بازی با الجزیره تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » بازی با الجزیره shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 بازی با الجزیره توسط shide HR ۳۹۰۵ روز قبل نظرتون درباره ی بازی با الجزیره چیه؟؟؟ به نظرتون تیم باید چه تغییری بکنه که نتیجه ی بهتری بگیره ؟؟؟ shima HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۶:۵۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط shima HR ۳۹۰۵ روز قبل بازی بد نبود.بچه ها تلاششونو کردن!!!خدا رو شکر نباختیم!!! حسین امیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین امیری ۳۸۹۷ روز قبل به لنگی ها هیچ ربطی نداره.موشای کثیف چرتپولیسیا زودتر گورشونو گم کنن اینجا دریای زلال آبیه.برین تو لجن زار خودتون زودتر.تا شوتتون نکردیم بیرون. shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۸۹۷ روز قبل نوشته شده توسط: حسین امیری به لنگی ها هیچ ربطی نداره.موشای کثیف چرتپولیسیا زودتر گورشونو گم کنن اینجا دریای زلال آبیه.برین تو لجن زار خودتون زودتر.تا شوتتون نکردیم بیرون. بله؟؟؟ shima HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۶:۵۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط shima HR ۳۸۹۵ روز قبل نوشته شده توسط: حسین امیری به لنگی ها هیچ ربطی نداره.موشای کثیف چرتپولیسیا زودتر گورشونو گم کنن اینجا دریای زلال آبیه.برین تو لجن زار خودتون زودتر.تا شوتتون نکردیم بیرون. عزیزم ارامش خودت و حفظ کن . این حرفا چیه ؟ شما حق ندارین به دیگران تهمت بزنین .اونم اینجور تهمتا..... واقعا ادم متاسف میشه!!!! سید محسن رئیس السادات جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید محسن رئیس السادات ۳۸۹۱ روز قبل لنگی برو خودتو سیاه کن .دستتون رو شده برامون .دیگه حنات رنگ لبو شده . ای بدم میاد از این لنگیایی که فکرمکنن خیلی زرنگ هستند .بابا زرنگ همه میدونن کیه >>>؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟برو این کارا دیگه قدیمی شده . قبلا هم گفتم لازم نیست که حتما بگی من لنگی هستم .لنگی مثل گاو پیشونی سفیده فورا مشخص میشه .تک تک کلماتت میگه که من لنگی هستم لنگی سوراخ ه .همه میدونن. shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۸۹۱ روز قبل نوشته شده توسط: سید محسن رئیس السادات لنگی برو خودتو سیاه کن .دستتون رو شده برامون .دیگه حنات رنگ لبو شده . ای بدم میاد از این لنگیایی که فکرمکنن خیلی زرنگ هستند .بابا زرنگ همه میدونن کیه >>>؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟برو این کارا دیگه قدیمی شده . قبلا هم گفتم لازم نیست که حتما بگی من لنگی هستم .لنگی مثل گاو پیشونی سفیده فورا مشخص میشه .تک تک کلماتت میگه که من لنگی هستم لنگی سوراخ ه .همه میدونن. واقعا چرا این جوری فکر میکنید؟من نمیخوام سعی کنم این جا نظر کسی رو نسبت به خودم تغییر بدم .... برام هیچ فرقی نداره کی درباره ی من چی فکر مبکنه ولی من همیشه یه استقلالی بودم و هستم توسایت هم به فعالیتم ادامه میدم حتی اگه اینجا همه این شایعات رو درباره ی من باور کنن و این جوری فکر کنن که من یه پرسپولیسیم! من نمیدونم چه چیزی باعث شده شما این جوری درباره ی من قضاوت کنید.؟.کاش واقعیت رو میدونستید و بعد درباره ی یکی که اصلا هیجی دربارش نمیدونین نظر بدین ! در کل متاسفم برای خودم که که شاید کارهای من باعث همه ی این شایعات بود... سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۳۸۹۱ روز قبل امیر حسین جان تو رو جون اون عزیزت بس کن . بابا این بنده خداها سایتی باحال مث ما ندارن که .بذار خوش باشن حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۳۸۹۱ روز قبل دوستان خواهشا این بحثو همین جا تمومش کنید و ادامه ندید نظرات خوب و مفید ارائه کنید به حواشی نپردازید shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۸۹۱ روز قبل هیچ وقت فکر نمی کردم یه روز یکی به من بگه لنگی... من عاشق استقلالم تا ابد . نمیدونم دیگه با چه زبونی بگم !!! چی کار باید بکنم شما باورتون شه ؟؟؟ واقعا خوشحال میشم دلیل این افکار رو نسبت به خودم بدونم ... کاش میدونستید من به خاطر استقلال چه کارهایی کردم ! shima HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۶:۵۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط shima HR ۳۸۹۱ روز قبل نوشته شده توسط: سعید آقامحمدی امیر حسین جان تو رو جون اون عزیزت بس کن . بابا این بنده خداها سایتی باحال مث ما ندارن که .بذار خوش باشن اره با کسایی که میان اینجا برای خراب کردن جو سایت هر کاری میکنن ؛ دروغ میگن-تهمت میزنن براشون هم هیچ فرقی نداره که دارن با کی این کار ها رو میکنن.... shima HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۶:۵۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط shima HR ۳۸۹۱ روز قبل نوشته شده توسط: سید محسن رئیس السادات لنگی برو خودتو سیاه کن .دستتون رو شده برامون .دیگه حنات رنگ لبو شده . ای بدم میاد از این لنگیایی که فکرمکنن خیلی زرنگ هستند .بابا زرنگ همه میدونن کیه >>>؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟برو این کارا دیگه قدیمی شده . قبلا هم گفتم لازم نیست که حتما بگی من لنگی هستم .لنگی مثل گاو پیشونی سفیده فورا مشخص میشه .تک تک کلماتت میگه که من لنگی هستم لنگی سوراخ ه .همه میدونن. با با بس کن تو رو خدا !!!تو که مثلا استقلالی هستی به یه استقلالی تهمت لنگی بودن نزن چون اینجوری هم خودت هم فضای سایت خراب میشه! پس خواهش میکم این مسخره بازی رو در نیار!!!! علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۸۹۱ روز قبل دختران آبی هیچ لزومی ندارد آبی بودن خود را به دیگران اثبات کنید شما با آرامش نظرات خود را بگذارید کاربرانی که برای تبادل آرا به سایت می آیند از آن استفاده میکنند وپاسخ شما را همراه با احترام میدهند ممنون از حضورتون shima HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۶:۵۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط shima HR ۳۸۹۰ روز قبل افرادی که برای خراب کردن دیگران شایعه درست میکنن قطعا نمی توانند استقلالی باشند چون بار ها استقلالی ها فرهنگ و شعور خود را نشان دادن و هیچ کسی با خراب کردن کس دیگری نمی تواند خود را بالا ببرد. میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۸۹۰ روز قبل من بشخصه هیچ نشونی از لنگی بودن خانمهای شیما و شیده نمیبینم!!!! پس از دوستان خواهش میکنم که دیگه انگ لنگی بودن به این عزیزان نزنید و اجازه بدین تالار نظم خوب و همیشگی خودشو حفظ کنه...!!! پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا