ایمان باصقا تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » ایمان باصقا محمدحسن ملکی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 ایمان باصقا توسط محمدحسن ملکی ۳۹۱۸ روز قبل نمیدونم چی تو وجود این پسر دیدم که احساس میکنم تبدیل میشه به یک پلی میکر در حد مجتبی کاش امیر بیشتر بهش میدون میداد تو بازی با تیم ملی امید هم گل زد_فقط می ترسم مثل شریفات مفت از دستش بدیم بعد شاهد درخشش اون تو سایر تیم ها باشیم خوشحال میشم نظراتتون رو ببینم محمدحسن ملکی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمدحسن ملکی ۳۹۱۸ روز قبل ببخشید اشتباه شد به جای باصفا نوشتم باصقا سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۳۹۱۸ روز قبل آره به نظر من بازیکن خیلی خیلی خوبی میشه اگه بهش زیاد میدون داده بشه میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۹۱۷ روز قبل من که بارها گفتم بازیکن آینده داریه و فقط باید بهش میدون داد.... سید محسن رئیس السادات جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید محسن رئیس السادات ۳۹۱۷ روز قبل نوشته شده توسط: سعید آقامحمدی آره به نظر من بازیکن خیلی خیلی خوبی میشه اگه بهش زیاد میدون داده بشه حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۳۹۱۷ روز قبل با بازی هایی که انجام داده به نظر میتونه جای جباری رو پر کنه . با توجه به سن وسالش جا برا پیشرفت داره . امیدوارم با لباس آبی به یه ستاره بزرگ تبدیل شه افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۹۱۶ روز قبل آره جوون آینده داریه .امیدوارم قدر این سرمایه هارو بدونیم و راحت از دستشون ندیم. پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا