تبریک سال نو!!

آواتار fariba nikzad
تبریک سال نو!!
توسط   fariba nikzad   ۳۸۸۱ روز قبل
امسال هم گذشت!خیلیادلشون شکست وخیلیاهم دل شکوندن...خیلیاعاشق شدن وخیلیا تنها...خیلیا از بینمون رفتن وخیلیا متولدشدن...گفتیم خندیدم وگریه کردیم...حالافقط3روز مونده!3روزتا یه شرع دوباره!!! امیدوارم تاسال جدید تمام ناراحتی ها و غصه ها وکدورت ها رواز قلبای قشنگتون پاک کنین و با زیبایی هرچه تمام تر برین به پیشوازسال93 که ایشالله باقهرمانی استقلال هم همراهه!!دوستای گل آبی پیشاپیش عیدتون مبارک!!شایدبگین این تاپیکو زودگذاشتم ولی خیلیا شاید ازفردابرن مسافرت واسه همین گفتم پیشاپیش تبریک بگم!!اگه رفتین مسافرت که خداپشت وپناهتون و یادماهم باشین و اگه نرفتین که مثل همیشه باهم هستیم(البته خودم هنوز تکلیفم مشخص نیست!!)درهر صورت واسه همه ی دوستای آبیم توسال جدید آرزوی موفقیت بیش از پیش رو دارم!!!!
آواتار جواد نوبخت هروی
توسط   جواد نوبخت هروی   ۳۸۸۱ روز قبل

پیشاپیش سال نو مبارک انشاالله سالی پراز موفقعیت برایتان واستقلال آرزو می کنیم

آواتار میثم محمدی قراسویی
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۳۸۸۱ روز قبل

خداوندا...؛

نعمت سلامتی مبدا همه نیازهاست و عاقبت بخیری مقصد همه نیازها؛ بین این مبدا تا آن مقصد، والاترین نیازها دلخوشی ست...

به بزرگیت سوگند، دراین آخرین روزهای سال آنرا به تمامی عزیزانم عطا فرما.... الهی آمین

پیشاپیش سال نو خورشیدی رو به همه مردم ایران ، خصوصا استقلالیهای عزیز تبریک میگم. وامیدوارم سال بسیار خوبی همه برای هوادارا و همه برای استقلال کبیر باشه ان شاء الله....

ارادتمند همه شما میثم محمدی

آواتار افسانه طرقیان
توسط   افسانه طرقیان   ۳۸۸۰ روز قبل
باعث افتخار است که عرض شادباش و تبریک اینجانب زودتر از نسیم روح بخش نوروز خدمتتان شرفیاب شود .پیشاپیش عیدتان مبارک
آواتار حسن یارمحمدی
توسط   حسن یارمحمدی   ۳۸۸۰ روز قبل

خدایا در این سال نو توفیقمان ده تا دیرتر  برنجیم زودتر ببخشیم کمتر قضاوت کنیم و بیشتر فرصت دهیم و روحمان را به بلندای آسمان وسعت ده تا همه مخلوقات را دوست بداریم.

سالی با سلامتی و موفقیت برایتان آرزومندم.

آواتار zahra*ss*7777 4444*777
توسط   zahra*ss*7777 4444*777   ۳۸۸۰ روز قبل
نوشته شده توسط: حسن یارمحمدی

مثل لحظه ای که باغ، در ترنم ترانه شکوفا می شود، غرق در شکوفه می شود-------روزگارتان بهار و لحظه هایتان پر از شکوفه باد-------

پیشاپیش سال نو بر همه خصوصا استقلالی های عزیز مبارک

آواتار ساحره عصار
توسط   ساحره عصار   ۳۸۸۰ روز قبل
نوشته شده توسط: حسن یارمحمدی

خدایا در این سال نو توفیقمان ده تا دیرتر  برنجیم زودتر ببخشیم کمتر قضاوت کنیم و بیشتر فرصت دهیم و روحمان را به بلندای آسمان وسعت ده تا همه مخلوقات را دوست بداریم.

حسن آقا با اجازتون منم تبریک شمارو گذاشتم چون خیلی دوستش داشتم و میدونم اگر این دعاها مستجاب بشه رندگی چه گلستانی میشه...از طرف خودم هم تبریک میگم به همه هم تیمیهام و امیدوارم همه تو سال جدید سلامت باشند و سایه پدر و مادرشون بالای سرشون که موجودات تکرار نشدنی هستند
آواتار شبنم علی قنبری
توسط   شبنم علی قنبری   ۳۸۸۰ روز قبل

امید وارم یکی از زیباترین و بهترین سال هاتون باشه وشبنم تو چشاتون نشینه...........پیشاپیش سال نو همه ی دوستای استقلالیم مبارک

آواتار shide HR
توسط   shide HR   ۳۸۷۹ روز قبل

امیدوارم هم استقلال هم همه ی استقلالیا سال خوب و پر از موفقیت داشته باشن .

آواتار لیلا جوکار
توسط   لیلا جوکار   ۳۸۷۹ روز قبل
نوشته شده توسط: shide HR

امیدوارم هم استقلال هم همه ی استقلالیا سال خوب و پر از موفقیت داشته باشن .

آواتار علیرضا جوادیان
توسط   علیرضا جوادیان   ۳۸۷۹ روز قبل
یک خط دیگر به دفتر زندگی اضافه شد اینبار میخواهم از سر خط ننویسم دفترم را ورق میزنم میرسم به یک صفحه نو خدایا این برگ از زندگیمان را تا به آخر طوری انشا کنیم که آخرش تو خوشنود باشی و ما رستگار. سال نو بر همه مبارک
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۳۸۷۸ روز قبل

حیوان فوق العاده باهوش و نازیه. امیدوارم که سال اسب، سال بسیار خوبی برای هموطنانمون باشه.....

آواتار حسین امیری
توسط   حسین امیری   ۳۸۷۸ روز قبل

سال 92 بدترین سال عمرم بوده تا الان.هیچوقت یادش نمیکنم بااینکه هیچوقت از یادم نمیره.لطمه بدی به آبروم خورد بخاطر هیچ و پوچ.هی... خدایا شکرت

آواتار fariba nikzad
توسط   fariba nikzad   ۳۸۷۸ روز قبل
نوشته شده توسط: حسین امیری

سال 92 بدترین سال عمرم بوده تا الان.هیچوقت یادش نمیکنم بااینکه هیچوقت از یادم نمیره.لطمه بدی به آبروم خورد بخاطر هیچ و پوچ.هی... خدایا شکرت

ایشالله 93واستون سال خوبی باشه!!
آواتار لیلا جوکار
توسط   لیلا جوکار   ۳۸۷۸ روز قبل

حافظ گشوده ام و چه زیباست فال تو...

حتما قشنگ می شود امسال حال تو...

با آن زبان فاخر و ایرانی اصیل

فرخنده باد روز و شب و ماه و سال تو...

جای همه دوستان آبی دل من در شیراز و کنار مقبره حضرت حافظ خالیه... سال نو مبارک

توسط   میثم محمدی قراسویی   ۳۸۷۸ روز قبل
هر یک از "سین" های سفره هفت سین نماد چیست؟

1. سبزه - نماد نوزایی (تولد دوباره) ،بهار
2. سیب - نماد زیبایی و تندرستی ،عشق
3. سمنو - نماد فراوانی(برکت)، قدرت
4. سیر - سلامت ،دوری بیماریها و در ادبیات سیری چشم و دل و رعایت حدود
5. سنجد - نماد عقل ، خردمندی
6. سرکه - نماد شکیبایی و عمر
7. سماق - نماد صبر
سکه هشتمین سین مدرن سفره هفت سین
سکه جزو هفت سین محسوب می شود اما بشر بعد از ضرب سکه آن را روی سفره برد تا نمادی برای افزایش دارایی باشد.

ایرانیان از گذشته تا به امروز به نشانه تمدن و خردورزی کتاب های اوستا، حافظ و شاهنامه را بر سر سفره قرار میدهند.والبته امروزه بخاطر تدین ما ایرانیان به دین مبین اسلام، از قرآن کریم بیشتر استفاده میکنیم.
اما غیر از این گیاهان و میوه هاى سفره نشین، خوان نوروزى اجزاى دیگرى هم داشته است:
دراین میان « تخم مرغ» نماد زایش و آفرینش است و نشانه اى از نطفه و نژاد. «آینه» نماد روشنایى است و حتماً باید در بالاى سفره جاى بگیرد. «آب » نشانه برکت در زندگى هستند.
این پست و جهت اطلاع گذاشتم.! لطفا بعضی از دوستان دلگیر نشن!!!؟؟؟
آواتار shide HR
توسط   shide HR   ۳۸۷۷ روز قبل
نوشته شده توسط: حسین امیری

آواتار لیلا جوکار
توسط   لیلا جوکار   ۳۸۷۷ روز قبل

چرا ناراحت بشیم آقا میثم؟؟؟اتفاقا خیلی خوبه که جوونهامون سنتهای زیبا و مفاهیم اونارو بشناسن من که ممنونم..

توسط   میثم محمدی قراسویی   ۳۸۷۷ روز قبل
نوشته شده توسط: لیلا جوکار

چرا ناراحت بشیم آقا میثم؟؟؟اتفاقا خیلی خوبه که جوونهامون سنتهای زیبا و مفاهیم اونارو بشناسن من که ممنونم..

دست شما درد نکنه لیلا خانم؟! یعنی میگی ما پیرمردیم؟! من که 20 سال و چندماه بیشتر ندارم!!! حالا چندماهش چقدره دیگه ........ ؟؟؟!!!

آواتار لیلا جوکار
توسط   لیلا جوکار   ۳۸۷۷ روز قبل
نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی

[quote=009898]

دست شما درد نکنه لیلا خانم؟! یعنی میگی ما پیرمردیم؟! من که 20 سال و چندماه بیشتر ندارم!!! حالا چندماهش چقدره دیگه ........ ؟؟؟!!!

اختیار دارین ما خانومها که هیچ وقت 18 سالمون تموم نمیشه حالا شما آقایونو بگی یه چیزی!!!

آواتار امیر حسین اسلامی
توسط   امیر حسین اسلامی   ۳۸۷۶ روز قبل

منم با کمی تاخیر سال جدید رو به همه ی دوستان و عزیزانم تبریک عرض میکنم.امیدوارم سرشار و از موفقیت و عزت و سربلندی رو پشت سر بگذارید و همیشه شاد و سلامت باشید.

آواتار fariba nikzad
توسط   fariba nikzad   ۳۸۷۲ روز قبل
آقامیثم دستتون دردنکنه.خیلی خوب وجالب بود!!!!مرسی!!