بازیکنای فصل آینده کیا هستن؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » بازیکنای فصل آینده کیا هستن؟ محمدحسن ملکی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 بازیکنای فصل آینده کیا هستن؟ توسط محمدحسن ملکی ۳۹۲۵ روز قبل من که خودم دوس دارم این بازیکنا از تیم برن:نیکبخت-قاضی-نوری-غلام نژاد-اولادی-جمشیدیان- کبه و این بازیکنا به تیم اضافه بشن:شریفات-مبعلی-کاوه رضایی-عزت الهی-جماعتی-بایرامی- غریبی میرودود سیدمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۲۰:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط میرودود سیدمحمدی ۳۹۲۵ روز قبل به نظربنده کاش نیکبخت و اولادی و نظری برن. .هرچند که همشون رو دوس دارم. .اینا هم بیان.قاسم حدادی فر-شریفات-کریم انصاری فرد-سیدودود ازمشکین zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۹۲۴ روز قبل نوشته شده توسط: میرودود سیدمحمدی من خودم بشخصه دوست دارم نیکبخت و اولادی و اکبرپور از تیمم برن و شریفات و طالبی و بختیار رحمانی و اگرم شد میلاد میداوودی اضافه بشن + حفظ بازیکن های فوق العادمون مث سید و حنیف و آندو و... $$501 ss501 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط $$501 ss501 ۳۹۲۴ روز قبل رحمتی .برهانی. حیدری . پژمان منتظری. حنیف.صادقی.بیک زاده .مبعلی.اندو.جبتری.قاضی.اکبر پور.و بچه مجیدی ههههه مهدی جوکار جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۴۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدی جوکار ۳۹۲۳ روز قبل قابل توجه اونایی که میگن نظری بایداز استقلال بره پس گوش کنین* من سالی که فجرسپاسی دسته یک بازی میکرد تو فجر بازی میکردم با محمد مهدی نظری همبازی بودم تو تمرینات همه رو دریبل میزد از اول زمین تا آخرچراکه اون موقع بازیکن آزاد بود و هر تکنیکی که داشت عملی میکرد ولی تو استقلال بازیکن آزاد نیست در ضمن در مورد حمید جوکار بازیکن فجر بگم که این بازیکن چشم بسته پاس گل میده دقیقا میدونه یازیکن مورد نظر کجاست صرفا" جهت اطلاع!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بعله. مهدی جوکار جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۴۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدی جوکار ۳۹۲۳ روز قبل قابل توجه اونایی که میگن نظری بایداز استقلال بره پس گوش کنین* من سالی که فجرسپاسی دسته یک بازی میکرد تو فجر بازی میکردم با محمد مهدی نظری همبازی بودم تو تمرینات همه رو دریبل میزد از اول زمین تا آخرچراکه اون موقع بازیکن آزاد بود و هر تکنیکی که داشت عملی میکرد ولی تو استقلال بازیکن آزاد نیست در ضمن در مورد حمید جوکار بازیکن فجر بگم که این بازیکن چشم بسته پاس گل میده دقیقا میدونه یازیکن مورد نظر کجاست صرفا" جهت اطلاع!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بعله. مهدی جوکار جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۴۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدی جوکار ۳۹۲۳ روز قبل و یه چیزه دیگه این که تو فوتبال دلال دلاللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللل دلال نمیذاره یه تیم اوج بگیره. توی این فوتبال حق خیلیا خورده شد مثل... ولش کن اینم ترکیب ایده ال من برا استقلال: دفاع : پژمان منتظری* امیر حسین صادقی * احسان حاج صفی * خسرو حیدری * هافبک : نکونام * آندو * بختیار رحمانی یا حمید جوکار * جباری * فوروارد : آرش برهانی یا نظری * سردار آزمون * دروازه بان : رحمتی * احسانه رئیس السادات جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۲۱:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط احسانه رئیس السادات ۳۹۲۳ روز قبل نوشته شده توسط: zahra*ss*7777 4444*777 من خودم بشخصه دوست دارم نیکبخت و اولادی و اکبرپور از تیمم برن و شریفات و طالبی و بختیار رحمانی و اگرم شد میلاد میداوودی اضافه بشن + حفظ بازیکن های فوق العادمون مث سید و حنیف و آندو و... افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۹۲۳ روز قبل به غیر از قاضی با رفتن بقیشون موافقم حسین امیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین امیری ۳۹۲۳ روز قبل اگه بشه که اولادی و نوری و اکبرپور برن که عالی میشه.باید تیم رو جوون کرد تا اوج بگیره و روحیه بازیکنا عوض بشه. نظری خیلی بازیکن خوبیه فقط زمان لازم داره.مطمئنم میره اروپا هستی همراه جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۲۳:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط هستی همراه ۳۹۲۳ روز قبل نوشته شده توسط: حسین امیری اگه بشه که اولادی و نوری و اکبرپور برن که عالی میشه.باید تیم رو جوون کرد تا اوج بگیره و روحیه بازیکنا عوض بشه. نظری خیلی بازیکن خوبیه فقط زمان لازم داره.مطمئنم میره اروپا zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۹۲۳ روز قبل نوشته شده توسط: مهدی جوکار و یه چیزه دیگه این که تو فوتبال دلال دلاللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللل دلال نمیذاره یه تیم اوج بگیره. توی این فوتبال حق خیلیا خورده شد مثل... ولش کن اینم ترکیب ایده ال من برا استقلال: دفاع : پژمان منتظری* امیر حسین صادقی * احسان حاج صفی * خسرو حیدری * هافبک : نکونام * آندو * بختیار رحمانی یا حمید جوکار * جباری * فوروارد : آرش برهانی یا نظری * سردار آزمون * دروازه بان : رحمتی * اومدن سردار آزمون به اس اس تقریبا صفر درصده...پس بیخیالش شو...ولی با رحمانی کااااااملا موافقم هستی همراه جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۲۳:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط هستی همراه ۳۹۲۳ روز قبل نوشته شده توسط: zahra*ss*7777 4444*777 [quote=211211] و یه چیزه دیگه این که تو فوتبال دلال دلاللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللل دلال نمیذاره یه تیم اوج بگیره. توی این فوتبال حق خیلیا خورده شد مثل... ولش کن اینم ترکیب ایده ال من برا استقلال: دفاع : پژمان منتظری* امیر حسین صادقی * احسان حاج صفی * خسرو حیدری * هافبک : نکونام * آندو * بختیار رحمانی یا حمید جوکار * جباری * فوروارد : آرش برهانی یا نظری * سردار آزمون * دروازه بان : رحمتی * اومدن سردار آزمون به اس اس تقریبا صفر درصده...پس بیخیالش شو...ولی با رحمانی کااااااملا موافقم تازه خسرو هم هافبک هستش نه دفاع. محمد میرزاده جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ بهمن ۱۳۹۲ ۱۳:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد میرزاده ۳۹۲۳ روز قبل ورودی:میداوودی،مبعلی،شریفات،بختیار رحمانی،حمودی،کوروشی،امید خالدی،حاج صفی،حدادی فر خروجی:اکبر پور،کاروالیو،اولادی،حسین حسینی،نیکبخت. zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۹۲۳ روز قبل نوشته شده توسط: محمد میرزاده ورودی:میداوودی،مبعلی،شریفات،بختیار رحمانی،حمودی،کوروشی،امید خالدی،حاج صفی،حدادی فر خروجی:اکبر پور،کاروالیو،اولادی،حسین حسینی،نیکبخت. با کاروالیو و حسین حسینی کاملا مخالفم....حسینی یه دروازه بان آینده داریه و واقعا فوق العاده اس...چرا باید از دستش بدیم؟؟؟...ولی بقیه رو هستم مهدی جوکار جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۴۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدی جوکار ۳۹۲۳ روز قبل تازه خسرو هم هافبک هستش نه دفاع.بعله درسته عزیزم هم هافبک و هم دفاع راست. بازیکن چند پسته تاحالا شنیدی بعید میدونم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! شبنم علی قنبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط شبنم علی قنبری ۳۹۲۳ روز قبل به نظر من اگه نیکبخت و اولادی برن همه چی خودبخودی حل میشه مجتبی حمیدپور جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجتبی حمیدپور ۳۹۲۰ روز قبل نوری واولادی باید صددرصد ازتیم بروند و بازیکنانی مثل شریفات وافشین به تیم اضافه شون . میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۹۱۸ روز قبل نوشته شده توسط: zahra*ss*7777 4444*777 با کاروالیو و حسین حسینی کاملا مخالفم....حسینی یه دروازه بان آینده داریه و واقعا فوق العاده اس...چرا باید از دستش بدیم؟؟؟... اونهایی رو که مخالف بودم رو پاک کردم.....!!!! مهدی جوکار جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۴۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدی جوکار ۳۹۱۵ روز قبل سردار آزمون امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۹۱۵ روز قبل نوشته شده توسط: محمد میرزاده ورودی:میداوودی،مبعلی،شریفات،بختیار رحمانی،حمودی،کوروشی،امید خالدی،حاج صفی،حدادی فر خروجی:اکبر پور،کاروالیو،اولادی،حسین حسینی،نیکبخت. هر تیمی حق داره حداکثر 6 بازیکن لیگ برتری جذب کنه. با خروج حسینی مخالفم پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا