اگه دو سال به عقب بر می گشتیم...

آواتار نیلوفر رسولی
اگه دو سال به عقب بر می گشتیم...
توسط   نیلوفر رسولی   ۵۶۶۹ روز قبل
اگه دو سال به عقب بر میگشتیم... هیچکدوم از بازی های دربی رو تماشا نمیکردم
آواتار رضا کلاگر
توسط   رضا کلاگر   ۵۶۶۹ روز قبل
از شما دوست عزیز niloufarabi63  بعید است این حرف را بزنید شما که از ابی در اسم کاربری استفاده کردید وطرفدار اس اس هستید باید در همه حال از تیم محبوب خود حمایت کنی .به امید حمایت همیشگی شما از اس اس دوستار ابی دل .رضا
آواتار نیلوفر رسولی
توسط   نیلوفر رسولی   ۵۶۶۹ روز قبل
دوست عزیز رضا جان من برای زدن این حرف دلیل داشتم ...................چون همه بازیهای دربی با برنامه قبلی مساوی می شود و من طاقت این بی انصافی ها در حق استقلال عزیزم را ندارم.
آواتار رضا کلاگر
توسط   رضا کلاگر   ۵۶۶۹ روز قبل
من شاید منظورم را بد کفتم منظور من همیشه در حر حال باید از اس اس حمایت کرد ای دوست ابی دل.رضا
آواتار نیلوفر رسولی
توسط   نیلوفر رسولي   ۵۶۶۹ روز قبل
بله حتماً من با تمام  وجودم از استقلال عزیزم حمایت میکنم.......... اگه دو سال به عقب بر گردیم بازیهای دربیو حتماً نگاه می کنم وتیمم را تا آخرین لحظه تشویق میکنم
آواتار nima karimi
توسط   nima karimi   ۵۶۶۹ روز قبل

به امید موفقیت استقلال در بازی اخر لیگ

آواتار محمد عسگری
توسط   محمد عسگری   ۵۶۶۸ روز قبل

فوتبال دربی ما یک فوتبالیست که فقط به استقلال تحمیل میشه اونم زمانیکه میتونه با برد از میدان بیرون بیاید باید مساوی کنه  حالا برعکس !!!

آواتار ali deghan
توسط   ali deghan   ۵۶۶۸ روز قبل

دوستان عزیز استقلال در بازیهای حساس نمی تونه موفق بشه اینوهم توآسیا هم تو لیگ کاملا مشخص بود سالهاست که این مشکل همراه تیم بوده

آواتار مانا کاشانی نژاد
توسط   مانا کاشانی نژاد   ۵۶۶۸ روز قبل
به امید برد استقلال در بازی دربی بعدی
آواتار سید حامد حقیقت
توسط   سید حامد حقیقت   ۵۶۶۷ روز قبل
من از 2  سال پیش  حرفی ندارم بزنم . ولی شاید اگر 3 سال پیش پام آسیب نمیدید می رفتم در تست امید های استقلال شرکت میکردم . حیف نشد ولی امسال حتماَ میرم    این دل   برای استقلال می تپه ، اگه s.s نباشه همون بهتر که نتپه
آواتار مهدی کبیری
توسط   مهدی کبیری   ۵۶۶۷ روز قبل
من هم دیگه تحت هیچ شرایطی دربی های لیگ برتری استقلال لنگ را استادیوم نمیرم چون کاملا معلوه که سیاسی.
آواتار نیلوفر رسولی
توسط   نیلوفر رسولی   ۵۶۶۷ روز قبل

اگه فقط چند ماه به عقب بر گردم............ به آقای قلعه نوئی می گم قراره در آینده در جام باشگاه های آسیا همش ببازیم و مساوی کنیم تورو خدا یه کاری کن به اون جاها نکشه................

آواتار رضا کلاگر
توسط   رضا کلاگر   ۵۶۶۶ روز قبل
شما یک اس اسی واقعی هستی  . باتشکر از شما برای حمایت از اس اس .عاشق همه ابی دلان .رضا
آواتار نیلوفر رسولی
توسط   نیلوفر رسولی   ۵۶۶۰ روز قبل
من به پای شما نمی رسم ممنونم از این همه لطف