حمایت از تیم تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » حمایت از تیم محمدحسن ملکی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 حمایت از تیم توسط محمدحسن ملکی ۳۸۸۶ روز قبل با اینکه چهار بازی پشت سر هم باختیم ولی واسه بازی با الجزیره و نفت از هواداران تهرانی و کرجی خواهش میکنم واسه تیم سنگ تموم بذارن امیدوارم امیرخان هم یه کم ترکیب رو عوض کنه نوری و قاضی و سیا رو ببره بیرون جای اونا از نظری و آرش و باصفا استفاده کنه بابا بخدا باصفا از سیا خیلی بهتره حداقلش اینه که انگیزه ی بیشتری داره و میتونه با پاسهای عمقی آرش و نظری رو صاحب موقعیت کنه نظر شما دوستان چیه؟ علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۸۸۶ روز قبل حتما همین طور باید باشه باید از تیم حمایت خوبی صورت بگیره تا همشون بفهمن که تو همه شرایط هوادار ازشونحمایت میکنه حسین امیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین امیری ۳۸۸۶ روز قبل همینطوره.فقط بازیکنای جوون تیمو نگه میدارن تا هم انگیزه باشه و هم سرعت و.... این بازیکنا تو جوونیشون عالی بودن ولی الان نه امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۸۸۶ روز قبل با اینکه چهار بازی پشت سر هم باختیم ولی واسه بازی با الجزیره و نفت از هواداران تهرانی و کرجی خواهش میکنم واسه تیم سنگ تموم بذارن امیدوارم امیرخان هم یه کم ترکیب رو عوض کنه نوری و قاضی و سیا رو ببره بیرون جای اونا از نظری و آرش و باصفا استفاده کنه بابا بخدا باصفا از سیا خیلی بهتره حداقلش اینه که انگیزه ی بیشتری داره و میتونه با پاسهای عمقی آرش و نظری رو صاحب موقعیت کنه نظر شما دوستان چیه؟ کاملا با نظر شما موافقم.واقعا تیم احتیاج به حمایت هواداران داره.در لیگ 3 فینال داریم و محکومیم به گرفتن 9 امتیاز.اینکه بخوایم منتظر انتظار نگرفتن سایر تیمها باشیم ذهنیتی غلط هست.پس باید بازیهای خودمونو ببریم و این امر مستلزم حمایت تماشاچیان و تدبیر خوب کادر فنی است. البته در مورد جایگزینی با صفا به جای سیاوش باید بگم اولا من خودم از سیاوش در این فصل اصلا رضایتی نداشتم ولی باید بگم سیاوش از تجربه بالاتری نسبت به باصفا برخوردار هست و تو شرایط حساس درک بالاتری از باصفا داره.مثلا تو بازی برگشت با اف سی سئول در فصل گذشته عملکرد خیلی خوبی داشت.بازم میگم من خودم از عملکرد سیاوش در این فصل اصلا رضایتی نداشتم ولی در این 3 بازی یافتن و تست کردن ترکیبی جدید یه ریسک خیلی بزرگ به حساب میاد که در صورت موفقیت قهرمان لیگ میشیم و در صورت شکست حتی امکان داره سهمیه هم نگیریم.البته دوستان نگران نباشن ایشالا واسه بازی با نفت هم هاشم میتونه 90 دقیقه بازی کنه هم احتمالا آندو برگرده.ولی فک کنم سیاوش واسه بازی با نفت محرومه. لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۸۸۶ روز قبل تورو خدا آقایونی که میتونن حتما برن ورزشگاه و حمایت کنن از همین بازی روز 3شنبه هم ورزشگاه رو پر کنید انشاله توی لیگ قهرمانیم و بتونیم توی آسیا هم صعود کنیم ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۳۸۸۶ روز قبل نوشته شده توسط: لیلا جوکار تورو خدا آقایونی که میتونن حتما برن ورزشگاه و حمایت کنن از همین بازی روز 3شنبه هم ورزشگاه رو پر کنید انشاله توی لیگ قهرمانیم و بتونیم توی آسیا هم صعود کنیم موافقم zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۸۸۵ روز قبل نوشته شده توسط: ساحره عصار تو رو خدا آقایون آبی واسه حمایت از اس اس حتما به ورزشگاه برین و از اس اس حمایت کنین...الان اس اس بشدت نیاز به حمایت هواداراش داره... شبنم علی قنبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط شبنم علی قنبری ۳۸۸۵ روز قبل نوشته شده توسط: لیلا جوکار تورو خدا آقایونی که میتونن حتما برن ورزشگاه و حمایت کنن از همین بازی روز 3شنبه هم ورزشگاه رو پر کنید انشاله توی لیگ قهرمانیم و بتونیم توی آسیا هم صعود کنیم پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا