آزادی سربازان ایرانی

آواتار محمدحسن ملکی
آزادی سربازان ایرانی
توسط   محمدحسن ملکی   ۳۹۱۰ روز قبل

از دوستای استقلالی تقاضا میکنم برن توی این سایت برای آزادی این سربازا امضا کنن شاید آزادشون کردن و دل مادرانشون شاد شد

www.tpm.ir

آواتار محمدحسن ملکی
توسط   محمدحسن ملکی   ۳۹۱۰ روز قبل

www.t p m.ir

آواتار shima HR
توسط   shima HR   ۳۹۱۰ روز قبل

من رفتم از بقیه ی بچه ها هم خواهش می کنم برن

آواتار میثم محمدی قراسویی
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۳۹۱۰ روز قبل

من هم رفتم و امضا کردم. البته دو روز پسش.... و امیدوارم که خیلی سریع آزاد بشن و به آغوش گرم خانواده شون بازگردن. ان شاء الله....

آواتار علیرضا جوادیان
توسط   علیرضا جوادیان   ۳۹۰۹ روز قبل
خیلی خوشحالم واحساس غرور دارم که میبینم بچه های استقلالی فقط به فوتبال نگاه نمیکنند و زندگی را بسیط میبینند من بعد از اعلام پرستویی عزیز تو سایت عصر ایران حدود 3 ساعت با تمام ایمیلهای آشنایانم حدود 63 رای دادم از شما هم میخواهم از ایمیلهای دوستان خود استفاده کنید و آمار را بالا ببرید باز هم تشکر صمیمانه از حسن آقا که تاپیک ارزشمندی در این دورانی که خیلی تاپیکها بی محتوا زیاد شده را گذاشتند وهویت یک استقلالی را که انسانیت و منش پهلوانی او باید باشد نه قهرمانمیها را به نمایش گذاشت
آواتار محمدحسن ملکی
توسط   محمدحسن ملکی   ۳۹۰۹ روز قبل

علی آقا من نوکرتم داداش فقط یادتون نره بعد از رای دادن باید ایمیلی که براتون میاد رو تایید کنید

آواتار علیرضا جوادیان
توسط   علیرضا جوادیان   ۳۹۰۹ روز قبل
دستت درد نکنه به همه اونایی که از طرفشون رای دادم گفتم
آواتار لیلا جوکار
توسط   لیلا جوکار   ۳۹۰۹ روز قبل

منم رای دادم انشاله زودتر آزاد بشن...

آواتار شبنم علی قنبری
توسط   شبنم علی قنبری   ۳۹۰۹ روز قبل

ازتون ممنونم و امیدوارم خیلی زود آزادیشونو جشن بگیریم

آواتار zahra*ss*7777 4444*777
توسط   zahra*ss*7777 4444*777   ۳۹۰۸ روز قبل

منم رفتم رای دادم ایشالله آزاد میشن....

آواتار shide HR
توسط   shide HR   ۳۹۰۶ روز قبل

منم رای دادم ...

آواتار میثم محمدی قراسویی
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۳۸۹۴ روز قبل

حرکت هواداران استقلال در حمایت از مرزبانان ایرانی
جمعی از هواداران تیم استقلال تهران در بازی اخیر این تیم با تیم نفت تهران، حرکت گروه تروریست “جیش العدل” را محکوم کردند.
به گزارش پیام نو، این طرفداران تیم استقلال با در دست داشتن بنری که بر روی آن نوشته شد بود “فرزندان ایران را آزاد کنید”، حرکت های گروه افراطی جیش العدل را محکوم کردند.
این تصویر در صفحه فیس بوک علیرضا منصوریان بازیکن سابق تیم ملی فوتبال و تیم استقلال منتشر شده و مورد استقبال کاربران صفحه وی نیز قرار گرفته است.

درود بر استقلال و استقلالی....

آواتار امیر حسین اسلامی
توسط   امیر حسین اسلامی   ۳۸۹۴ روز قبل
نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی

حرکت هواداران استقلال در حمایت از مرزبانان ایرانی
جمعی از هواداران تیم استقلال تهران در بازی اخیر این تیم با تیم نفت تهران، حرکت گروه تروریست “جیش العدل” را محکوم کردند.
به گزارش پیام نو، این طرفداران تیم استقلال با در دست داشتن بنری که بر روی آن نوشته شد بود “فرزندان ایران را آزاد کنید”، حرکت های گروه افراطی جیش العدل را محکوم کردند.
این تصویر در صفحه فیس بوک علیرضا منصوریان بازیکن سابق تیم ملی فوتبال و تیم استقلال منتشر شده و مورد استقبال کاربران صفحه وی نیز قرار گرفته است.

درود بر استقلال و استقلالی....

واقعا حرکتشون قابل تقدیر بود.

به امید آزادی 4 سرباز بی گناه وطن

آواتار لیلا جوکار
توسط   لیلا جوکار   ۳۸۹۴ روز قبل

انشاله آزاد بشن وبرگردن پیش خانوادشون....طرفدارای استقلالم ثابت کردن همه چیز به فوتبال ختم نمیشه...آفرین به این حرکتشون