دوست دارید پیرهن شماره 7 استقلال رو بعد از فرهاد کی بپوشه؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » دوست دارید پیرهن شماره 7 استقلال رو بعد از فرهاد کی بپوشه؟ محمدحسن ملکی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 دوست دارید پیرهن شماره 7 استقلال رو بعد از فرهاد کی بپوشه؟ توسط محمدحسن ملکی ۳۹۱۷ روز قبل باورش برام سخته که دیگه فرهاد نیست ولی بنظر من باید پیرهن7 رو بدن به اسماعیل شریفات نظرتون چیه؟ امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۹۱۷ روز قبل نظر منم شریفاته سید محسن رئیس السادات جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید محسن رئیس السادات ۳۹۱۷ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی نظر منم شریفاته شبنم علی قنبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط شبنم علی قنبری ۳۹۱۷ روز قبل به نظر من تا یه مدت طولانی این پیراهنو به کسی ندن یا فقط شریفات اونو بپوشه حسین امیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین امیری ۳۹۱۷ روز قبل بنظر من باید بذارنش بمونه تا یه بازیکن در حد شماره 7 استقلال پیدا بشه.اگه بدنش به یکی و در حدش ظاهر نشه بد میشه و نمیشه ازش گرفتش. میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۹۱۶ روز قبل اصلا ببینین قرار هست شریفات بیاد استقلال یا نه؟ بعدشم بنظر شخصی من شریفات در حد شماره 7 استقلال نیست!!؟ بازیکن خوبیه و به استقلال تعصب داره ولی نه درحد فرهاد مجیدی... پس باید به یه نفر دیگه داده بشه و من میترسم به کسی داده بشه که بقول معروف بد از بدتر بشه!!!!!!! امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۹۱۶ روز قبل هر چی آقا فرهاد بگه حسن همراه جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ اسفند ۱۳۹۲ ۲۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن همراه ۳۹۱۶ روز قبل نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی اصلا ببینین قرار هست شریفات بیاد استقلال یا نه؟ بعدشم بنظر شخصی من شریفات در حد شماره 7 استقلال نیست!!؟ بازیکن خوبیه و به استقلال تعصب داره ولی نه درحد فرهاد مجیدی... پس باید به یه نفر دیگه داده بشه و من میترسم به کسی داده بشه که بقول معروف بد از بدتر بشه!!!!!!! افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۹۱۶ روز قبل کسیکه لیاقت شو داشته باشه امیدوارم مثل لباس علیزضا منصوریان نشه zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۹۱۶ روز قبل نوشته شده توسط: افسانه طرقیان به نظر من فعلا شماره7777777 تو بایگانی باشگاه بمونه چون در حال حاضر کسی لیاقت این پیراهنو نداره...اگه این پیراهنو به یه بازیکن معمولی بدن دقیق میشه مث شماره8 که جباری که یه زیدان بود{به اخلاقش کاری ندارم در کل میگم} رسید به پژمان نوری..یا شماره ی 10...شماره 7 خییییییییلی با ارزشه.... محمدحسن ملکی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمدحسن ملکی ۳۹۱۶ روز قبل حرف همه ی شما دوستان درست ولی انصافا شریفات هم غیرتش به اس اس ثابت شده است هم خیلی خوب به لنگ گل میزنه هم با فرهاد خیلی رفیقه فکر کنم فرهادم راضی باشه امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۹۱۶ روز قبل نوشته شده توسط: محمدحسن ملکی حرف همه ی شما دوستان درست ولی انصافا شریفات هم غیرتش به اس اس ثابت شده است هم خیلی خوب به لنگ گل میزنه هم با فرهاد خیلی رفیقه فکر کنم فرهادم راضی باشه دقیقا همینطوره و ضمنا کسی که فرهاد خان بهش بگه اگه گل بزنی تو دربی بازوبندمو بهت میدم و این کار رو هم کرد لیاقت شماره 7 فرهاد مجیدی رو داره به نظرم. میرودود سیدمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۲۰:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط میرودود سیدمحمدی ۳۹۱۶ روز قبل هرچند که فرهاد لنگه نداره.ولی به نظرم بهتره کریم انصاری فرد بپوشه.سیدودود میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۹۱۵ روز قبل نوشته شده توسط: میرودود سیدمحمدی هرچند که فرهاد لنگه نداره.ولی به نظرم بهتره کریم انصاری فرد بپوشه.سیدودود کریم اصلا لایق پوشیدن این شماره نیست!!!!! چون اون هیچ تعصبی نسبت به استقلال نداره و بیشتر بدنبال شهرته!!! و باعث خراب کردن شماره 7 میشه!!! محمدحسن ملکی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمدحسن ملکی ۳۹۱۵ روز قبل داداش تو رو خدا این حرف رو نزن پیرهن فرهاد مقدسه یادتون رفته روزی که انصاریفرد رفته بود با لنگ امضا کنه گفته بود با خودکار آبی امضا نمیکنم برام خودکار قرمز بیارین_به نظر من دادن شماره ی 7 به انصاریفرد بزرگترین توهین تاریخ باشگاه به هواداران می تونه باشه تو رو خدا از این حرفا نزن این بچه خوشگل از عنایتی که بهتر نیست مهدی جوکار جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۴۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدی جوکار ۳۹۱۵ روز قبل به نظر من بهترین کاری رو که باشگاه میتونه برا فرهاد انجام بده اینه که شماره 7 اونو بایگانی کنه این یه احترام بزرگه برای یک بازیکن بزرگ در غیر اینصورت سورپرایز شماره 7 کسی نیست جز... سردار آزمون رضا صداقتی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۴:۱۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا صداقتی ۳۹۱۵ روز قبل ب نظر منم کلا باید در بایگانی بزارن و ب هیچ کس ندن علیرضا ازادنژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا ازادنژاد ۳۹۱۵ روز قبل درسته که درحال حاضرهیچکس در حد و اندازه فرهاد نیست ولی به هرحال یکی باید شماره هفت بپوشه (یه با تعصب بپوشه بهتره ) علیرضا* ارشام علی همتی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ اسفند ۱۳۹۱ ۱۳:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط علی همتی ۳۹۱۵ روز قبل به نظر منم کسی نباید بپوشه بایگانی کنن امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۹۱۵ روز قبل من با بایگانی پیراهن شماره 7 مخالفم.درسته فرهاد اسطوره ی بزرگیه و خیلی محبوبه ولی 2 بار وسط فصل استقلال رو رها کرد و استقلال رو تنها گذاشت.به نظر من اگه دفعه قبل استقلال رو ترک نمیکرد استقلال قهرمان لیگ میشد. ضمنا به نظر من پیراهن های بازیکنانی ارزش بایگانی کردن رو دارن که اون بازیکن تک باشگاهی باشه و تو باشگاهش اسطوره به حساب بیاد.مثلا یکی مثل مالدینی یکی مثل جان تری و... ولی فرهاد مجیدی به جز استقلال به باشگاه هایی نظیر بهمن ، راپیدوین ، الوصل و .... بازی کرده. fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۹۱۵ روز قبل نوشته شده توسط: میرودود سیدمحمدی هرچند که فرهاد لنگه نداره.ولی به نظرم بهتره کریم انصاری فرد بپوشه.سیدودودچی؟؟؟؟؟کریم لنگی؟؟؟؟؟من حاضرم خودمو تیکه تیکه کنم بمیرم ولی اون شماره7استقلال رو نپوشه....اون حتی لیاقت اومدن به استقلالو نداره چه برسه به پوشیدن شماره7 که تن خیلی از بزرگای استقلال بود...اون آدم مغرورسایه ی استقلالو هواداراشو با تیرمیزنه اونوقت شما.... لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۹۱۵ روز قبل اصلا هیچ کس نباید بپوشه 7 شماره مقدس استقلالی هاست خواهشا در مورد فرهاد این حرفای نامربوط رو نزنید اون توی تعصب به استقلال مثال زدنیه بهش توهین نکنید.در ضمن انصاریفرد کاملا لنگیه و اصلا نباید بیاد اس اس چه برسه بخواد پیراهن فرهادم بپوشه... لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۹۱۵ روز قبل نوشته شده توسط: fariba nikzad [quote=1660234174] هرچند که فرهاد لنگه نداره.ولی به نظرم بهتره کریم انصاری فرد بپوشه.سیدودود چی؟؟؟؟؟کریم لنگی؟؟؟؟؟من حاضرم خودمو تیکه تیکه کنم بمیرم ولی اون شماره7استقلال رو نپوشه....اون حتی لیاقت اومدن به استقلالو نداره چه برسه به پوشیدن شماره7 که تن خیلی از بزرگای استقلال بود...اون آدم مغرورسایه ی استقلالو هواداراشو با تیرمیزنه اونوقت شما.... لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۹۱۵ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی من با بایگانی پیراهن شماره 7 مخالفم.درسته فرهاد اسطوره ی بزرگیه و خیلی محبوبه ولی 2 بار وسط فصل استقلال رو رها کرد و استقلال رو تنها گذاشت.به نظر من اگه دفعه قبل استقلال رو ترک نمیکرد استقلال قهرمان لیگ میشد. ضمنا به نظر من پیراهن های بازیکنانی ارزش بایگانی کردن رو دارن که اون بازیکن تک باشگاهی باشه و تو باشگاهش اسطوره به حساب بیاد.مثلا یکی مثل مالدینی یکی مثل جان تری و... ولی فرهاد مجیدی به جز استقلال به باشگاه هایی نظیر بهمن ، راپیدوین ، الوصل و .... بازی کرده. علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۹۱۵ روز قبل باورش برام سخته که دیگه فرهاد نیست ولی بنظر من باید پیرهن7 رو بدن به اسماعیل شریفات نظرتون چیه؟ مجتبی حمیدپور جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجتبی حمیدپور ۳۹۱۴ روز قبل بازیکنی که واقعا لیقتش رو داشته باشه .بنظرم شریفات ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۳۹۱۳ روز قبل امیدوارم که که به کسی بدن که لیاقتشو داشته باشه فرهاد اسطوره آبیهاست و اسطوره هم میمونه.... zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۹۱۳ روز قبل نوشته شده توسط: لیلا جوکار [quote=Different] من با بایگانی پیراهن شماره 7 مخالفم.درسته فرهاد اسطوره ی بزرگیه و خیلی محبوبه ولی 2 بار وسط فصل استقلال رو رها کرد و استقلال رو تنها گذاشت.به نظر من اگه دفعه قبل استقلال رو ترک نمیکرد استقلال قهرمان لیگ میشد. ضمنا به نظر من پیراهن های بازیکنانی ارزش بایگانی کردن رو دارن که اون بازیکن تک باشگاهی باشه و تو باشگاهش اسطوره به حساب بیاد.مثلا یکی مثل مالدینی یکی مثل جان تری و... ولی فرهاد مجیدی به جز استقلال به باشگاه هایی نظیر بهمن ، راپیدوین ، الوصل و .... بازی کرده. خوبه خودتون میگین فرهاد اسطوره ی بزرگیه ... در ضمن به نظر من و خیلی از اس اسیها فرهاد یکی از اسطوره ها و یکی از محبوبترین بازیکنامون بود...منم با حرف شما کاملا مخالفم چون وقتی که فرهاد رفت خودش گفت که بخاطر دخترش بوده و همینم واسه ما هوادارا کافی بود و در ضمن یه تیمم نباید متکی به یه بازیکن باشه...اون بار دوم هم که رفت واقعا تو اوج بود و خواست که خداحافظی کنه و جا هم برای بازیکنای جوون باز بشه....مهم اینه که فرهاد با پیراهن هیچ تیمی حاضر نشد جلوی اس اس بازی کنه... امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۹۱۳ روز قبل نوشته شده توسط: zahra*ss*7777 4444*777 خوبه خودتون میگین فرهاد اسطوره ی بزرگیه ... در ضمن به نظر من و خیلی از اس اسیها فرهاد یکی از اسطوره ها و یکی از محبوبترین بازیکنامون بود...منم با حرف شما کاملا مخالفم چون وقتی که فرهاد رفت خودش گفت که بخاطر دخترش بوده و همینم واسه ما هوادارا کافی بود و در ضمن یه تیمم نباید متکی به یه بازیکن باشه...اون بار دوم هم که رفت واقعا تو اوج بود و خواست که خداحافظی کنه و جا هم برای بازیکنای جوون باز بشه....مهم اینه که فرهاد با پیراهن هیچ تیمی حاضر نشد جلوی اس اس بازی کنه... منم نمیگم که فرهاد اسطوره یا بازیکنی محبوبی نیست.اتفاقا برعکس.بازیکن محبوبی هست و جز اسطوره ها به حساب میاد.ولی به نظر من مجیدی از اسطوره هایی مثل مرحوم حجازی ، منصوریان و ... بزرگتر نیست که بخوایم لباسشو بایگانی کنیم. پیراهن اشخاصی مالدینی یا جان تری در اون حدی هستند که بایگانی بشن.چون بازیکنایی هستن که از اول تا آخر با باشگاه بودن. بزارید یه نمونه بیارم.به نظرم فرهاد مجیدی رو میتونم تشبیه کنم به رائول گنزالس. پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا