لیست تیم ملی

آواتار fariba nikzad
لیست تیم ملی
توسط   fariba nikzad   ۳۹۲۹ روز قبل
لیست تیم ملی رودیدین؟؟؟؟؟؟واقعا واسه این آقا متاسفم که محمدنوری رودعوت کرد ولی حنیف وسیدو بازم دعوت نکرد.....بچه هانظرشما چیه؟؟؟؟؟
آواتار حسن همراه
توسط   حسن همراه   ۳۹۲۹ روز قبل

سلام بر تمام آبی ها .

من عضوجدید سایت هستم و با اجازه شما اولین نظرم را میگذارم .

متا سف هستم برای کی رش برای دعوت از نوری .اخه اون بازی کن نیست .للنگی ها خودشون سرنخاستنش دعوا دارن .بعد به تیم ملی دعوت میشه .

کی رش مربی نیست .من که میگم شب خابه نوری رودیده وتوخاب ترسونده کی روش رو بخاطر همین دعوتش کرده .

آواتار سید محسن رئیس السادات
توسط   سید محسن رئیس السادات   ۳۹۲۹ روز قبل

دوست خوب .آبی دل کربر  blue4 از اینکه به سایت هواداران اس اس پیوستی خیلی خیلی خوشجالیم و به شما خوش امد میگوییم .آبی دل عزیز خاهشا در تاپیک خودتان را معرفی کنید ،لطفا خودتان را معرفی کنید تا با همه دوستا ن با شما اشنا شوند .با تشکر

آواتار مجتبی حمیدپور
توسط   مجتبی حمیدپور   ۳۹۲۸ روز قبل

آقای کیروش چرا حنیف رو دعوت نکردی    واقعا برات متاسفم .بابا حنیف با متعصب ترین مدافع ایرانه

آواتار ملیکا مهاجرانی
توسط   ملیکا مهاجرانی   ۳۹۲۸ روز قبل
لیست تیم ملی رودیدین؟؟؟؟؟؟واقعا واسه این آقا متاسفم که محمدنوری رودعوت کرد ولی حنیف وسیدو بازم دعوت نکرد.....بچه هانظرشما چیه؟؟؟؟؟
کی گفته دعوت نکرده
آواتار fariba nikzad
توسط   fariba nikzad   ۳۹۲۸ روز قبل
نوشته شده توسط: ملیکا مهاجرانی
[quote=3248465]لیست تیم ملی رودیدین؟؟؟؟؟؟واقعا واسه این آقا متاسفم که محمدنوری رودعوت کرد ولی حنیف وسیدو بازم دعوت نکرد.....بچه هانظرشما چیه؟؟؟؟؟
کی گفته دعوت نکرده
برو یه نگاه به لیست تیم ملی بنداز متوجه میشی.ازپرسپولیس هفت نفرودعوت کرد وازاستقلال فقط چهارتا
آواتار هستی همراه
توسط   هستی همراه   ۳۹۲۸ روز قبل

تمام ایران میدونن که تیم استقلال بود که باعث شد ما به جام جهانی بریم .تمام زحمت ها رو بازیکنان تیم ما کشیدند.از تیم پرت پلیس فقط یک نفر تو ترکیب اصلی بود .

حالا چی شده که این محمد زوری  را دعوت کرده خدا میدونه ؟اخه ........

آواتار محمدحسن ملکی
توسط   محمدحسن ملکی   ۳۹۲۶ روز قبل

ریدم تو دهن کی روش-اون بنگر گوزو رو دعوت کرد ولی گلزن ترین مدافع لیگ(حنیف)رو دعوت نکرد خدایی دارن در حق استقلال ظلم میکنن همش زی سر اون ناعادل لنگی پور

آواتار میثم محمدی قراسویی
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۳۹۲۵ روز قبل
نوشته شده توسط: محمدحسن ملکی

ریدم تو دهن کی روش-اون بنگر گوزو رو دعوت کرد ولی گلزن ترین مدافع لیگ(حنیف)رو دعوت نکرد خدایی دارن در حق استقلال ظلم میکنن همش زی سر اون ناعادل لنگی پور

وای وای وای!!! دوست خوبم حسن آقا! این در شان یه استقلالی نیست که اینطوری صحبت کنه!؟ اینجا رعایت ادب حرف اول رو میزنه! من از شما خواهش میکنم که یه کم خویشتن دار باشین. میدونم از روی عصبانیت بوده،! ولی اگر اینطوری باشه که ما با هوادارای لنگی چه فرقی داریم دوست خوبم!؟ لطفا حرفای منو برادرانه بدون.....

آواتار سید محسن رئیس السادات
توسط   سید محسن رئیس السادات   ۳۹۲۵ روز قبل

ای هواداران استقلال کبیر آبی دلان مگه اس اس نباید از ابروی ایران دفاع کنه در لیگ قهرمانان آسیا .؟؟؟

اس اس کار اصلی رو انجام داد .بازیکنان خوش غیرت تیم اس اس بودن که رفتن به کره و کره را بردن و تیم ملی به  جام جهانی راه پیدا کرد .دوستان به نظر من اصلن مهم نیست چون بازیکنان چفدر باید زحمت بکشن هم در اسیا ابروداری کنن و هم برن در جام چهانی ابروی ایران را بخرند .پس این لنگی ها میخان چه کار کنن .؟/

لنگی ها تا 2ماه دیگه کاری ندارن و بیکارن و باید بشینن فقط بازی های تیم سرورشون رو نگاه کنن.فعلا برن تمرین کنن بلکه کی رش انتخابشون کنه .

در ضمن این لیست هنوز قطعی نشده .*