افشاگری شاه حسینی درمورد علی دایی

آواتار میثم محمدی قراسویی
افشاگری شاه حسینی درمورد علی دایی
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۳۹۲۶ روز قبل

افشاگری های بی سابقه شاه حسینی (رییس سابق کمیته انظباطی) در مورد علی دایی !!
در برنامه فنجان داغ در رادیو ورزش مطرح شد
مجری : شما اولین رییس کمیته انظباطی هستید که علی دایی رو در سال 85 محروم کردید
شاه حسینی : بله و البته سخت ترین دوران زندگی ام رو در آن روزها سپری کردم! بلافاصله بعد از باز شدن پرونده دایی اتفاقات عجیبی برایم افتاد! از چه جاهایی با من تماس گرفته شد! از جاهای مختلف و متفاوتی برایم نامه ها و تلفن هایی میشد! حتی یکی از نمایندگان مجلس جلسه علنی مجلس رو رها کرد و به دفترم امد و به من پیشنهاد دکترا داد. واقعا تعجب میکردم که چه اتفاقی افتاده است! و واقعا چرا !!؟ چقدر تهدید !!؟ چقدر تطمیع !!؟ بعد از صدور رای حتی ادرس و شماره دخترم که آن زمان دبیرستان بود رو گرفته و او را تهدید جانی میکردند و به خودم میگفتند دخترت را سر به نیست میکنیم!!! و حتی خودت را طوری نابود میکنیم که طبیعی به نظر برسد!! رفقای این آقا در فدراسیون توطئه های زیادی رو برای برکناری من انجام دادند، به دوران فوتبالی آقای دایی احترام میذارم اما دوران مربیگری ایشان دوران پاکی نبوده و آغشته به فساد هست و من تنها با بخشی از آن مبارزه کردم که برایم عوارض زیادی در بر داشت!!!

آواتار علیرضا جوادیان
توسط   علیرضا جوادیان   ۳۹۲۶ روز قبل
به امید روزی که همه ناپاکیها از فوتبال دور بشه و این آقا هم ماهیتش برای همه مشخص بشه آخه چقدر آدم باید تازه به دوران رسیده باشه که عاشورا میگو سوخاری نذری بده چقدر خودنمایی آخه مگه یک فوتبالیست چقدر در آمد داره یا حتی یک شرکت تامین لوازم ورزشی که آپارتمان این آقا تو برج روما 1000 متر زیر بنا متری سی و پنچ میلیون میشود 35 میلیارد حالا ببینید اموال دیگرش چقدر است من نمیدونم ولی اگر به جای فوتبال با دستگاه چاپ اسکناس هم چاپ میکرد الان این دارایی را نداشت؟
آواتار سید محسن رئیس السادات
توسط   سید محسن رئیس السادات   ۳۹۲۶ روز قبل

ایشاا تمام ناپاکی های فوتبال ریشه کن بشه . اره دیگه وقتی پول بیت المال را اینجور میدن به این اقایان باید هم همینطور بشه .با فوتبال این مملکت و مردم به همه جا رسیده .رفته ملیت امریکایی گرفته .من نمی دونم روش شده این کارو کرده ؟زمانی که فوتبال اومد نمی دونست دست راست و چپش رو تشخیص بده حالا فکرشو بکن رفته ملیت امریکن را گرفته .یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

میگن 1میلیاردو 475میلون از باشگاه لنگ گرفته. هرروز هم میگه پول پول ...................

ایشاا روزی برسه که هویت اصلی شون نمایان بشه

آواتار حسین امیری
توسط   حسین امیری   ۳۹۲۶ روز قبل

این آقا با اون زنجیر طلا که گردنشه و با اون رفیقش(بابک زنجانی)که تو زندانه،بیشترین ضربه رو به فوتبال و اقتصاد مملکت زدن.چون ترکه و بیشتر ترکا بالا دستای این مملکتن کمکش میکنن و به کثافت کاریاش ادامه میده.نه خودش و نه تیمش یه پوست تخمه هم نمیارزن.

نژاد ترک رو به گند کشیده و گرنه ترکا از مهربونترین و بهترین نژاد ایرانن.حیف اونا ک این لجن از رگشونه

آواتار zahra*ss*7777 4444*777
توسط   zahra*ss*7777 4444*777   ۳۹۲۶ روز قبل
نوشته شده توسط: حسین امیری

با نظر تمامی دوستان آبی موافقم...چیزاییی رو که میخواستم بگم دوستان زحمتشو کشیدن...

آواتار حسن یارمحمدی
توسط   حسن یارمحمدی   ۳۹۲۶ روز قبل

آقا میثم یه موضوع درباره نقل قول شاه حسینی از دایی رو سایت گذاشته

ما نمیدونیم چه قدر این موضوع صحت داره  نباید درباره شنیده هامون قضاوت کنیم

دایی یکی از اسطوره های فوتبال ما بوده  پرسپولیسیها زیاد دوسش دارن فارغ از رنگ برا همه ایرانیها قابل احترامه

نباید خیلی ریز وارد زندگی خصوصی افراد شیم هیچ کدوم از ما هم دوست نداریم درباره اسطوره هامون طرفدارای تیم های دیگه این جوری صحبت کنن

درباره قوم و نژاد های ایران هم بحث نکنیم چون اینجا جمع شدیم درباره موضوعات فوتبالی صحبت شه

خواهشم میکنم از این نوع بحثا انجام ندیم

آواتار سید محسن رئیس السادات
توسط   سید محسن رئیس السادات   ۳۹۲۵ روز قبل

من کاری به این بحثها ندارم.علی چایی رو همه قبل از اینکه بره تو تیم لنگ دوستش داشتن چون تو تیم ملی که بود با غیرت بازی میکرد ولی از روزی که رفته تو تیم لنگ اصلن رفتارش عوض میشه و لحن صحبت کردنش هم همینطو*/شما علی خاله ای که تو تیم راه اهن بود را با علی خاله ای که در لنگ هست مقایسه کنید .میبینید که چه  قدرفرق هست بین این علی خاله با اوون علی خاله .

خیلی تشنه قدرته .لنگی ها هم بیشترشون از این رفتارهاش دل خون دارن .تو راه اهن که بود خیلی اروم سر بزیرو مودب بو د .الان نگاش افتاده به چها تا لنگی که ازش طرفداری میکنن یه خورده جو گیرشده .ما این حرکت ها رو تو فوتبال ازش دیدیم و کاری هم به زنگی خصوصیش نداریم .اینی که دیدم رو میگیم.  HH77 عزیز درست میگه به زندگی خصوصیش کاری نداشته باشیم .

عشق است استقلال کبیر

آواتار حسن همراه
توسط   حسن همراه   ۳۹۲۳ روز قبل

وای ادم چه چیزها میبینه و میشنوه .واقعا که ............

این کارا یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟