رتبه 78 استقلال

آواتار zahra*ss*7777 4444*777
رتبه 78 استقلال
توسط   zahra*ss*7777 4444*777   ۳۹۱۹ روز قبل

استقلال با کسب 139.5 امتیاز در رده 78 جهان قرار گرفت.

آبی‌پوشان همچنین در سطح آسیا پس از گوانگژو چین (178.5 امتیاز) و اف.سی.سئول کره جنوبی(161 امتیاز) سوم شدند.

شاگردان امیر قلعه‌نویی البته در این دو رده با الهلال عربستان به علت کسب امتیاز یکسان، در رده‌ای مشترک جای گرفتند.

آواتار $$501 ss501
توسط   $$501 ss501   ۳۹۱۹ روز قبل

آبی‌پوشان همچنین در سطح آسیا پس از گوانگژو چین (178.5 امتیاز) و اف.سی.سئول کره جنوبی(161 امتیاز) سوم شدند.

شاگردان امیر قلعه‌نویی البته در این دو رده با الهلال عربستان به علت کسب امتیاز یکسان، در رده‌ای مشترک جای گرفتند.

تی بابت چرا هی بالا بندی میرن این اس اسی ها 52بودیم که
آواتار لیلا جوکار
توسط   لیلا جوکار   ۳۹۱۹ روز قبل

پس لنگ چندمه؟؟؟؟؟؟؟ فکر کنم اصلا توی لیست فیفا نیستن!!!!

توسط   zahra*ss*7777 4444*777   ۳۹۱۸ روز قبل
نوشته شده توسط: $$501 ss501

[quote=zahra*ss*7777777*4444444]

عزیزم حتما بخاطر باخت به الشباب تو ورزشگاه آزادی بوده...البته باخت ملوانم بی تاثیر نبوده...ولی من به تیمم افتخار میکنم که بین تمام تیمهای ایرانی رتبه ی منحصر بفردی داره...زنده باد اســـــــتقلال....

آواتار مهدی جوکار
توسط   مهدی جوکار   ۳۹۱۵ روز قبل

به این رنکینگ ها زیاد توجهی نکنید اعتباری ندارن چرا که با یه برد یا یه باخت عوض میشن. با اومدن سردار آزمون منتظر بردهای پیاپی باشید.

آواتار افسانه طرقیان
توسط   افسانه طرقیان   ۳۹۱۴ روز قبل
211211عزیز خیلی خوش اشتهایی .درسته اومدن به استقلال میتونه آرزوی هرکس باشه ولی نه وقتی که تیم های خارجی هستن.
آواتار سید محسن رئیس السادات
توسط   سید محسن رئیس السادات   ۳۹۱۴ روز قبل
نوشته شده توسط: لیلا جوکار

پس لنگ چندمه؟؟؟؟؟؟؟ فکر کنم اصلا توی لیست فیفا نیستن!!!!

آواتار ساحره عصار
توسط   ساحره عصار   ۳۹۱۳ روز قبل

ضمن تشکر از زهرای عزیز بابت تاپیک قشنگش ولی اوضاع سایت واقعا غیر قابل تحمل شده چرا انقدر حرف پرسپولیسیهاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ایشون اطلاع رسانی کردند راجب به تیم خودمون بیایید 4 تا نظر سازنده بدید راجب بهش آمارهای قشنگتری از تیممونو با هم به اشتراک بذاریم هر تاپیکی که من میرم بیشتر از استقلال حرف قرمزهاست این سایت اینطور نبود از دوستان میخوام یه کم تو دادن نظراتشون دقت کنند اینطوری که ما پیش میریم قرمزها وارد این سایت بشن کاملا هم خوشحالند چون میبینند ما همش داریم به اونا میپردازیم
آواتار میثم محمدی قراسویی
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۳۹۱۳ روز قبل
نوشته شده توسط: ساحره عصار

ضمن تشکر از زهرای عزیز بابت تاپیک قشنگش ولی اوضاع سایت واقعا غیر قابل تحمل شده چرا انقدر حرف پرسپولیسیهاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ایشون اطلاع رسانی کردند راجب به تیم خودمون بیایید 4 تا نظر سازنده بدید راجب بهش آمارهای قشنگتری از تیممونو با هم به اشتراک بذاریم هر تاپیکی که من میرم بیشتر از استقلال حرف قرمزهاست این سایت اینطور نبود از دوستان میخوام یه کم تو دادن نظراتشون دقت کنند اینطوری که ما پیش میریم قرمزها وارد این سایت بشن کاملا هم خوشحالند چون میبینند ما همش داریم به اونا میپردازیم

کاملا صحیح میفرمایین.....

آواتار علیرضا جوادیان
توسط   علیرضا جوادیان   ۳۹۱۳ روز قبل
نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی

[quote=5858] ضمن تشکر از زهرای عزیز بابت تاپیک قشنگش ولی اوضاع سایت واقعا غیر قابل تحمل شده چرا انقدر حرف پرسپولیسیهاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ایشون اطلاع رسانی کردند راجب به تیم خودمون بیایید 4 تا نظر سازنده بدید راجب بهش آمارهای قشنگتری از تیممونو با هم به اشتراک بذاریم هر تاپیکی که من میرم بیشتر از استقلال حرف قرمزهاست این سایت اینطور نبود از دوستان میخوام یه کم تو دادن نظراتشون دقت کنند اینطوری که ما پیش میریم قرمزها وارد این سایت بشن کاملا هم خوشحالند چون میبینند ما همش داریم به اونا میپردازیم

کاملا صحیح میفرمایین.....

اینم میشه گفت مشکل جامعه ماست بجای دیدن نقاط ضعف و قدرت خودمون برای بهبود ورسیدن به ایده ال ها همش دنبال درگیری با یک دشمن فرضی هستیم و خیلی جالبتر اینه که در تشخیص دوست ودشمن هم همیشه افراط و تفریط داریم و به خاطر تتفکرات همراه با تعصبات پوسیده همواره به بیراهه میرویم
آواتار لیلا جوکار
توسط   لیلا جوکار   ۳۹۱۳ روز قبل

من قبول دارم استقلال خیلی از تیمهای ایرانی دیگه سرتر هست و باید توی رده بندی بالاتر باشه اما کاش بازیکنا و کادر  و ما طرفدارای استقلال یه کم رو به آینده پیش میرفتیم و کمتر توی گذشته گیر می کردیم هر چند افتخارات اس اس همیشه باید دیده بشه اما چند وقتیه داریم خودمونو گول میزنیم و کیفیت قبل رو نداریم فکر کنم دوستای آبی دل من با نظر من موافق باشن!!

توسط   zahra*ss*7777 4444*777   ۳۹۱۳ روز قبل

من قبول دارم استقلال خیلی از تیمهای ایرانی دیگه سرتر هست و باید توی رده بندی بالاتر باشه اما کاش بازیکنا و کادر  و ما طرفدارای استقلال یه کم رو به آینده پیش میرفتیم و کمتر توی گذشته گیر می کردیم هر چند افتخارات اس اس همیشه باید دیده بشه اما چند وقتیه داریم خودمونو گول میزنیم و کیفیت قبل رو نداریم فکر کنم دوستای آبی دل من با نظر من موافق باشن!!

موافقم....

آواتار شبنم علی قنبری
توسط   شبنم علی قنبری   ۳۹۱۳ روز قبل

آواتار $$501 ss501
توسط   $$501 ss501   ۳۹۱۳ روز قبل
نوشته شده توسط: zahra*ss*7777 4444*777

[quote=$$501]

عزیزم حتما بخاطر باخت به الشباب تو ورزشگاه آزادی بوده...البته باخت ملوانم بی تاثیر نبوده...ولی من به تیمم افتخار میکنم که بین تمام تیمهای ایرانی رتبه ی منحصر بفردی داره...زنده باد اســـــــتقلال....

امروزم باختیم زهرا جون پس باید بریم سه رقمی لشیم