در به در به دنبال سهمیه تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » در به در به دنبال سهمیه مهدی خلیلی شهنا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مهر ۱۳۹۲ ۲۳:۵۹ تعداد پاسخ ها 0 در به در به دنبال سهمیه توسط مهدی خلیلی شهنا ۳۸۷۱ روز قبل دوستان عزیزی که چند روز پیش به موضوع مطرح شده اینجانب در خصوص نداشتن تاکتیک جایگزین در استقلال و زنگ زده بودن اندیشه های سر مربی ایراد گرفته و بنده را مورد هجمه های متعصبانه و بدون منطق خود قرار دادید آیا دیدید که در برابر نفت تیم دست و پا بسته ای بودیم و هیچ طرح و برنامه خاصی نداشتیم . تمام ارسالهای حیدری هم که توسط دروازه بان نفت مهار میشد . بالاخره سایر تیمها برای این تاکتیک استقلال برنامه می ریزند و بیکار نمی نشینند . حالا تیم به رده چهارم سقوط کرده و معلوم نیست در بازی فولاد آماده و با انگیزه آیا بتوان امتیاز گرفت یا نه ؟ کار به جایی رسیده که پرسپولیس بالاتر از ماست . حالا قهرمانی که از کف ما رفت هیچ باید در بدر بدنبال سهمیه باشیم .قهرمانی لیگ سیزدهم و ستاره سوم آسیا مبارک آقای فتح اله زاده خائن به استقلال و آقای قلعه نویی با این تیم بستن بی نظیرشان . zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۸۷۱ روز قبل درسته نتیجه نگرفتیم و همه ی هوادارام ناراحت هستند ولی شمام نباید اینطوری حرف بزنین و باید خودتونو کنترل کنین.... چطور اون موقعی که تیم خوب بسته میشد نمی گفتید دست آقایان فتح الله زاده و قلعه نویی درد نکنه اما حالا این دو بزرگوارو با...صدا میکنین....واقعا متاسفم... شما نگران سهمیه گرفتن نباشین که حتما میگیریم ولی اگرم زبونم لال نگرفتیم یا حتی قهرمانم نشدیم فدای سر اســـــــتقلالی های متعصب....الان نشد فصل بعد... شرایط بد استقلالو در نظر بگیرین و بعد منصفانه نظر بدین....امسال خیلی از ستاره هامونو از دست دادیم و دچار بحران شدیم.... shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۸۷۱ روز قبل نوشته شده توسط: zahra*ss*7777 4444*777 درسته نتیجه نگرفتیم و همه ی هوادارام ناراحت هستند ولی شمام نباید اینطوری حرف بزنین و باید خودتونو کنترل کنین.... چطور اون موقعی که تیم خوب بسته میشد نمی گفتید دست آقایان فتح الله زاده و قلعه نویی درد نکنه اما حالا این دو بزرگوارو با...صدا میکنین....واقعا متاسفم... شما نگران سهمیه گرفتن نباشین که حتما میگیریم ولی اگرم زبونم لال نگرفتیم یا حتی قهرمانم نشدیم فدای سر اســـــــتقلالی های متعصب....الان نشد فصل بعد... شرایط بد استقلالو در نظر بگیرین و بعد منصفانه نظر بدین....امسال خیلی از ستاره هامونو از دست دادیم و دچار بحران شدیم.... fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۸۷۱ روز قبل نوشته شده توسط: zahra*ss*7777 4444*777 درسته نتیجه نگرفتیم و همه ی هوادارام ناراحت هستند ولی شمام نباید اینطوری حرف بزنین و باید خودتونو کنترل کنین.... چطور اون موقعی که تیم خوب بسته میشد نمی گفتید دست آقایان فتح الله زاده و قلعه نویی درد نکنه اما حالا این دو بزرگوارو با...صدا میکنین....واقعا متاسفم... شما نگران سهمیه گرفتن نباشین که حتما میگیریم ولی اگرم زبونم لال نگرفتیم یا حتی قهرمانم نشدیم فدای سر اســـــــتقلالی های متعصب....الان نشد فصل بعد... شرایط بد استقلالو در نظر بگیرین و بعد منصفانه نظر بدین....امسال خیلی از ستاره هامونو از دست دادیم و دچار بحران شدیم....موافقم کاووس رشیدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاووس رشیدی ۳۸۷۱ روز قبل عزیز من اول که شما مواظب باش که دوباره به کسی توهین نکنی! آقای فتح الله زاده خائن نیست! اگه اون نبود ما همینشم نداشتیم ! اون بود که بازیکنا رو نگه داشت وگرنه با این وضعیت بی پولی هیچکس وای نمیساد! دوما امسال استقلال 3 تا ستون تیمش رو از دست داد ! نکونام و منتظری و آقا فرهاد از تیم رفتن!معلومه که تیم ضعیف میشه و میره تو بحران!تازه جباری رو هم در نظر نگرفتم!با این وضعیت دست آقای قلعه نویی واقعا بستس!ضمن اینکه امسال خسرو و هاشم و جمشیدیان و تیموریان دائم مصدوم بودن1 قرار نیست هر سال قهرمان بشیم و عالی کار کنیم که! بالاخره پیش میاد که شرایط تیم بد بشه و بد نتیجه بگیره! ما هم به اندازه ی شما از نتیجه نگرفتن ناراحتیم! ولی استقلالی متعصب کسی که تو همین شرایط هم پشت تیم باشه! کسی که تو بردها به بازیکنا و کادر فنی و آقای قلعه نویی و فتح الله زاده میگه ایول ولی تو باخت ها ازشون به شدت انتقاد میکنه استقلالی نیست! fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۸۷۱ روز قبل ماکه توهرشرایطی پشت تیممونیم حتی اگه زبونم لال سقط کنیم ولی نتایج استقلال دیگه داره خسته کننده میشه.حتی حاجی هم 20درصدازقراردادهمه ی بازیکناوکادرفنی روبه خاطراین نتایج کم کرده.. علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۸۷۱ روز قبل به نظرم شما منتظر باخت بودی و مطالبت را آماده کرده بودی تا ضربات خودتو به تیم وهواداران بزنی ولی یک سوال شما که هیچ کدام از شاکله های اصلی استقلال در یک دهه اخیر را قبول نداری و از زمین خوردن بهترین مربی لیگ در استقلال خوشحال میشی و بابت پیش بینی خودت از جماعت استقلالی متعصب آفرین هم میخواهی چرا نمیروی سایت خودتان تا با همه قرمزها جشن باخت استقلال را بگیرید آنجا دور هم بیشتر به شما خوش میگذرد اینجا فقط جای استقلالیها و طرفداران ژنراله ما آبیها آنقدر نمک نشناس نیستیم که قهرمانیها ودوران خوش با ژنرال را به خاطر چند بازی و نتیچه آن فراموش کنیم شما هم بهتر ه بحثهای با ظاهر روشنفکرانه ودر اصل فقط برای حمله به استقلال و امیر قلعه نویی که در حسرت داشتنش در تیم خود هستید را در سایت پرسپولیس انجام بدهید مهدی خلیلی شهنا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مهر ۱۳۹۲ ۲۳:۵۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدی خلیلی شهنا ۳۸۷۱ روز قبل مقصر شرایط موجود کیه ؟ کسایی که تیم رو دیر بستن . کسایی که بازیکن ضعیف و همیشه مصدوم به تیم اضافه کردند و با بستن قراردادهای ضعیف باعث این حال و روز استقلال شدند .حالا متوجه میشید وقتی پژمان نباشه خط دفاعی تیم به چه روزی میفته . تاثیر جواد رو جلوی خط دفاع حالا متوجه میشین ؟ عامل این مشکلات استقلال کسیه که با این بازیکنا اینجوری قرارداد میبنده .که یهو وسط فصل تیم رو ترک کنن .( همین حاجی که ادعای مدیریت چندین ساله تو فوتبال میکنه و به قول خودش از آلمانیها الگوبرداری کرده . اون ترانسفرهای کزاییش رو که فراموش نکردین . علی موسوی و داریوش یزدانی رو نابود کرد ) بعد هم من منتظر باخت نبودم . شما هم بدونید تا وقتی یکی از اصلی ترین گزینه های قلعه نویی (به گفته خود ایشان قبل بازی با الجزیره ) ارسالهای خسرو حیدریه نتایج بازیهای استقلال معلومه . واقعا آدم کلافه میشه . 90 دقیقه بشینی فوتبال نگاه کنی آخرش هم غم وغصه بخوری . حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۳۸۷۱ روز قبل من کاری با بازیکن مربی مدیرعامل ندارم استقلال رو دوست دارم تا آخرشم پای حرفم هستم هر نتیجه ای هم آخر فصل رقم بخوره بازم فقط استقلال. من هم دوست ندارم به قلعه نوعی اینجور حمله بشه اون سه تا از بازیکنای فیکسشو وسط فصل از دست داد حالا اول فصل هیچ بازی امروز هم ندیدم ولی این سبک و سیاق فوتبال بازی کردنو دوست ندارم شماهایی که فقط انقاد کردنو خوب بلدین اینو بدونین پرسپولیس چند فصل از این حال و روز استقلال هم بدتر بود. fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۸۷۱ روز قبل نوشته شده توسط: علیرضا جوادیان به نظرم شما منتظر باخت بودی و مطالبت را آماده کرده بودی تا ضربات خودتو به تیم وهواداران بزنی ولی یک سوال شما که هیچ کدام از شاکله های اصلی استقلال در یک دهه اخیر را قبول نداری و از زمین خوردن بهترین مربی لیگ در استقلال خوشحال میشی و بابت پیش بینی خودت از جماعت استقلالی متعصب آفرین هم میخواهی چرا نمیروی سایت خودتان تا با همه قرمزها جشن باخت استقلال را بگیرید آنجا دور هم بیشتر به شما خوش میگذرد اینجا فقط جای استقلالیها و طرفداران ژنراله ما آبیها آنقدر نمک نشناس نیستیم که قهرمانیها ودوران خوش با ژنرال را به خاطر چند بازی و نتیچه آن فراموش کنیم شما هم بهتر ه بحثهای با ظاهر روشنفکرانه ودر اصل فقط برای حمله به استقلال و امیر قلعه نویی که در حسرت داشتنش در تیم خود هستید را در سایت پرسپولیس انجام بدهیدموافقم.خداییش امیرخان بهترینه,فقط نمیدونم چراامسال این بدشانسی لعنتی دست ازسراون وتیم وماهوادارابرنمیداره... fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۸۷۱ روز قبل نوشته شده توسط: حسن یارمحمدی من کاری با بازیکن مربی مدیرعامل ندارم استقلال رو دوست دارم تا آخرشم پای حرفم هستم هر نتیجه ای هم آخر فصل رقم بخوره بازم فقط استقلال. من هم دوست ندارم به قلعه نوعی اینجور حمله بشه اون سه تا از بازیکنای فیکسشو وسط فصل از دست داد حالا اول فصل هیچ بازی امروز هم ندیدم ولی این سبک و سیاق فوتبال بازی کردنو دوست ندارم شماهایی که فقط انقاد کردنو خوب بلدین اینو بدونین پرسپولیس چند فصل از این حال و روز استقلال هم بدتر بود.آخه میدونین چیه؟بدی ما استقلالیا اینه که به باخت عادت نداریم و وقتی میبینیم چندتابازی تیممون خوب نتیجه نمیگیره زودکلافه وعصبانی میشیم.ولی چه میشه کرد!!عادته دیگه!!واللا اگه ما وضعیت فصل قبل ودوفصل قبل پرسپولیسوداشتیم الان معلوم نبودچی میشد.ولی بازم میگم استقلالوعشقه... ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۳۸۷۰ روز قبل نوشته شده توسط: حسن یارمحمدی من کاری با بازیکن مربی مدیرعامل ندارم استقلال رو دوست دارم تا آخرشم پای حرفم هستم هر نتیجه ای هم آخر فصل رقم بخوره بازم فقط استقلال. من هم دوست ندارم به قلعه نوعی اینجور حمله بشه اون سه تا از بازیکنای فیکسشو وسط فصل از دست داد حالا اول فصل هیچ بازی امروز هم ندیدم ولی این سبک و سیاق فوتبال بازی کردنو دوست ندارم شماهایی که فقط انقاد کردنو خوب بلدین اینو بدونین پرسپولیس چند فصل از این حال و روز استقلال هم بدتر بود. کاملا موافقم...حق با شماست دیروز لطیفی تو برنامه فوتبال برتر هم عنوان کرد که امیر خان میخواسته بازیکنهای خوبی و اول فصل بیاره ولی بی پول بودند و نمیتونسته پس تمام هجومامونو به یه نفر نیاریم این مشکل از بالا ها شروع میشه از وزارت ورزش که بودجه نمیده تا پایین که نوعه قرار داد بستنا افتضاحه یه کم صبور باشیم به خدا دنیا به آخر نرسیده هممون ناراحتیم ولی نباید انقدر زود جا خالی بدیم یا توپو بندازیم تو زمین کسی که به نطر من از بهترینهاست شبنم علی قنبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط شبنم علی قنبری ۳۸۷۰ روز قبل مشکل ما اینکه ژنرال ما رو بد عادت بار آورده ک فکرمیکنیم تو فوتبال هیچ باختی نیست و همش قهرمانیه....اس اس چه ببره چه ببازه پر افتخارترین تیم ایران و امیر قلعه نویی بهترین.... میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۸۷۰ روز قبل ولی اگر این فصل و خوب به پایان نرسونیم، میتونیم به یه چیز امیدوار باشیم که البته به مذاق دوستمون k86431 مطمئنا خوش نمیاد؟! اینکه امیر قلعه نویی برای جبران ناکامیهای امسالش در استقلال خواهد ماند و تا یه نتیجه درخور نگیره، تیم رو ترک نمیکنه! البته یه مطلب دیگه هم بگم که قراداد های بقول شما کذایی حاجی عزیز که بارها گفتم بشخصه خیلی ارادت دارم بهش، فقط برای بازیهای آسیایی بسته شده بود که حضور اینطور بازیکنا میتونست برای قهرمانی امسال استقلال کبیر در آسیا مفید باشه!!! والبته یه چیز دیگه که ما کلا از مشکل مالی بسیار بدی رنج میبریم و بهتر که تقصیر کلی رو گردن اون بندازیم !نه شخص یا اشخاص خاصی!!! که البته دوستان هم بهش اشاره کردن!!! لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۸۶۹ روز قبل باید صبور باشیم همه از شرایط استقلال رنج میبرن اما تا وقتی فصل تموم نشه و امیر خان چند تا بازیکن جوون و دونده و یه بازیساز خوب رو نگیره متاسفانه وضع همینه تیم مشکل بی بازیکنی داره و کاری هم از دست کسی برنمیاد.البته بعضی بازیکنا هم متاسفانه یادشون رفته چه لباس مقدسی تنشونه یه ملی پوش داریم که یه استپ ساده نمیتونه بکنه بعد میخواد جلوی مسی هم بازی کنه....!!!!!قبول کنیم بعضی تعصبها کمرنگ شده ..دعا کنید زودتر این کابوسها تموم بشه حداقل با یه برد... fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۸۶۹ روز قبل نوشته شده توسط: لیلا جوکار باید صبور باشیم همه از شرایط استقلال رنج میبرن اما تا وقتی فصل تموم نشه و امیر خان چند تا بازیکن جوون و دونده و یه بازیساز خوب رو نگیره متاسفانه وضع همینه تیم مشکل بی بازیکنی داره و کاری هم از دست کسی برنمیاد.البته بعضی بازیکنا هم متاسفانه یادشون رفته چه لباس مقدسی تنشونه یه ملی پوش داریم که یه استپ ساده نمیتونه بکنه بعد میخواد جلوی مسی هم بازی کنه....!!!!!قبول کنیم بعضی تعصبها کمرنگ شده ..دعا کنید زودتر این کابوسها تموم بشه حداقل با یه برد...پنجشنبه که بازی شروع شد داداشم برگشته بم میگه چقددلم واسه بردن تنگ شده!!خداییش راست میگه.منکه آخرین بردمونویادم نمیاد!چقددلم واسه خوشحالی بعدبرداس اس تنگ شده..... shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۸۶۹ روز قبل نوشته شده توسط: fariba nikzad [quote=009898] باید صبور باشیم همه از شرایط استقلال رنج میبرن اما تا وقتی فصل تموم نشه و امیر خان چند تا بازیکن جوون و دونده و یه بازیساز خوب رو نگیره متاسفانه وضع همینه تیم مشکل بی بازیکنی داره و کاری هم از دست کسی برنمیاد.البته بعضی بازیکنا هم متاسفانه یادشون رفته چه لباس مقدسی تنشونه یه ملی پوش داریم که یه استپ ساده نمیتونه بکنه بعد میخواد جلوی مسی هم بازی کنه....!!!!!قبول کنیم بعضی تعصبها کمرنگ شده ..دعا کنید زودتر این کابوسها تموم بشه حداقل با یه برد... پنجشنبه که بازی شروع شد داداشم برگشته بم میگه چقددلم واسه بردن تنگ شده!!خداییش راست میگه.منکه آخرین بردمونویادم نمیاد!چقددلم واسه خوشحالی بعدبرداس اس تنگ شده..... یادش بخیر فکر کنم دیگه باید تو دفتر خاطراتمون دنبالش باشیم ... سید محسن رئیس السادات جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید محسن رئیس السادات ۳۸۶۶ روز قبل نوشته شده توسط: fariba nikzad ماکه توهرشرایطی پشت تیممونیم حتی اگه زبونم لال سقط کنیم ولی نتایج استقلال دیگه داره خسته کننده میشه.حتی حاجی هم 20درصدازقراردادهمه ی بازیکناوکادرفنی روبه خاطراین نتایج کم کرده.. پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا