فیلم لنگی ها

آواتار سید محسن رئیس السادات
فیلم لنگی ها
توسط   سید محسن رئیس السادات   ۳۹۳۳ روز قبل

فیلم لنگی ها خوشحال میشوند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فیلم لنگی ها خواب اسیا می بینند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اس اسی ها به لنگی ها بگید حتما برن ببین .

آواتار احسانه رئیس السادات
توسط   احسانه رئیس السادات   ۳۹۳۲ روز قبل

آبی دل عزیز با این تاپیک هایی که گذاشتید ،میشه فهمید که یک  اس اسی ها 4آتیشه هستید.و میدونم از عمل کرد تیم ناراحتید ،دوست خوب ما هم نارحت شدیم از باخت ولی باید قبول کرد که 

ملونان از ما بهتر بازی کردن و تعصب کورکورانه خوب نیست .از لنگی ها هم ناراحت نباش بذارخوش باشن بذاز بندگاه خدا یه لبخند روی لبانشان بنشینه .لنگی ها از اول فصل تا حالا همش ناراحتی و عصاب خوردی داشتن . ازیکطرف  نتایج ضعیف ،اعتصاب بازیکنان خوش غیرتشون .رفتن مدیر عاملشون با اون ماشینهاش واز طرف دیگه باخت از گشترش تبریز ومصاحبه های پی در پی علی کلیمی وبالابردن جام توسط اسطولشون در تیم تراختور.صحبتهای اخیر پیشکسوتشون اقای مای لی علیه السطوله اصلیشون. حالا راستش را بهم بگو دلت براشون نسوخت ابی دل*/

دراخر اس اسی 4اتیشه کاش همیشه انقدر فعال بودی همه تاپیک هایت را خوندم قشنگ بود .بعنوان یک دوست اس اسی ارشما خاهش میکنم  صبور باش و به کسی بی احترامی نکن 

هوادار اس اس بزرگ منشه .بذازخوش باشن و لبخند را ازشون نگیرید .فقط گه گداری یه 7بهشون نشون بدید و گاهی هم یه 4 بسه برا1ماهشون

آواتار هستی همراه
توسط   هستی همراه   ۳۹۳۲ روز قبل

من  کاری به دعواتون ندارم و فقط این رو میدونم که :

هوادار اس اس بزرگ منشه .بذازخوش باشن و لبخند را ازشون نگیرید .فقط گه گداری یه 7بهشون نشون بدید و گاهی هم یه 4 بسه برا1ماهشون

ممنون قشنگ بود این دوجمله

آواتار هستی همراه
توسط   هستی همراه   ۳۹۳۲ روز قبل

این فیلمه لنگی به آسیا نمی رود را سالهاست داریم می بینیم تکراری شده از بس دیدیمش

آواتار میثم محمدی قراسویی
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۳۹۲۵ روز قبل

بدون شرح................

آواتار سید محسن رئیس السادات
توسط   سید محسن رئیس السادات   ۳۹۲۵ روز قبل

میثم جان خیلی قشنگ بود .لنگی ها میتونن یه فیلم مستند و یا اکشن درباره این  حسرت  بسازن .

خیلی قشنگ میشه این فیلم خصوصا اگه نقش اولشو ممد نولی یا  خوشگلشون اسمشو یادم نیست از بس ترسناکه جی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اهان گالسم لهنوی

آواتار حسین امیری
توسط   حسین امیری   ۳۹۲۵ روز قبل

بچه ها  من این فیلمو دیدم.یه فیلم درام و اکشن و عاشقانه و ترسناکه.من که این فیلمو به افراد بالای 45 سال توصیه میکنم.45+

وسطای فیلم علی کریمی دایی رو قهوه ای میکنه و بعدش کلی فحش میدن بهم و دایی قهر میکنه.یه جاهایی هم فیلم بد میشه اون جاهایی که شیث و نصرتی هنرنمایی میکنن که از گفتنش معذورم و عاشقانه شدن خلیلی و زارعی و چند جاش هم اشکم در اومد که نرفتن آسیا و حذف شدن.

خخخخخخخخخخخخخخخخ