رتبه 78 استقلال تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » رتبه 78 استقلال zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 رتبه 78 استقلال توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۹۱۹ روز قبل استقلال با کسب 139.5 امتیاز در رده 78 جهان قرار گرفت. آبیپوشان همچنین در سطح آسیا پس از گوانگژو چین (178.5 امتیاز) و اف.سی.سئول کره جنوبی(161 امتیاز) سوم شدند. شاگردان امیر قلعهنویی البته در این دو رده با الهلال عربستان به علت کسب امتیاز یکسان، در ردهای مشترک جای گرفتند. $$501 ss501 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط $$501 ss501 ۳۹۱۹ روز قبل استقلال با کسب 139.5 امتیاز در رده 78 جهان قرار گرفت. آبیپوشان همچنین در سطح آسیا پس از گوانگژو چین (178.5 امتیاز) و اف.سی.سئول کره جنوبی(161 امتیاز) سوم شدند. شاگردان امیر قلعهنویی البته در این دو رده با الهلال عربستان به علت کسب امتیاز یکسان، در ردهای مشترک جای گرفتند. تی بابت چرا هی بالا بندی میرن این اس اسی ها 52بودیم که لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۹۱۹ روز قبل پس لنگ چندمه؟؟؟؟؟؟؟ فکر کنم اصلا توی لیست فیفا نیستن!!!! zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۹۱۸ روز قبل نوشته شده توسط: $$501 ss501 [quote=zahra*ss*7777777*4444444] استقلال با کسب 139.5 امتیاز در رده 78 جهان قرار گرفت. آبیپوشان همچنین در سطح آسیا پس از گوانگژو چین (178.5 امتیاز) و اف.سی.سئول کره جنوبی(161 امتیاز) سوم شدند. شاگردان امیر قلعهنویی البته در این دو رده با الهلال عربستان به علت کسب امتیاز یکسان، در ردهای مشترک جای گرفتند. تی بابت چرا هی بالا بندی میرن این اس اسی ها 52بودیم که عزیزم حتما بخاطر باخت به الشباب تو ورزشگاه آزادی بوده...البته باخت ملوانم بی تاثیر نبوده...ولی من به تیمم افتخار میکنم که بین تمام تیمهای ایرانی رتبه ی منحصر بفردی داره...زنده باد اســـــــتقلال.... مهدی جوکار جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۴۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدی جوکار ۳۹۱۵ روز قبل به این رنکینگ ها زیاد توجهی نکنید اعتباری ندارن چرا که با یه برد یا یه باخت عوض میشن. با اومدن سردار آزمون منتظر بردهای پیاپی باشید. افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۹۱۴ روز قبل 211211عزیز خیلی خوش اشتهایی .درسته اومدن به استقلال میتونه آرزوی هرکس باشه ولی نه وقتی که تیم های خارجی هستن. سید محسن رئیس السادات جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید محسن رئیس السادات ۳۹۱۴ روز قبل نوشته شده توسط: لیلا جوکار پس لنگ چندمه؟؟؟؟؟؟؟ فکر کنم اصلا توی لیست فیفا نیستن!!!! ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۳۹۱۴ روز قبل استقلال با کسب 139.5 امتیاز در رده 78 جهان قرار گرفت. آبیپوشان همچنین در سطح آسیا پس از گوانگژو چین (178.5 امتیاز) و اف.سی.سئول کره جنوبی(161 امتیاز) سوم شدند. شاگردان امیر قلعهنویی البته در این دو رده با الهلال عربستان به علت کسب امتیاز یکسان، در ردهای مشترک جای گرفتند. ضمن تشکر از زهرای عزیز بابت تاپیک قشنگش ولی اوضاع سایت واقعا غیر قابل تحمل شده چرا انقدر حرف پرسپولیسیهاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ایشون اطلاع رسانی کردند راجب به تیم خودمون بیایید 4 تا نظر سازنده بدید راجب بهش آمارهای قشنگتری از تیممونو با هم به اشتراک بذاریم هر تاپیکی که من میرم بیشتر از استقلال حرف قرمزهاست این سایت اینطور نبود از دوستان میخوام یه کم تو دادن نظراتشون دقت کنند اینطوری که ما پیش میریم قرمزها وارد این سایت بشن کاملا هم خوشحالند چون میبینند ما همش داریم به اونا میپردازیم میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۹۱۳ روز قبل نوشته شده توسط: ساحره عصار ضمن تشکر از زهرای عزیز بابت تاپیک قشنگش ولی اوضاع سایت واقعا غیر قابل تحمل شده چرا انقدر حرف پرسپولیسیهاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ایشون اطلاع رسانی کردند راجب به تیم خودمون بیایید 4 تا نظر سازنده بدید راجب بهش آمارهای قشنگتری از تیممونو با هم به اشتراک بذاریم هر تاپیکی که من میرم بیشتر از استقلال حرف قرمزهاست این سایت اینطور نبود از دوستان میخوام یه کم تو دادن نظراتشون دقت کنند اینطوری که ما پیش میریم قرمزها وارد این سایت بشن کاملا هم خوشحالند چون میبینند ما همش داریم به اونا میپردازیم کاملا صحیح میفرمایین..... علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۹۱۳ روز قبل نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی [quote=5858] ضمن تشکر از زهرای عزیز بابت تاپیک قشنگش ولی اوضاع سایت واقعا غیر قابل تحمل شده چرا انقدر حرف پرسپولیسیهاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ایشون اطلاع رسانی کردند راجب به تیم خودمون بیایید 4 تا نظر سازنده بدید راجب بهش آمارهای قشنگتری از تیممونو با هم به اشتراک بذاریم هر تاپیکی که من میرم بیشتر از استقلال حرف قرمزهاست این سایت اینطور نبود از دوستان میخوام یه کم تو دادن نظراتشون دقت کنند اینطوری که ما پیش میریم قرمزها وارد این سایت بشن کاملا هم خوشحالند چون میبینند ما همش داریم به اونا میپردازیم کاملا صحیح میفرمایین..... اینم میشه گفت مشکل جامعه ماست بجای دیدن نقاط ضعف و قدرت خودمون برای بهبود ورسیدن به ایده ال ها همش دنبال درگیری با یک دشمن فرضی هستیم و خیلی جالبتر اینه که در تشخیص دوست ودشمن هم همیشه افراط و تفریط داریم و به خاطر تتفکرات همراه با تعصبات پوسیده همواره به بیراهه میرویم لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۹۱۳ روز قبل من قبول دارم استقلال خیلی از تیمهای ایرانی دیگه سرتر هست و باید توی رده بندی بالاتر باشه اما کاش بازیکنا و کادر و ما طرفدارای استقلال یه کم رو به آینده پیش میرفتیم و کمتر توی گذشته گیر می کردیم هر چند افتخارات اس اس همیشه باید دیده بشه اما چند وقتیه داریم خودمونو گول میزنیم و کیفیت قبل رو نداریم فکر کنم دوستای آبی دل من با نظر من موافق باشن!! zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۹۱۳ روز قبل نوشته شده توسط: لیلا جوکار من قبول دارم استقلال خیلی از تیمهای ایرانی دیگه سرتر هست و باید توی رده بندی بالاتر باشه اما کاش بازیکنا و کادر و ما طرفدارای استقلال یه کم رو به آینده پیش میرفتیم و کمتر توی گذشته گیر می کردیم هر چند افتخارات اس اس همیشه باید دیده بشه اما چند وقتیه داریم خودمونو گول میزنیم و کیفیت قبل رو نداریم فکر کنم دوستای آبی دل من با نظر من موافق باشن!! موافقم.... شبنم علی قنبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط شبنم علی قنبری ۳۹۱۳ روز قبل نوشته شده توسط: لیلا جوکار من قبول دارم استقلال خیلی از تیمهای ایرانی دیگه سرتر هست و باید توی رده بندی بالاتر باشه اما کاش بازیکنا و کادر و ما طرفدارای استقلال یه کم رو به آینده پیش میرفتیم و کمتر توی گذشته گیر می کردیم هر چند افتخارات اس اس همیشه باید دیده بشه اما چند وقتیه داریم خودمونو گول میزنیم و کیفیت قبل رو نداریم فکر کنم دوستای آبی دل من با نظر من موافق باشن!! $$501 ss501 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط $$501 ss501 ۳۹۱۳ روز قبل نوشته شده توسط: zahra*ss*7777 4444*777 [quote=$$501] استقلال با کسب 139.5 امتیاز در رده 78 جهان قرار گرفت. آبیپوشان همچنین در سطح آسیا پس از گوانگژو چین (178.5 امتیاز) و اف.سی.سئول کره جنوبی(161 امتیاز) سوم شدند. شاگردان امیر قلعهنویی البته در این دو رده با الهلال عربستان به علت کسب امتیاز یکسان، در ردهای مشترک جای گرفتند. تی بابت چرا هی بالا بندی میرن این اس اسی ها 52بودیم که عزیزم حتما بخاطر باخت به الشباب تو ورزشگاه آزادی بوده...البته باخت ملوانم بی تاثیر نبوده...ولی من به تیمم افتخار میکنم که بین تمام تیمهای ایرانی رتبه ی منحصر بفردی داره...زنده باد اســـــــتقلال.... امروزم باختیم زهرا جون پس باید بریم سه رقمی لشیم پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا