قلعه نوعی

آواتار مجتبی حمیدپور
قلعه نوعی
توسط   مجتبی حمیدپور   ۳۹۱۱ روز قبل

آقای قلعه نوعی توروخداازاستقلال برو وازت خواهش میکنم دیگه هیچ وقت به استقلال برنگرد .

آواتار امیر حسین اسلامی
توسط   امیر حسین اسلامی   ۳۹۱۱ روز قبل

امان از دست افراد کوفی صفت

آواتار fariba nikzad
توسط   fariba nikzad   ۳۹۱۱ روز قبل

آقای قلعه نوعی توروخداازاستقلال برو وازت خواهش میکنم دیگه هیچ وقت به استقلال برنگرد .

این چه حرفیه آقا؟؟؟؟؟؟اون موقع که جام میاوردخیلی خوب بود ولی حالاکه یه ذره اونم به خاطریه سری مشکلات که تقصیرکل تیمه امیرخان بدشده و بایدبره؟؟؟؟؟واقعا از یه استقلالی انتظارچنین حرفی رونداشتم.اگه یه لنگی این حرفو میزداصلا ناراحت نمیشدم ومیذاشتم پای حسادتش ولی... الان مابایدازامیرخان حمایت کنیم نه اینجوری حرف بزنیم.امیرخان واسه استقلال خیلی زحمت کشیده.واقعاکه...
آواتار محمدحسن ملکی
توسط   محمدحسن ملکی   ۳۹۱۱ روز قبل

تو رو خدا از این حرفنزن درسته که امیرخان امسال خوب بازیکن جذب نکرد ولی به نظر من میتونه تیم رو درست کنه

آواتار zahra*ss*7777 4444*777
توسط   zahra*ss*7777 4444*777   ۳۹۱۱ روز قبل
نوشته شده توسط: محمدحسن ملکی

این فقط نظر شماست ولی به نظر من تنها کسی که میتونه اس اسو از این وضعیت نجات بده امیر خانه که ایشالله میده....امسال یکی از سالای وحشتناک اس اس بود که خیلی از ستاره هاش رفتن و متاسفانه جایگزین مناسبی هم براشون پیدا نکردن .... بازم معرفت امیر خانو بازیکنا که هنوز بالای جدولیم و فقط یه امتیاز با صدر فاصله داریم...

آواتار شبنم علی قنبری
توسط   شبنم علی قنبری   ۳۹۱۱ روز قبل

حتی اگه کلا بازیا رو ببازه فک نکنم این جور صحبت کردن راجب کسی که همین امسال تیمو راهی نیمه نهایی آسیا کرد درست باشه افای قلعه نویی واقعا برای تیم زحمت کشیده اینم از طرفداراش میشه فهمید. حتما یه کارایی کرده که انقد طرفدار داره.امسال همه میخوان یه جوری به اس اس ضربه بزنن اگه ما طرفدارام این اجازه رو بهشون بدیم و همپاشون باشیم به نظرتون اس اس میتونه موفق بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟امیر خان بهترینه.............

آواتار لیلا جوکار
توسط   لیلا جوکار   ۳۹۱۱ روز قبل
نوشته شده توسط: شبنم علی قنبری

حتی اگه کلا بازیا رو ببازه فک نکنم این جور صحبت کردن راجب کسی که همین امسال تیمو راهی نیمه نهایی آسیا کرد درست باشه افای قلعه نویی واقعا برای تیم زحمت کشیده اینم از طرفداراش میشه فهمید. حتما یه کارایی کرده که انقد طرفدار داره.امسال همه میخوان یه جوری به اس اس ضربه بزنن اگه ما طرفدارام این اجازه رو بهشون بدیم و همپاشون باشیم به نظرتون اس اس میتونه موفق بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟امیر خان بهترینه.............

آواتار ساحره عصار
توسط   ساحره عصار   ۳۹۱۰ روز قبل
فقط میتونم بگم متاسفم برای گذاشتن این نوع تاپیکها اونم تو سایت استقلال....امیرخان تنها چیزیه که واسه استقلال مونده اونم شماها فراریش بدید کلا استقلال بره واسه خودش ....دوست عزیز من یه سـؤال دارم از شما میشه یه مربی شما پیشنهاد بدی واسه استقلال که الان تیم و از این شرایط در بیاره ...خوشحال میشم نظرتون و بدونم!!!!!!
آواتار حسین امیری
توسط   حسین امیری   ۳۹۱۰ روز قبل

تو کی هستی که این حرفو به ژنرال میزنی؟تو یه لنگی صفت بی وجدانی.با دو سه تا باخت که نباید پشت تیمو خالی کرد.جمع کن خودتو با تایپیک گذاشتنت

آواتار shide HR
توسط   shide HR   ۳۹۱۰ روز قبل

نه خدایی با شرایط الان استقلال کی میتونه مثل قلعه نویی برا استقلال باشه ....

هر تیمی که شرایط فعلی استقلال داشت الان ته ته جدولم نبود که اخه ...

آواتار shima HR
توسط   shima HR   ۳۹۱۰ روز قبل

چرا؟؟؟؟

اون وقت به جاش کی بیاد دقیقا؟؟؟؟

آواتار علیرضا جوادیان
توسط   علیرضا جوادیان   ۳۹۰۹ روز قبل
فکر کنم یا حالت خوب نیست یا اصلا فوتبال را نمیفهمی یا استقلالی نیستی شایدم همگی با هم ولی بدان اینجا سایت باشگاه استقلاله و امیر قلعه نویی اسطوره و ژنرال آبیهاست پس نه به نظر جمع بی احترامی کن نه باعث بی احترامی به خودت بشو فکر کنم این هجمه چند روز اخیر در سایت همگی از طرف یک یا چند نفر ضد آرامش استقلال که نمیخواهند آرامش به تیم وهوادار برگرده از سوی همه دوستان مخصوصا در این تاپیک به خوبی محکوم شده وهمه متوجه شدند که اکثریت قریب التفاق این سایت از دوستاران استقلال وژنرال میباشند پس لطفا از اینگونه نظرات دیگر استفاده نکنید
آواتار افسانه طرقیان
توسط   افسانه طرقیان   ۳۹۰۹ روز قبل
[qآقای قلعه نوعی توروخداازاستقلال برو وازت خواهش میکنم دیگه هیچ وقت به استقلال برنگرد . دوست عزیز وقتی ناراحتی داری تایپیک نزار چون هم مارو ناراحت میکنی هم خودت بعد پشیمون میشی ودیگه فایده نداره
آواتار افسانه طرقیان
توسط   افسانه طرقیان   ۳۹۰۹ روز قبل
نوشته شده توسط: افسانه طرقیان
qآقای قلعه نوعی توروخداازاستقلال برو وازت خواهش میکنم دیگه هیچ وقت به استقلال برنگرد . دوست عزیز وقتی ناراحتی داری تایپیک نزار چون هم مارو ناراحت میکنی هم خودت بعد پشیمون میشی ودیگه فایده نداره
آواتار سعید آقامحمدی
توسط   سعید آقامحمدی   ۳۹۰۹ روز قبل

این و با جرئت میگم اگه مربی غیر از قلعه نوعی بود . با این شرایط مصدو م بودن بازیکنا و نبود بازیکن هر گز ما بالای جدول نبودیم .

آواتار shide HR
توسط   shide HR   ۳۹۰۶ روز قبل
نوشته شده توسط: سعید آقامحمدی

این و با جرئت میگم اگه مربی غیر از قلعه نوعی بود . با این شرایط مصدو م بودن بازیکنا و نبود بازیکن هر گز ما بالای جدول نبودیم .

موافقم