هرکی می خواد باشهر ما آشنا بشه برنامه نود این هفته رو نگاه کنه تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » هرکی می خواد باشهر ما آشنا بشه برنامه نود این هفته رو نگاه کنه سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 هرکی می خواد باشهر ما آشنا بشه برنامه نود این هفته رو نگاه کنه توسط سعید آقامحمدی ۳۹۳۳ روز قبل سلام بچه اگه مایل به آشنایی با شهر ما هستین دیروز(92/11/29) بروبچه های خوب نود اومده بودن استان مرکزی تیم صبای شهر ما هم که تازه به لیگ فوتسال کشور راه یافته از این تیم تصویر برداری بکنن. حالا به امکان زیاد در تاریخ(92/12/5) نشون بده، اسم شهرمون هم میلاجرده. چون شبکه سه هست شما بهتر میتونید با شهر ما آشنا بشید. سید محسن رئیس السادات جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید محسن رئیس السادات ۳۹۳۳ روز قبل حتما سعید اقا .فقط به عشق اینکه یک استقلالی با تعصب هستی .خیلی خوشحال میشم ببینم شهر شمارو . احسانه رئیس السادات جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۲۱:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط احسانه رئیس السادات ۳۹۳۲ روز قبل از اینکه اس اس بزرگ ؛ در تمام نقاط ایران هوادارانی چون شما داره به خودم میبالم که یه استقلالی هستم .صددرصد تمام مردم اونجاهم مثل شما بی ریا وباصفا وبامعرفت هستن . اگه خدای بزرگ عمری بده حتما برنامه را نگاه میکنم تا با شهرشما بیشتر اشنا بشم . این است ابی آریایی سید محسن رئیس السادات جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید محسن رئیس السادات ۳۹۲۸ روز قبل اقا سعیدآبی دل شهر تون را دیدم .سالن فوتسال خوبی داشتید و مربی با جنمی هم انگار دارید . انشاا تیمتون بتونه قهرمان فوتسال بشه تا با شما و شهر تون بیشتر اشنا بشیم علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۹۲۸ روز قبل سعید جان سلام البته من شهر شما را قبلا دیده بودم ولی امشب با امکانات ورزشش آشنا شدم امیدوارم به زودی امکانات بهتری در همه ایران را شاهد باشیم تا ورزشی فراگیر وپویا داشته باشیم و امکان استفاده از همه استعدادها فراهم شود میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۹۲۸ روز قبل نه سعید جان، اینجوری فایده نداره داداش؟! باید یه روز بیایم شهرتون، تا از نزدیک با همه چی ش آشنا بشیم! ببینیم دستپخت میلاجردیها به خوشمزه گیه دستپخت شهر ما هست یانه؟! احسانه رئیس السادات جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۲۱:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط احسانه رئیس السادات ۳۹۲۷ روز قبل همانطورکه قبلا گفته بودم من هم با شهر شما اشنایی داشتم و لی به عشق شما نشستم برنامه را دیدم .انشااا موفق و پیروز باشید. سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۳۹۲۷ روز قبل البته یکم در حق ما کم کاری کردن .15 دقیقه صحبت کردن ولی 45 ثانیه پخشش کردن . میلاجرد امکانات خوبی داره . تیم فوتسال داره . والیبال داره که خودمم عضوش هستم. که هرساله تو جام های مختلف حرف اول ومیزنیم. شما بیلیید قدمتون رو چشم میلاجردی ها میهمان نواز هستند. میگی نه امتحان کن. میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۹۲۷ روز قبل نوشته شده توسط: سعید آقامحمدی شما بیلیید قدمتون رو چشم میلاجردی ها میهمان نواز هستند. میگی نه امتحان کن. نوکرتم داش سعید. تو همه جوره واسه ما عزیزی. باهات شوخی کردم داداش.... سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۳۹۲۷ روز قبل مرسی میثم جان . چه شوخی باشه چه جدی هروقت بیای خوش اومدی. پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا