عشق=استقلال تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » عشق=استقلال حسین امیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین امیری ۳۹۲۷ روز قبل خخخخخخخخ the long خخخخخخخخ:)) حسین امیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین امیری ۳۹۲۷ روز قبل حسین امیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین امیری ۳۹۲۷ روز قبل رفتی ندیدی بعد تو، کم رنگ ترین آبی شدم بازم با رویای گلات، من گیج بی خوابی شدم/ باور نکردم من هنوز، از پیش ما رفتی چه زود روی رگم حک میکنم، رو پیرهنت هفتی که بود/ رفتی و روی سکوها، داد میزنم بازم تورو باختن هنوز مال منه، بدجوری میبازم تورو/ روی زمین سبز هنوز، واسه تعصب سوره ای غیرت با تو معنی گرفت، آبی ترین اسطوره ای/ سنگینی مرد بودنت، واسه کلاغا زهر بود انگلار نامردی و حرص، با اون وجودت قهر بود/ رو سکوهای یخ زده، امید فریاد منی شیرینتم مجنونتم، از بس که فرهاد منی/ حسین امیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین امیری ۳۹۲۷ روز قبل شماره پیراهن فرهاد رو عشقه 44444444444444444444 حسین امیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین امیری ۳۹۲۷ روز قبل فکر کنم هر دوتاشون 4 رو نشون میدادن و فتوشاپش کردن. گل فرهاد و دختر نازش حسین امیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین امیری ۳۹۲۷ روز قبل کیا این لحظه ی تاریخیو یادشونه فرهاد بازوبندو از سید قبول نکرد هستی همراه جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۲۳:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط هستی همراه ۳۹۲۷ روز قبل امیرحسین قربون معرفتت.با دیدن این عکسها کمی حالم بهتر شد./از اینکه وقت گذاشتی ممنون حسین امیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین امیری ۳۹۲۶ روز قبل حسین امیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین امیری ۳۹۲۶ روز قبل حسین امیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین امیری ۳۹۲۶ روز قبل حسین امیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین امیری ۳۹۲۶ روز قبل حسین امیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین امیری ۳۹۲۶ روز قبل حسین امیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین امیری ۳۹۲۶ روز قبل حسین امیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین امیری ۳۹۲۶ روز قبل آه آه دست دست دست حسین امیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین امیری ۳۹۲۶ روز قبل سروری یعنی این پرچممون بالاست حسین امیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین امیری ۳۹۲۶ روز قبل حسین امیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین امیری ۳۹۲۶ روز قبل حسین امیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین امیری ۳۹۲۶ روز قبل سید محسن رئیس السادات جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید محسن رئیس السادات ۳۹۲۶ روز قبل دمت گرم .تاپیک ات باعث میشه ادم یه ذزه اروم بشه .ممنون fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۹۲۶ روز قبل نوشته شده توسط: حسین امیری رفتی ندیدی بعد تو، کم رنگ ترین آبی شدم بازم با رویای گلات، من گیج بی خوابی شدم/ باور نکردم من هنوز، از پیش ما رفتی چه زود روی رگم حک میکنم، رو پیرهنت هفتی که بود/ رفتی و روی سکوها، داد میزنم بازم تورو باختن هنوز مال منه، بدجوری میبازم تورو/ روی زمین سبز هنوز، واسه تعصب سوره ای غیرت با تو معنی گرفت، آبی ترین اسطوره ای/ سنگینی مرد بودنت، واسه کلاغا زهر بود انگلار نامردی و حرص، با اون وجودت قهر بود/ رو سکوهای یخ زده، امید فریاد منی شیرینتم مجنونتم، از بس که فرهاد منی/وای خییییییییییییلی قشنگ بود!!!!گریه م داره درمیاد!! fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۹۲۶ روز قبل نوشته شده توسط: حسین امیری وای خدای من!!پسرایناچیه میذاری دلم غش کرد!!دستت دردنکنه!!ایناعالین!فوق العادن!!!خیلی خیلی مرسی!!! حسین امیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین امیری ۳۹۲۶ روز قبل با این همه شیرین چه کردی فرهاد ؟! حسین امیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین امیری ۳۹۲۶ روز قبل دل دنیا رو خون کردی ... حسین امیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین امیری ۳۹۲۶ روز قبل مهدی عقیلی هوادار استقلال در ورزشگاه نیوکمپ بارسلون و چهار حسین امیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین امیری ۳۹۲۶ روز قبل مهدی عقیلی هوادار استقلال در ورزشگاه نیوکمپ بارسلون و چهار حسین امیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین امیری ۳۹۲۶ روز قبل مانوئل خوزه سرمربی اسبق لنگ و 4 حسین امیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین امیری ۳۹۲۶ روز قبل حسین امیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین امیری ۳۹۲۵ روز قبل دوستای خوبم به دلیل سنگین شدن تایپیک تایپیک جدیدمو افتتاح میکنم اسمش دنیای آبی هست. ادامه همین تایپیکه حسین امیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین امیری ۳۹۲۴ روز قبل اسم تایپیکو رای گیری میکنم هستی همراه جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۲۳:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط هستی همراه ۳۸۳۴ روز قبل نوشته شده توسط: حسین امیری پس چرا للنگیا انقدر پررو هستن .لطفا راهنمایشون کنید .چقدر رو دارن این لنگیا تعداد نمایش: 50 100 250 500 همه موارد ۱ ۲ ۳ صفحه ۴ از ۴ پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا