تفاضل گل تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » تفاضل گل محمدحسن ملکی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 تفاضل گل توسط محمدحسن ملکی ۳۸۶۱ روز قبل یه سوال داشتم کسی هست که بدونه تفاضل تیمهای فولاد و لنگ و نفت چنده؟ اگر جوابمو بدید ممنون میشم با امید قهرمانی یا حداقل سهمیه گرفتن تاج کبیر و نابودی لنگ در اهواز توسط میلاد و سهراب و... فکر کنم قهرمان امسال با تفاضل گل قهرمان بشه کاووس رشیدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاووس رشیدی ۳۸۶۱ روز قبل یه سوال داشتم کسی هست که بدونه تفاضل تیمهای فولاد و لنگ و نفت چنده؟ اگر جوابمو بدید ممنون میشم با امید قهرمانی یا حداقل سهمیه گرفتن تاج کبیر و نابودی لنگ در اهواز توسط میلاد و سهراب و... فکر کنم قهرمان امسال با تفاضل گل قهرمان بشه فولاد 12 پ ر س پ و ل ی س 18 نفت 14 استقلال 10 محمدحسن ملکی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمدحسن ملکی ۳۸۶۱ روز قبل یا امام رضا اگه اینجوری باشه که امسال لنگ قهرمانه من اگه جای حاجی بودم می رفتم سر تمرین استقلال خوزستان بهشون قول پاداش میدادم تا با تمام قدرت لنگ رو بزنن راستی از راه آهن خبر دارید؟می تونه حداقل یه مساوی بگیره یا....؟ کاووس رشیدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاووس رشیدی ۳۸۶۱ روز قبل نوشته شده توسط: محمدحسن ملکی یا امام رضا اگه اینجوری باشه که امسال لنگ قهرمانه من اگه جای حاجی بودم می رفتم سر تمرین استقلال خوزستان بهشون قول پاداش میدادم تا با تمام قدرت لنگ رو بزنن راستی از راه آهن خبر دارید؟می تونه حداقل یه مساوی بگیره یا....؟ راه آهن دوتا از بهترین بازیکناش رو نداره ( بهادر عبدی و آشوبی ) کاری از دستش بر نمیاد متاسفانه امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۸۶۱ روز قبل دوستان راه آهن در گذشته نشون داده که راه بردن پرسپولیس رو در ورزشگاه آزادی خوب بلده. ضمنا بازی سخت پرسپولیس بازی با استقلال خوزستان در اهواز هست که شهر دوم استقلاله و میلاد میداوودی به همین سادگی نمیزاره پرسپولیس کاری از پیش ببره. به نظرم اگه استقلال بتونه فولاد رو شکست بده 90% راه قهرمانی رو طی میکنه. پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا