بازیکنای فصل آینده کیا هستن؟

آواتار محمدحسن ملکی
بازیکنای فصل آینده کیا هستن؟
توسط   محمدحسن ملکی   ۳۹۲۵ روز قبل

من که خودم دوس دارم این بازیکنا از تیم برن:نیکبخت-قاضی-نوری-غلام نژاد-اولادی-جمشیدیان- کبه

و این بازیکنا به تیم اضافه بشن:شریفات-مبعلی-کاوه رضایی-عزت الهی-جماعتی-بایرامی- غریبی

آواتار میرودود سیدمحمدی
توسط   میرودود سیدمحمدی   ۳۹۲۵ روز قبل

به نظربنده کاش نیکبخت و اولادی و نظری برن. .هرچند که همشون رو دوس دارم. .اینا هم بیان.قاسم حدادی فر-شریفات-کریم انصاری فرد-سیدودود ازمشکین

آواتار zahra*ss*7777 4444*777
توسط   zahra*ss*7777 4444*777   ۳۹۲۴ روز قبل
نوشته شده توسط: میرودود سیدمحمدی

من خودم بشخصه دوست دارم نیکبخت و اولادی و اکبرپور از تیمم برن و شریفات و طالبی و بختیار رحمانی و اگرم شد میلاد میداوودی اضافه بشن + حفظ بازیکن های فوق العادمون مث سید و حنیف و آندو و...

آواتار $$501 ss501
توسط   $$501 ss501   ۳۹۲۴ روز قبل
رحمتی .برهانی. حیدری . پژمان منتظری. حنیف.صادقی.بیک زاده .مبعلی.اندو.جبتری.قاضی.اکبر پور.و بچه مجیدی ههههه
آواتار مهدی جوکار
توسط   مهدی جوکار   ۳۹۲۳ روز قبل

قابل توجه اونایی که میگن نظری بایداز استقلال بره پس گوش کنین* من سالی که فجرسپاسی دسته یک بازی میکرد تو فجر بازی میکردم با محمد مهدی نظری همبازی بودم تو تمرینات همه رو دریبل میزد از اول زمین تا آخرچراکه اون موقع بازیکن آزاد بود و هر تکنیکی که داشت عملی میکرد ولی تو استقلال بازیکن آزاد نیست در ضمن در مورد حمید جوکار بازیکن فجر بگم که این بازیکن چشم بسته پاس گل میده دقیقا میدونه یازیکن مورد نظر کجاست صرفا" جهت اطلاع!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بعله.

آواتار مهدی جوکار

قابل توجه اونایی که میگن نظری بایداز استقلال بره پس گوش کنین* من سالی که فجرسپاسی دسته یک بازی میکرد تو فجر بازی میکردم با محمد مهدی نظری همبازی بودم تو تمرینات همه رو دریبل میزد از اول زمین تا آخرچراکه اون موقع بازیکن آزاد بود و هر تکنیکی که داشت عملی میکرد ولی تو استقلال بازیکن آزاد نیست در ضمن در مورد حمید جوکار بازیکن فجر بگم که این بازیکن چشم بسته پاس گل میده دقیقا میدونه یازیکن مورد نظر کجاست صرفا" جهت اطلاع!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بعله.

آواتار مهدی جوکار

و یه چیزه دیگه این که تو فوتبال دلال دلاللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللل دلال نمیذاره یه تیم اوج بگیره. توی این فوتبال حق خیلیا خورده شد مثل... ولش کن اینم ترکیب ایده ال من برا استقلال: 

دفاع : پژمان منتظری* امیر حسین صادقی * احسان حاج صفی * خسرو حیدری *

هافبک : نکونام * آندو * بختیار رحمانی یا حمید جوکار * جباری *

فوروارد : آرش برهانی یا نظری * سردار آزمون *

دروازه بان : رحمتی *

آواتار احسانه رئیس السادات
توسط   احسانه رئیس السادات   ۳۹۲۳ روز قبل
نوشته شده توسط: zahra*ss*7777 4444*777

من خودم بشخصه دوست دارم نیکبخت و اولادی و اکبرپور از تیمم برن و شریفات و طالبی و بختیار رحمانی و اگرم شد میلاد میداوودی اضافه بشن + حفظ بازیکن های فوق العادمون مث سید و حنیف و آندو و...

آواتار افسانه طرقیان
توسط   افسانه طرقیان   ۳۹۲۳ روز قبل
به غیر از قاضی با رفتن بقیشون موافقم
آواتار حسین امیری
توسط   حسین امیری   ۳۹۲۳ روز قبل

اگه بشه که اولادی و نوری و اکبرپور برن که عالی میشه.باید تیم رو جوون کرد تا اوج بگیره و روحیه بازیکنا عوض بشه.

نظری خیلی بازیکن خوبیه فقط زمان لازم داره.مطمئنم میره اروپا

آواتار هستی همراه
توسط   هستی همراه   ۳۹۲۳ روز قبل
نوشته شده توسط: حسین امیری

اگه بشه که اولادی و نوری و اکبرپور برن که عالی میشه.باید تیم رو جوون کرد تا اوج بگیره و روحیه بازیکنا عوض بشه.

نظری خیلی بازیکن خوبیه فقط زمان لازم داره.مطمئنم میره اروپا

توسط   zahra*ss*7777 4444*777   ۳۹۲۳ روز قبل
نوشته شده توسط: مهدی جوکار

و یه چیزه دیگه این که تو فوتبال دلال دلاللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللل دلال نمیذاره یه تیم اوج بگیره. توی این فوتبال حق خیلیا خورده شد مثل... ولش کن اینم ترکیب ایده ال من برا استقلال: 

اومدن سردار آزمون به اس اس تقریبا صفر درصده...پس بیخیالش شو...ولی با رحمانی کااااااملا موافقم

آواتار هستی همراه
توسط   هستی همراه   ۳۹۲۳ روز قبل

[quote=211211]

اومدن سردار آزمون به اس اس تقریبا صفر درصده...پس بیخیالش شو...ولی با رحمانی کااااااملا موافقم

تازه خسرو هم هافبک هستش نه دفاع.

آواتار محمد میرزاده
توسط   محمد میرزاده   ۳۹۲۳ روز قبل

ورودی:میداوودی،مبعلی،شریفات،بختیار رحمانی،حمودی،کوروشی،امید خالدی،حاج صفی،حدادی فر

خروجی:اکبر پور،کاروالیو،اولادی،حسین حسینی،نیکبخت.

توسط   zahra*ss*7777 4444*777   ۳۹۲۳ روز قبل
نوشته شده توسط: محمد میرزاده

ورودی:میداوودی،مبعلی،شریفات،بختیار رحمانی،حمودی،کوروشی،امید خالدی،حاج صفی،حدادی فر

با کاروالیو و حسین حسینی کاملا مخالفم....حسینی یه دروازه بان آینده داریه و واقعا فوق العاده اس...چرا باید از دستش بدیم؟؟؟...ولی بقیه رو هستم

آواتار مهدی جوکار

تازه خسرو هم هافبک هستش نه دفاع.بعله درسته عزیزم هم هافبک و هم دفاع راست. بازیکن چند پسته تاحالا شنیدی بعید میدونم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آواتار شبنم علی قنبری
توسط   شبنم علی قنبری   ۳۹۲۳ روز قبل

به نظر من اگه نیکبخت و اولادی برن همه چی خودبخودی حل میشه

آواتار مجتبی حمیدپور
توسط   مجتبی حمیدپور   ۳۹۲۰ روز قبل

نوری واولادی باید صددرصد ازتیم بروند و بازیکنانی مثل شریفات وافشین به تیم اضافه شون .

آواتار میثم محمدی قراسویی
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۳۹۱۸ روز قبل

با کاروالیو و حسین حسینی کاملا مخالفم....حسینی یه دروازه بان آینده داریه و واقعا فوق العاده اس...چرا باید از دستش بدیم؟؟؟...

اونهایی رو که مخالف بودم رو پاک کردم.....!!!!

آواتار مهدی جوکار
توسط   مهدی جوکار   ۳۹۱۵ روز قبل

سردار آزمون

آواتار امیر حسین اسلامی
توسط   امیر حسین اسلامی   ۳۹۱۵ روز قبل
نوشته شده توسط: محمد میرزاده

هر تیمی حق داره حداکثر 6 بازیکن لیگ برتری جذب کنه.

با خروج حسینی مخالفم