انتخاب قطبی

آواتار فضل الله نوری
انتخاب قطبی
توسط   فضل الله نوری   ۵۶۷۱ روز قبل

نظرتون راجع به انتخاب قطبی واسه تیم ملی چیه؟

آواتار فضل الله نوری
توسط   فضل الله نوری   ۵۶۷۱ روز قبل
به نظرخودم فاتحه فوتبال ایرانوبایدخوندچون قطبی اصلا مربی نیست
آواتار ali deghan
توسط   ali deghan   ۵۶۷۱ روز قبل
فوتبال ملی مشکل داره چه دایی بیاد چه قطبی دوماه دیگه کاری میکنن از زنده بودنش پشیمون بشه اون که هیچ وقت سرمربی نبوده آنالیزور تیم کره
آواتار محمد عسگری
توسط   محمد عسگری   ۵۶۷۱ روز قبل

البته برای تیم ملی آرزو میکنم دیگه بره به جام جهانی با این فوتبال!!!!!!!!!!

قطبی سرش درد میکرد زد به دیوار تواین  وضع تو رو هوس مربیگری کرده

آواتار مانا کاشانی نژاد
توسط   مانا کاشانی نژاد   ۵۶۶۹ روز قبل
تو این مقطع انتخاب خیلی بدی هم نبود چون حداقل بازیکنان کره را میشناسه بازیکنان امارات هم که شناخت نمی خواد . همون بهتر تو این شرایط آقای قلعه نوعی نشد چون اگر نتونن برن جام جهانی هر چی کاسه کوزس سر اون بنده خدا میشکنند.
آواتار نیلوفر رسولی
توسط   نیلوفر رسولی   ۵۶۶۹ روز قبل

به نظر منم فوتبال ایران کلاً مشکل داره قطبی خیلی اعتماد به نفس داره این لازمه ولی کافی نیست ............... فقط خدا کنه این آقای پرسپولیسی تیم ملی رو قرمز نکنه

آواتار ali deghan
توسط   ali deghan   ۵۶۶۹ روز قبل

خداداد عزیزی:برای ایرانی و ایرانی دوست متاًسفم  

براى فوتبالمان متأسفم که فردى را به عنوان سرمربى انتخاب مى کند که امنیت اجتماعى مان را زیر سؤال برده است. خداداد افزود: قطبى همان کسى است که چند هفته قبل با حضور در یک شبکه خارجى جدا از زیر سؤال بردن ساختار فوتبال ایران، امنیت کشورمان را هم زیر سؤال برد. بنده متعجبم که چگونه به چنین آدمى پست سرمربیگرى تیم ملى را مى دهند زیرا حتى نباید اجازه مى دادند او وارد ایران شود

آواتار مهدی کبیری
توسط   مهدی کبیری   ۵۶۶۹ روز قبل
قطبی اصلا در حد و اندازه تیم ملی نیست ,باید بره تو فیفا منیجر مربی گری کنه.امیدوارم تیم ملی نره جام جهانی چون هرچی استقلال کشید از این بی برنامگی تیم ملی بود و حالا هم که یک اوا خواهر لنگی مربی تیم ملی شده.
آواتار nima karimi
توسط   nima karimi   ۵۶۶۹ روز قبل

با سلام

ضمن احترام به نظرات همه دوستان به نظر من باید تو این مقطع حساس از تیم ملی حمایت کرد.

درسته که همه ما از دست مایلی کهنه ناراحت هستیم اما حساب یه شخص از مملکت ما جداست.

احه رفتن تیم به جام جهانی به جز اینکه موجب خوشحالی ملی میشه از طرفی هم برا استقلال و بازیکن هاش خوبه

پس به امید موفقیت تیم ملی

و به امید موفقیت استاد محصص

آواتار نیلوفر رسولی
توسط   نیلوفر رسولی   ۵۶۶۸ روز قبل
ما از ته قلب آرزو می کنیم که تیم ملی به جام جهانی بره حالا میخواد قطبی مربی باشه یا هر کس دیگه
آواتار مهدی کبیری
توسط   مهدی کبیری   ۵۶۶۸ روز قبل
البته رفتن به جام جهانی شاید به نفع بازیکنای ملی پوش استقلال باشه ولی اصلا به نفع تیم استقلال نیست مثلا همین مجتبی جباری اگر مصدوم نمی شد صد در صد مثل اندو لژیونر میشد و دیگه تو استقلال نبود.و حالا که بازیکنا منافع خودشون را در الویت قرار می دهند و نه منافع باشگاه بنابراین ما هم به عنوان یک تماشاچی متعصب باید منافع تیممون را به منافع هر کس دیگه ای ترجیح بدیم.اگر استقلال قهرمان نشه و به مرحله بعدی جام باشگاه ها صعود نکنه همون بهتر که همه تیم های باشگاهی و تیم ملی ما هم نا موفق باشند.من اول استقلالیم بعد ایرانی.
آواتار رضا کلاگر
توسط   رضا کلاگر   ۵۶۶۷ روز قبل

من همیشه چه در کارم چه در ورزش دوست دارم تمامی کارها برای بیشبرد اس اس باشد  برای من فرقی نمیکنه فقط اس اس .

اما در حال  باید از انتخاب قطبی حمایت کرد شاید جواب دهد چون تیمهای کره ای را می شناسد وشاید شانس با او باشد وتیم ملی به جام جهانی صعود کند .رضا

آواتار امین رجبی فرد
توسط   امین رجبی فرد   ۵۶۶۶ روز قبل

یک فاجعه دیگه تو فوتبال ایران

آواتار hesam babaie fard
توسط   hesam babaie fard   ۵۶۶۰ روز قبل

من نمی دونم خوبه یا بد فقط دوست دارم تیم ملی بره جام جهانی . چون اگه نره

خدا به دادش برسه....................... !