اگه دو سال به عقب بر می گشتیم... تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » اگه دو سال به عقب بر می گشتیم... نیلوفر رسولی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۱:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 اگه دو سال به عقب بر می گشتیم... توسط نیلوفر رسولی ۵۶۶۹ روز قبل اگه دو سال به عقب بر میگشتیم... هیچکدوم از بازی های دربی رو تماشا نمیکردم رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا کلاگر ۵۶۶۹ روز قبل از شما دوست عزیز niloufarabi63 بعید است این حرف را بزنید شما که از ابی در اسم کاربری استفاده کردید وطرفدار اس اس هستید باید در همه حال از تیم محبوب خود حمایت کنی .به امید حمایت همیشگی شما از اس اس دوستار ابی دل .رضا نیلوفر رسولی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۱:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط نیلوفر رسولی ۵۶۶۹ روز قبل دوست عزیز رضا جان من برای زدن این حرف دلیل داشتم ...................چون همه بازیهای دربی با برنامه قبلی مساوی می شود و من طاقت این بی انصافی ها در حق استقلال عزیزم را ندارم. رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا کلاگر ۵۶۶۹ روز قبل من شاید منظورم را بد کفتم منظور من همیشه در حر حال باید از اس اس حمایت کرد ای دوست ابی دل.رضا نیلوفر رسولی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۱:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط نیلوفر رسولي ۵۶۶۹ روز قبل بله حتماً من با تمام وجودم از استقلال عزیزم حمایت میکنم.......... اگه دو سال به عقب بر گردیم بازیهای دربیو حتماً نگاه می کنم وتیمم را تا آخرین لحظه تشویق میکنم nima karimi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ بهمن ۱۳۸۷ ۱۱:۱۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط nima karimi ۵۶۶۹ روز قبل به امید موفقیت استقلال در بازی اخر لیگ محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسگری ۵۶۶۸ روز قبل فوتبال دربی ما یک فوتبالیست که فقط به استقلال تحمیل میشه اونم زمانیکه میتونه با برد از میدان بیرون بیاید باید مساوی کنه حالا برعکس !!! ali deghan جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali deghan ۵۶۶۸ روز قبل دوستان عزیز استقلال در بازیهای حساس نمی تونه موفق بشه اینوهم توآسیا هم تو لیگ کاملا مشخص بود سالهاست که این مشکل همراه تیم بوده مانا کاشانی نژاد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۱:۴۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط مانا کاشانی نژاد ۵۶۶۸ روز قبل به امید برد استقلال در بازی دربی بعدی سید حامد حقیقت جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۱ فروردین ۱۳۸۸ ۲۰:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید حامد حقیقت ۵۶۶۷ روز قبل من از 2 سال پیش حرفی ندارم بزنم . ولی شاید اگر 3 سال پیش پام آسیب نمیدید می رفتم در تست امید های استقلال شرکت میکردم . حیف نشد ولی امسال حتماَ میرم این دل برای استقلال می تپه ، اگه s.s نباشه همون بهتر که نتپه مهدی کبیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ اسفند ۱۳۸۷ ۱۹:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدی کبیری ۵۶۶۷ روز قبل من هم دیگه تحت هیچ شرایطی دربی های لیگ برتری استقلال لنگ را استادیوم نمیرم چون کاملا معلوه که سیاسی. نیلوفر رسولی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۱:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط نیلوفر رسولی ۵۶۶۷ روز قبل اگه فقط چند ماه به عقب بر گردم............ به آقای قلعه نوئی می گم قراره در آینده در جام باشگاه های آسیا همش ببازیم و مساوی کنیم تورو خدا یه کاری کن به اون جاها نکشه................ رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا کلاگر ۵۶۶۶ روز قبل شما یک اس اسی واقعی هستی . باتشکر از شما برای حمایت از اس اس .عاشق همه ابی دلان .رضا نیلوفر رسولی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۱:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط نیلوفر رسولی ۵۶۶۰ روز قبل من به پای شما نمی رسم ممنونم از این همه لطف پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا