معرفی کاربران

آواتار محمد جعفری
معرفی کاربران
توسط   محمد جعفری   ۵۷۲۴ روز قبل

سلام به تمام استقلالی ها

این تایپیک رو باز کردم تا تمام دوستان بیان و خودشون رو معرفی کنن تا بیشتر با هم آشنا شویم

آواتار محمد جعفری
توسط   محمد جعفری   ۵۷۲۴ روز قبل

اول از خودم شروع میکنم

سعید جعفری هستم 30 ساله  از تهران 

شغل:مدیر فروش

بیشتر وقت آزادم رو با اینترنت  و موزیک  میگذرانم

و یک  نکته مهم اینکه  یکی از افتخاراتم اینه که تو کل فامیل ما اعم از مادری و پدری 1 پرسپولیسی هم پیدا نمیشه و خوشحالم که با شماها آشنا شدم

آواتار مهدى مهربون!
توسط   مهدى مهربون!   ۵۷۲۲ روز قبل
من اسمم مهدی هست و با نام مهدی مهربون توی اینترنت هستم.
متولد و ساکن در تهران
طراحی وب و برنامه نویسی میکنم و بیشتر وقتم رو صرف تحصیل میکنم و باقیمونده اونرو با اینترنت تلف میکنم. پسر مهربون هم صدایم میکنن. یه وقتایی مهربونم که نگو، یه وقتایی هم اصلاً به طرف مقابل رحم نمیکنم و ... .

بزرگترین افتخار منم اینه که وقتی 5 سالم بود وقتی ازم پرسیدن پرسپلیسی هستی؟ زدم زیر گوش طرح کننده سوال :دی

یا حق
آواتار حمید شریفی
توسط   حمید شریفی   ۵۷۱۹ روز قبل

سلام

من حمید شریفی هستم 29 سالمه

فروشگاه لوازم صوتی و تصویری دارم

وقت آزادمو با ورزش و اینترنت پر میکنم از آشنای باهاتون خوشبختم

از ورزشها خودم کیک بوکس کار میکنم و فوتبال فقط بازیهای استقلال و نگاه میکنم

آواتار حامد حسینی
توسط   حامد حسینی   ۵۷۱۹ روز قبل
سلام من حامد حسینی هستم. اول بگم که این اسم کاربری که گذاشتم فکر میکردم پسوورد باشه وگرنه اسمه خودمو میذاشتم. 27 سالمه تهرانی هستم کارمند هواشناسی هستم فوق دیپلم عمران دارم و لیسانس هواشناسی. از بچگی به پیروی از پدرم استقلالی شدم الان هم سالهاست استقلال همه وجودم شده همه تنهاییامو با استقلال پر میکنم. امیدوارم دوستای خوبی پیدا کنم
آواتار nima karimi
توسط   nima karimi   ۵۷۱۸ روز قبل

جناب حامد حسینی عزیز

از این به بعد شما رو پسورد صدا کنیم !!!

چطوره؟

آواتار ملیحه عظیمی
توسط   ملیحه عظیمی   ۵۷۱۸ روز قبل
سلام من ملیحه هستم دانشجوی ترم 3 مهندسی برق /از بچگی افتخار طرفداری تیم محبوب استقلال داشتم واز اشنایی با همه شما خوشبختم
آواتار مانا کاشانی نژاد
توسط   مانا کاشانی نژاد   ۵۷۱۴ روز قبل

مریم هستم 26ساله اول بگم منم اشتباه 7090810را انجام دادم به خاطر شناسه کاربری- علاقه زیادی به تیم استقلال دارم  من تازه با این سایت آشنا شدم و خوشحالم که این فضا سالم برای هواداران استقلال وجود داره برای اینکه بتونند نظراتشون را راجب موضوعاتی که مربوط به استقلال است را بیان کنند و همه با هم آشنا بشوند. البته این برای خانمها خیلی بهتر است چون در استادیوم که با اون فضا و جوی که داره نمی شه حضور پیدا کرد حد اقل در این سایت از تیمشون حمایت کنند.

آواتار حامد حسینی
توسط   حامد حسینی   ۵۷۱۴ روز قبل
سلام s.s عزیز شما اینقدر گلی که هر چی دوست داری میتوونی منو صدا کنی ضمنا خیلی خوشحالم هواداران خانم استقلالی هم در کنار ما هستن قطعا حضر پررنگ اونها به همه دنیا نشون میده استقلالیا فقط اونهایی که به استادیوم میرن نیستن
آواتار جعفر خوشنوا
توسط   جعفر خوشنوا   ۵۷۰۹ روز قبل
با سلام خدمت تمام آبی های دنیا و دوستان خوبم.من جعفر هستم از دهدشت دانشجویی رشته کامپیوتر از خانواده ای کاملا استقلالی وآبی .میخوام بدونم کسی از دوستان میدونه دهدشت از کدوم استان است؟
آواتار nima karimi
توسط   nima karimi   ۵۷۰۹ روز قبل

با سلام

دهدشت از شهرهای استان کهگیلویه و بویراحمد هست و به شهر قدیم دهدشت(بلاد شاپور) گفته می شده.

از این که از یه شهر باستانی تو جمع ما هستین خوشحالیم.

آواتار جعفر خوشنوا
توسط   جعفر خوشنوا   ۵۷۰۹ روز قبل
با سلام خدمت دوست خوبم ss معلومه از هواداران با دانش استقلال هستی کاملا درست گفتی دهدشت از شهرهای باستانی استان ماست همون بلادشاپور قدیم.با آرزوی موفقیت برای شما وتیم محبوبمان در آسیا و لیگ برتر
آواتار محمد عسگری
توسط   محمد عسگری   ۵۷۰۳ روز قبل

با سلام خدمت هواداران عزیز:

من محمد عسگری از یکی از روستاهای استان گلستان شهرستان بندرگز هستم ، متولد 1359 شغلم آزاده یه فروشگاه کامپیوتر دارم و تقریبا هر وقت بخوام تو اینترنت هستم . تازه با این سایت زیبا آشنا شدم امیدوارم در این محیط همه بعنوان هوادار  دنبال یه هدف باشیم و هستیم اونم سربلندی استقلال در همه عرصه ها و از انتقاد و نظرها هم زیاد گله مند نباشم  تقریبا کارشناس اشتباه میکنه چه برسه به یه هوادار پس در در این محیط زیبا  هم بعنوان هوادار و هم بعنوان دوست از هم بهترین استفاده را ببریم. همیشه در زندگیتان هم تعصب داشته باشین موفق و سربلند  باشین .

آواتار نیلوفر رسولی
توسط   نیلوفر رسولی   ۵۶۶۷ روز قبل

با سلام خدمت همه هوادارن خوب استقلال

من نیلوفر 24 ساله از تهران هستم. لیسانس ریاضیات محض دارم. در شرکت حمل و نقل وکشتیرانی عموم کار می کنم . از 4 سالگی  به همراه پدرم به استادیوم آزادی می رفتم البته برای دیدن بازیهای پرسپولیس.....ولی نمی دونم چرا بر خلاف خواسته پدرم به استقلال علاقه مند شدم  تا امروزکه یک طرفدار بی چون و چرای استقلالم و تا آخر عمرم یک استقلالیه با تعصب می مانم..........خیلی خوشحالم که می تونم در این سایت با دست باز تمام حرف هایی که در دلم هست راجع به تیم محبوبم بزنم..........از شما دست اندرکاران خوب استقلالی متشکرم که فضایی کاملاً استقلالی و سالم در اختیار ما قرار دادین به امید موفقیت استقلال که این آرزوی اول هر استقلاالیه............

آواتار فضل الله نوری
توسط   فضل الله نوری   ۵۶۶۶ روز قبل

سلام من مجتبی 25 ساله ازقزوین هستم .آقاحامدشدپسورد1ومریم خانوم پسورد2 قبوله؟.ضمناآقای ssشماخودتونومعرفی نمیکنید؟خوشحال میشیم

آواتار مهدی کبیری
توسط   مهدی کبیری   ۵۶۶۶ روز قبل
منم مهدی هستم 25 ساله از تهران مهندس مکانیک و از افتخاراتم اینه که امکان نداره هیچ وسیله قرمز رنگی توی وسایل من ببینید. توی خانوادمم همه استقلالی هستند و منم از بچگی اس اسی بودم.
آواتار سید حامد حقیقت
توسط   سید حامد حقیقت   ۵۶۶۱ روز قبل
 سلام به همه ی آبی دلان
من سید حامد حقیقت هستم . 22 ساله از شیراز ،رشته ی تجربی و دارم برای کنکور درس می خونم    راستش خیلی خوشحال شدم وقتی فهمیدم استقلال یه سایت به این خوبی داره و برای ما استقلالیها یه افتخاره که تنها تیم ایرانی دارنده ی سایت هستیم. من از 7 سالگی استقلالی بودم .چون عاشقه رنگ آبی بودم  اما یه مشکلی که از همون بچگی داشتم این بود که در یه خانواده ی تمام p.p بودم و خوشبختانه در این سالها با بازیهای نسبتاَ زیبایی که استقلال قهرمان داره انجام میده  تعداد استقلالیهای فامیل ما هم داره همینطور زیاد میشه.  (( قلب من به عشقه استقلال میزنه .... اگه استقلال نباشه .... همون بهتر که نزنه))