل ظلم بزرگی رو انجام داده ناسلامتی گل زن ترین مدافع لیگه

آواتار میثم محمدی قراسویی
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۳۹۰۶ روز قبل
نوشته شده توسط: محمدحسن ملکی

انصافا خسرو امشب عالی بود و کم کاری نکرد آقا من حرفم رو پس میگیرم ایشالا تو جام جهانی10 تا پاس گل بده اون موقع عصبانی بودم یه چیزی پروندم شما به دل نگیر

آفرین بر شجات شما.......

توسط   میثم محمدی قراسویی   ۳۹۰۶ روز قبل
نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی

آفرین بر شجاعت شما.......

آواتار ساحره عصار
توسط   ساحره عصار   ۳۹۰۶ روز قبل
دوست عزیز این خیلی خوبه که عذر خواهی کردید ولی خواهشا از این به بعد عصبانی شدید کمی صبر کنید اروم بشید بعد بیایید تو سایت چون جای بعضی واژه ها اینجا نیست البته عذر خواهی میکنم من به عنوان یه عضو کوچیک سایت اینو ازتون میخوام ممنون....در ضمن خسرو یکی از بهتریناست و همه و شما اینو میدونید
آواتار shide HR
توسط   shide HR   ۳۹۰۵ روز قبل
نوشته شده توسط: fariba nikzad

قابل توجه منتقدای خسرو,دیدین که چقدقشگ بازی کردو ازهمه بهتر بود...

اره جدا عالی بود...

آواتار shide HR
توسط   shide HR   ۳۹۰۵ روز قبل

ببخشید یادم رفت:

آواتار سید محسن رئیس السادات
توسط   سید محسن رئیس السادات   ۳۸۹۱ روز قبل
نوشته شده توسط: shide HR

ببخشید یادم رفت:

فرهاد لنگ سوراخ کن رو یادت نره .این هم براا  لنگیهای بی خاصیت7777                   77 77                 7777777     4444444444444444444

آواتار مهدی خلیلی شهنا
توسط   مهدی خلیلی شهنا   ۳۸۸۹ روز قبل

خسرو بی غیرت نیست .بی انصاف بیشتر گلهایی که زدیم با پاسهای خسرو بوده .بابا وقتی تاکتیک اصلی تیم ارسال از جناح (فقط )راست باشه خوب اون بازیکن توسط حریف مهار میشه .    

خسرو بیچاره این فصل هر بازی که بازی کرده یک ماه مصدوم بوده .خوب باید هم مراقب باشه که دوباره مصدوم نشه .

خیلی بی انصافیه که به حیدری انگ بی غیرتی بزنی .دفعه آخرت باشه .

آواتار کاووس رشیدی
توسط   کاووس رشیدی   ۳۸۸۸ روز قبل

داداش تو تا حالا 1 بار بازی های استقلال رو نگاه کردی که میای اینجری در مورد خسرو حرف میزنی؟!!!!!!!!!!!

خسرو یکی از با غیرت تریناست و هیچوقت واسه استقلالکم نمیزاره!

دیگه هیچوقت توهین نکن نه به خسرو نه به هیچکدوم از بازیکنای دیگه!

و واقعا برات متاسفم که همچین آرزویی داری!

آواتار حسن یارمحمدی
توسط   حسن یارمحمدی   ۳۸۸۸ روز قبل

دوستان کاربر عزیزمون متوجه اشتباهش شد عذر خواهی هم که کرد دیگه موضوع رو کش ندید

آواتار fariba nikzad
توسط   fariba nikzad   ۳۸۸۸ روز قبل

دوستان کاربر عزیزمون متوجه اشتباهش شد عذر خواهی هم که کرد دیگه موضوع رو کش ندید

آواتار لیلا جوکار
توسط   لیلا جوکار   ۳۸۸۷ روز قبل

عشق است استقلال.....

آواتار fariba nikzad
توسط   fariba nikzad   ۳۸۸۶ روز قبل

عشق است استقلال.....

وعشق است خسرو باحرکت عالیش وسانترعالی ترش!!!
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۳۸۸۶ روز قبل

[quote=009898]

عشق است استقلال.....

واقعا یکی از زیباترین گلهای لیگ رو دیروز دیدیم... دریبل زیبای خسرو و سانتر عالیش، و از همه زیباتر ضربه سر آرش که سرعت بالای توپ اجازه نداد سوشا مکانی حرکت کنه! بعداز عبور توپ از خط دروازه، تازه یادش افتاد که عکس العمل نشون بده!!!!

آواتار علیرضا جوادیان
توسط   علیرضا جوادیان   ۳۸۸۵ روز قبل
نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی

[quote=3248465][quote=009898]

عشق است استقلال.....

واقعا یکی از زیباترین گلهای لیگ رو دیروز دیدیم... دریبل زیبای خسرو و سانتر عالیش، و از همه زیباتر ضربه سر آرش که سرعت بالای توپ اجازه نداد سوشا مکانی حرکت کنه! بعداز عبور توپ از خط دروازه، تازه یادش افتاد که عکس العمل نشون بده!!!!

فوق العاده بود
آواتار لیلا جوکار
توسط   لیلا جوکار   ۳۸۸۵ روز قبل

کار تیمی خوبی بود انشاله 4 تا از این گلها رو هم جمعه ببینیم

آواتار shide HR
توسط   shide HR   ۳۸۸۴ روز قبل

انشاله...

آواتار جواد نوبخت هروی
توسط   جواد نوبخت هروی   ۳۸۸۴ روز قبل

انشاالله باقهرمانی استقلال همه بازیکنان باتعصب وهواداران مزدشونومیگیرن

آواتار جواد نوبخت هروی
توسط   جواد نوبخت هروی   ۳۸۸۴ روز قبل

انشاالله باقهرمانی استقلال

آواتار shima HR
توسط   shima HR   ۳۸۸۴ روز قبل

[quote=009898]

عشق است استقلال.....