بازگشت جواد تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » بازگشت جواد محمدحسن ملکی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 بازگشت جواد توسط محمدحسن ملکی ۳۸۸۷ روز قبل من صبح وقتی این خبر رو خوندم خیلی خوشحال شدم هر چی باشه کاپیتان تیم ملیه و خیلی از بزرگان فوتبال می شناسنش چندین بار هم تعصبش رو ثابت کرده جواد باید تو استقلال از فوتبال خداحافظی کنه چون بعدا تبدیل به یک اسطوره ی بزرگ میشه واسه ما همین روزاست که رکورد علی لابی رو هم بشکنه خدا کنه امیر رضایت بده بیاد کاووس رشیدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاووس رشیدی ۳۸۸۷ روز قبل اگه بخواد بیاد احتمالا پول زیادی رو واسه قرارداد درخواست میکنه و معلوم نیست که استقلال از پسش بر بیاد ! اگه بیاد که خوشحال میشیم امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۸۸۷ روز قبل من که به شخصه دوست ندارم برگرده.هم به خاطر کاری که با اس اس کرد این فصل هم به خاطر سن بالاش. fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۸۸۷ روز قبل هم دوس ندارم برگرده چون توبدترین شرایط تیمو ول کردوهم دوس دارم برگرده چون هم بازیکن خوبیه وهم باتجربست وفصل قبلم خوب واسه تیم بازی کرد. zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۸۸۷ روز قبل نوشته شده توسط: fariba nikzad هم دوس ندارم برگرده چون توبدترین شرایط تیمو ول کردوهم دوس دارم برگرده چون هم بازیکن خوبیه وهم باتجربست وفصل قبلم خوب واسه تیم بازی کرد. کاملا موافقم.... میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۸۸۷ روز قبل درسته که با تیم خوب تا نکرد. ولی بشخصه دوست دارم که برگرده!!!؟ البته ما از وضعیت داخل تبم خبر نداریم! شاید اتفاقاتی افتاده که اگر ماهم جای جواد بودیم، همین تصمیم و میگرفتیم...!!! جواد نوبخت هروی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط جواد نوبخت هروی ۳۸۸۷ روز قبل سلام من به شخصه دوست دارم آقا جوادبرگرده چون قدمش خوش یمنه سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۳۸۸۷ روز قبل من مطمئنم که جواد بر می گرده شبنم علی قنبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط شبنم علی قنبری ۳۸۸۷ روز قبل امیدوارم از لیگ کویت که واقعا در حدش نیست برگرده به تیم محبوب خودش ، این هم به نفع خودشه هم اس اس لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۸۸۷ روز قبل نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی درسته که با تیم خوب تا نکرد. ولی بشخصه دوست دارم که برگرده!!!؟ البته ما از وضعیت داخل تبم خبر نداریم! شاید اتفاقاتی افتاده که اگر ماهم جای جواد بودیم، همین تصمیم و میگرفتیم...!!! جواد همیشه استقلال رو دوست داشته افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۸۸۶ روز قبل نوشته شده توسط: fariba nikzad هم دوس ندارم برگرده چون توبدترین شرایط تیمو ول کردوهم دوس دارم برگرده چون هم بازیکن خوبیه وهم باتجربست وفصل قبلم خوب واسه تیم بازی کرد. موافقم مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۳۸۸۶ روز قبل نوشته شده توسط: fariba nikzad هم دوس ندارم برگرده چون توبدترین شرایط تیمو ول کردوهم دوس دارم برگرده چون هم بازیکن خوبیه وهم باتجربست وفصل قبلم خوب واسه تیم بازی کرد. موافقم fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۸۸۶ روز قبل نوشته شده توسط: شبنم علی قنبری امیدوارم از لیگ کویت که واقعا در حدش نیست برگرده به تیم محبوب خودش ، این هم به نفع خودشه هم اس اسواقعا.جای کاپیتان تیم ملی تولیگ کویت نیست پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا