میتینگ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » میتینگ امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 میتینگ توسط امیر حسین اسلامی ۳۸۹۶ روز قبل با سلام خدمت دوستان همونطور که میدونید 2 بازی از 3 بازی باقی مانده از لیگ برتر در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد.خواستم بدونم اگه مایل باشید با هم به استادیوم بریم.البته دختران که نمیتونن بیان استادیوم هم میتونیم قبل بازی همگی یه میتینگ داشته باشیم و بعد ما آقایان به استادیوم بریم.مثلا واسه بازی نفت یا تراکتور همو ببینیم. البته میدونم که بازی با نفت 7 فروردین هست و خیلیا یا درگیر دید و بازدید هستن یا به مسافرت میرن پیشنهاد من اینه که واسه بازی تراکتور این میتینگ رو برگزار کنیم. هستی همراه جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۲۳:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط هستی همراه ۳۸۹۶ روز قبل خیلی هم خوبه دوستان .چه اشکال داره دختر ها هم بیان بیرون استادیوم میتینگ میذاریم .همه با هم اشنا میشیم سید محسن رئیس السادات جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید محسن رئیس السادات ۳۸۹۶ روز قبل 100*100موافقم .با هم آشنا میشیم و تیم رو هم تشویق میکنیم حسین امیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین امیری ۳۸۹۵ روز قبل کاش میتونستم بیام.5م دایی میشمو باید برم دیدنش.واسه فصل بعد برنامه ریزی میکنم که باهاتون بیام.عالی میشه. خوش بحالتون.سلام منو هم به استقلال برسونید. افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۸۹۰ روز قبل کاش ماهم میتونستیم بیایم محمدحسن ملکی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمدحسن ملکی ۳۸۹۰ روز قبل عالیه تموم بچه های تهران و کرج بریید تو رو خدا تیم رو تنها نذارید به خدا600کیلومتر با تهران فاصله دارم مگر نه خودم اولین نفر بودم دمتون گرم حسابی روی لنگیا رو کم کنید امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۸۸۹ روز قبل ضمن تشکر ازخیلی بابت لطف دوستان باید بگم اگه دوست داشته باشین بازی استقلال و الجزیره بریم هم بازی آسیایی هست هم بعدش با هم میتونیم بریم 4 شنبه سوری رو به اتفاق هم بگذرونیم امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۸۸۹ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی ضمن تشکر ازخیلی بابت لطف دوستان باید بگم اگه دوست داشته باشین بازی استقلال و الجزیره بریم هم بازی آسیایی هست هم بعدش با هم میتونیم بریم 4 شنبه سوری رو به اتفاق هم بگذرونیم ضمن تشکر بابت لطف دوستان باید بگم که اگه دوست داشته باشین میتونیم بازی استقلال و الجزیره رو بریم هم بازی آسیایی هست هم بعدش با هم میتونیم بریم 4 شنبه سوری رو به اتفاق هم بگذرونیم shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۸۸۵ روز قبل نوشته شده توسط: افسانه طرقیان کاش ماهم میتونستیم بیایم واقعا کاش میشد .... بعضی وقتا به سرم میزنه خودمو مثل پسرا کنم برم تو !!! رضا صداقتی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۴:۱۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا صداقتی ۳۸۸۵ روز قبل نوشته شده توسط: shide HR [quote=afsaneh ss]کاش ماهم میتونستیم بیایم واقعا کاش میشد .... بعضی وقتا به سرم میزنه خودمو مثل پسرا کنم برم تو !!! کلی خندیدم بابا همون بهتر ک نمیتونین بیان تو با این بازی های ک اس اس انجام میده آخرش فقط فوش میشنوین شک نکنین !!! ی سوال: اونوقت چطوری میخان خودتونو مث پسرا کنید ؟؟؟ :))))) shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۸۸۴ روز قبل نوشته شده توسط: رضا صداقتی [quote=shide] [quote=afsaneh ss]کاش ماهم میتونستیم بیایم واقعا کاش میشد .... بعضی وقتا به سرم میزنه خودمو مثل پسرا کنم برم تو !!! کلی خندیدم بابا همون بهتر ک نمیتونین بیان تو با این بازی های ک اس اس انجام میده آخرش فقط فوش میشنوین شک نکنین !!! ی سوال: اونوقت چطوری میخان خودتونو مث پسرا کنید ؟؟؟ :))))) کاری نداره که .... به راحتی .... پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا