خداحافظی جباری از تیم ملی

آواتار حسن یارمحمدی
خداحافظی جباری از تیم ملی
توسط   حسن یارمحمدی   ۳۸۸۸ روز قبل

مجتبی جباری از تیم ملی خداحافظی کرد.

گفته شده به خاطر در پیش بودن بدنسازی در تیم ملی و ترس از مصدومیت دوباره چنین تصمیمی گرفته

استقلال که از رفتنش متضرر شد خداکنه تیم ملی نشه

جباری از نظر فنی بهترین بود

آواتار کاووس رشیدی
توسط   کاووس رشیدی   ۳۸۸۸ روز قبل

منم از این خبر ناراحت شدم!

ولی خوب کارش منطقی بود!

مجتبی جباری یه بازیکن فوق العاده هست که هیچوقت به حقش تو فوتبال نرسید!

سطح بازیش واقعا فرا تر از لیگ ایران بود!

آواتار امیر حسین اسلامی
توسط   امیر حسین اسلامی   ۳۸۸۸ روز قبل

واقعا شوک بزرگی بود.

البته جباری از این ناز کردن ها قبلا هم داشته.هر سال وقتی میخواست با استقلال تمدید کنه ساز جدایی میزد تا بدنسازی رو انجام نده.البته اینم بگم که واقعا بازیساز فوق العاده ای بوده و هست.

البته اینطر که من تو خبر گذاری ها خوندم قراره طی همین هفته جلسه ای رو با کی روش داشته باشه تا در مورد این موضوع صحبت کنه.هر چند با وجود شناختی که از کی روش داریم بعیده با تصمیم جباری مخالفت کنه.

آواتار افسانه طرقیان
توسط   افسانه طرقیان   ۳۸۸۸ روز قبل
منم وقتی شنیدم خیلی ناراحت شدم امیدوارم از تصمیمی که گرفته منصرف بشه چون تیم ملی بهش احتیاج داره
آواتار مرضیه غلامی
توسط   مرضیه غلامی   ۳۸۸۸ روز قبل

خداکنه کاری که با استقلال ، اول سال انجام داد و در شرایط سخت تیم رو رها کرد  با تیم ملی انجام نده

آواتار میثم محمدی قراسویی
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۳۸۸۸ روز قبل

درسته که بازیکن خوبیه! و خیلی بدرد تیم های باشگاهی و یا ملی میخوره! ولی باید دید ، هدفش از این کار چی بوده؟! شاید مشکلاتی داره که من و شما ازش بی اطلاعیم و اونم نمیتونه مطرح کنه!

درکل از سبک بازیش خوشم میاد ولی از اخلاقش نه!!!!!!!!! وبنظرمن اگر بی دلیل ویا به دلایلی که حسن عزیز میگه داره از تیم ملی خداحافظی میکنه، همون بهتر که بره!!!

آواتار سعید آقامحمدی
توسط   سعید آقامحمدی   ۳۸۸۸ روز قبل

در کل بازیکن خوب و ناز نازی هست. تصمیمیه که خودش گرفته . ولی کیروش برش میگردونه

آواتار حسن یارمحمدی
توسط   حسن یارمحمدی   ۳۸۸۸ روز قبل

بخشی از مصاحبه جباری با خبرنگاران

سوالی که در این چند ماهه به شدت ذهنم را درگیر کرده این بود که بعد از جام جهانی قرار است چه اتفاقی بیفتد. من در سن 30 -31 سالگی 12 بار عمل کردم و مصدومیت آخرم هم همین آسیب دیدگی بود که به تازگی از آن رهایی پیدا کردم. با خودم فکر کردم با این شرایط و با فشاری که مسابقات جام جهانی دارد چه خدمتی می توانم به تیم ملی کنم و دیدم چه فرصتی بهتر از این که این شانس را به جوانی بدهم تا بتواند خودش را نشان دهد

راستش را بخواهید امروز این آمادگی را نداشتم که راجع به خداحافظی‌ام از تیم ملی صحبت کنم. در ماه‌های گذشته خیلی به این موضوع فکر کردم و 10 روز پیش به این تصمیم رسیدم. پس از این مساله با جواد نکونام کاپیتان تیم ملی تماس گرفتم. او اولین نفری بود که در جریان تصمیمم قرار گرفت. به او گفتم که نظرم را به کی‌روش بگوید. کی‌روش پس از این که نظر من را طریق نکونام شنید اعلام کرد که باید حضوری درباره این مساله صحبت کنیم. قرار بود فردا به تهران بیایم و با کی‌روش صحبت کنم اما این که چطور در شرایطی که تنها من، نکونام و کی‌روش از این موضوع اطلاع داشتیم، موضوع رسانه‌ای شد برایم مبهم است. این که چرا بعد از 10 روز از قول کی‌روش عنوان می‌شود «برو به سلامت» برایم جای تعجب دارد. آن هم در شرایطی که کی‌روش گفته بود باید حضوری دراین باره صحبت کنیم. امروز نکونام به من پیامک داد که کی‌روش بسیار عصبانی است. برای من جای سوال دارد که چرا خودشان یک چیزی می‌گویند اما مساله‌ی دیگری را رسانه‌ای می کنند. من برای حرف‌هایم مدرک و سند دارم. تا امروز قرار بود که من حضوری با کی‌روش صحبت کنم اما به یکباره بعد از این که یکی از رسانه‌ها خبر خداحافظی من را اعلام کرده می‌گویند کی‌روش عصبانی است. نمی دانم چرا به این نتیجه رسیدند. نمی دانم دنبال چه هدفی بوده‌اند و من به شدت از این قضیه ناراحتم

آواتار لیلا جوکار
توسط   لیلا جوکار   ۳۸۸۷ روز قبل
نوشته شده توسط: افسانه طرقیان

منم وقتی شنیدم خیلی ناراحت شدم امیدوارم از تصمیمی که گرفته منصرف بشه چون تیم ملی بهش احتیاج داره

آواتار ساحره عصار
توسط   ساحره عصار   ۳۸۸۶ روز قبل
نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی

درسته که بازیکن خوبیه! و خیلی بدرد تیم های باشگاهی و یا ملی میخوره! ولی باید دید ، هدفش از این کار چی بوده؟! شاید مشکلاتی داره که من و شما ازش بی اطلاعیم و اونم نمیتونه مطرح کنه!

درکل از سبک بازیش خوشم میاد ولی از اخلاقش نه!!!!!!!!! وبنظرمن اگر بی دلیل ویا به دلایلی که حسن عزیز میگه داره از تیم ملی خداحافظی میکنه، همون بهتر که بره!!!

آواتار fariba nikzad
توسط   fariba nikzad   ۳۸۸۵ روز قبل
توی سایت ورزش سه به طور رسمی نوشته بود جباری با تیم ملی خداحافظی کرد.ایکاش اینکارو قبل جام جهانی نمیکرد و تیمو تو جام جهانی کمک میکرد ولی حیف که دیگه راستی راستی خداحافظی کرد....
آواتار شبنم علی قنبری
توسط   شبنم علی قنبری   ۳۸۸۵ روز قبل
نوشته شده توسط: fariba nikzad

توی سایت ورزش سه به طور رسمی نوشته بود جباری با تیم ملی خداحافظی کرد.ایکاش اینکارو قبل جام جهانی نمیکرد و تیمو تو جام جهانی کمک میکرد ولی حیف که دیگه راستی راستی خداحافظی کرد....

آواتار shide HR
توسط   shide HR   ۳۸۸۴ روز قبل
نوشته شده توسط: مرضیه غلامی

خداکنه کاری که با استقلال ، اول سال انجام داد و در شرایط سخت تیم رو رها کرد  با تیم ملی انجام نده

آواتار shima HR
توسط   shima HR   ۳۸۸۴ روز قبل
نوشته شده توسط: مرضیه غلامی